- 18 Temmuz 2022
- 6.804
- 11.574
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.661
Seni de ekleyeyim canım değişirse söylersinBizim oglanin adi da Ozan Deniz olacak gibi ikinci bir emre kadar fikrimiz degismezse
Ayy amin kuzum aminnn. Çok şükür haberlerimiz daha da güzel olsun her zamanoo gelsin böyle guzel haberler paşa da iyimiş şükür sevindim canım hep boyle guzel haberler alalım inşallah
Bence çok iyi kuzum bakma uygulamalaraannabelica bizim son ölçümümüzde 25+2ydi 800gr 32.5 cm
Bana çok az geldi boyu da kısa gidiyo sanki umarım sınradan toparlar diye üzülüyorum kaç gündürtakip ettiğim uygulamalar 35-36cm 875-910 gr olmalı gibi gösteriyo moralim bozuldu
Kanka ne zoru ben 24+0 747gram dedi banaBence çok iyi kuzum bakma uygulamalaraben yarın 25te 750 duysam çok sevinicem ama biraz zor gibi o kadar hızlı büyümüş olması
Kuzummm çok sevindim ne güzel büyümüş güzelimiz maşallah onaKıslarrr bende geldim
Kızımız gayet iyi hareketli 24+0 747gr, 29 cm olmuş
Aşı için tek doz karma olandan işte tdap boğmaca hepsi karışık olandan 28-32 hafta arası olursun dedi, şu an gerek yokmuş
Cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz kısıtlama yok dedi, ben korunmayı sordum korunmayada gerek yokmuş, sperm doğumu falan tetiklermi dedim hiç bir şey olmaz dedi
Şeker yüklemesi bir hafta içinde yaptıracam, bebeğe zarar verir mi dedim, bazı dr olmayanlar öyle bir şey attı ortaya millet tedirgin oluyor ama bilimsel çalışma getirip önümüze koysunlar ben yaptırma derim dedi, kendim gebe kalsam yaptırırdım diyor
regl sancısını sordum arada giren, magnezyum sabah akşam al dedi, kalsiyum yazdı ekstra, sancı girdiği zaman dinlenmeye dikkat et çok yorulma dedi
Biliyorsunuz bende bant görülmüştü oda şu an engel değil diyor, normal doğum yapabilirsiniz eğer doğum sırasında bant kanalda engel olmayacaksa, takip edecez dedi.
Yaaa harika bir gün şükürler olsun canım benimKızlaar biz geldik
Şükür haberlerimiz güzel. Dikişlerimiz korumaya devam ediyor. Dikkat etmeye devam et önemli eşik 28. Hafta dedi. Bebişimiz iyiydi doktor amcası biraz hırpaladı ama elini yüzüne attı uyumaya devam etti
Şeker yüklemesi yapmadı doktorumuz. Ben diyet yaptığımı hatırlattım doktorum da gerek yok o zaman dedi tıbbi birşeyler söyledi açlık tokluk kan bakalım yeterli dedi. Açlık kanı verdim şimdi tokluk şekeri için saatimizin dolmasını bekliyoruz hastanedeyiz hala. Bizden durumlar böyle
Soran tüm güzel anneler hepinize teşekkür ederiz oğlumla
Benim kızm da aynı ya çok hareketli maşallah dur durak bilmiyorGünaydın kızlar
Harika bir gün olsun!
Oğlum dün öğlenden beri o kadar hareketli ki artık tekmeyi geçti karnımda bir o yana bir bu yana geçişini hissediyorumdün toplantım vardı karşımda müdür ben kıvranıyorum resmen bir anda sanki boşluğuma vuruyor şimdi uyandım hala öyle. Bu haftalarda olup hareketi artan var mı
22+5te 468 Gr olunca o kadar hızlı büyümesi imkansız kuzu. 2 haftada maks olsa 650 olmuşturKanka ne zoru ben 24+0 747gram dedi banasenden 1 kg yakın bekliyorum yarın
Kanka 2 hafta önce 460 gramdi benimkide, 747 diyince şoka girdim, demek büyüyorlar, yarın görürsün22+5te 468 Gr olunca o kadar hızlı büyümesi imkansız kuzu. 2 haftada maks olsa 650 olmuştur
Amin kuzum amiiiinnn. Kaç saattir hep bu duaları ediyorum Allahım hep sağlık haberleri hep güzel haberler aldırsın hem bana hem sizlere hepimizeYaaa harika bir gün şükürler olsun canım benimHep böyle güzel haberler alalım inşallah
Haftada 100 gr alıyorlar bence en fazla. Bizim bu hafta mesela haftada 50 gr almıs gibi bişey. Bu hafta yicem muzu cevizi kaşarı dombalak olcam22+5te 468 Gr olunca o kadar hızlı büyümesi imkansız kuzu. 2 haftada maks olsa 650 olmuştur
paşanın boyu kilosu kac cikti canimHaftada 100 gr alıyorlar bence en fazla. Bizim bu hafta mesela haftada 50 gr almıs gibi bişey. Bu hafta yicem muzu cevizi kaşarı dombalak olcambebişim de tombiş olsun.
Doktorum bana kilo almamış olmama hiç olumsuz yorum yapmadı. Sadece yemiyo musun bişey neden kilo artmıyor dedi. Bende yiyorum ama bende bilmiyorum dedim sonra tamam yiyorsan sorun yok senin kilo almaman daha iyi olur artık dedi.
Bende öyleyim gece çok acıkıyorum kuzu birde sabah aşırı aç uyanıyorum ama su filan içince açlığımı bastırıyorCanım bende özellikle gece çok acıkıyorum. Akşam yemeğini en geç 6'da yemiş oluyoruz sanırım sonra süre çok geliyor, midem kazınıyor resmen
Bizde bugün 23+5teyiz ama son 4-5 gündür ciddi ciddi hareketleri arttı kuzumunGünaydın kızlar
Harika bir gün olsun!
Oğlum dün öğlenden beri o kadar hareketli ki artık tekmeyi geçti karnımda bir o yana bir bu yana geçişini hissediyorumdün toplantım vardı karşımda müdür ben kıvranıyorum resmen bir anda sanki boşluğuma vuruyor şimdi uyandım hala öyle. Bu haftalarda olup hareketi artan var mı
Ben de öyle düşünüyorum ya o yüzden yarın 650 dese sevinicemHaftada 100 gr alıyorlar bence en fazla. Bizim bu hafta mesela haftada 50 gr almıs gibi bişey. Bu hafta yicem muzu cevizi kaşarı dombalak olcambebişim de tombiş olsun.
Doktorum bana kilo almamış olmama hiç olumsuz yorum yapmadı. Sadece yemiyo musun bişey neden kilo artmıyor dedi. Bende yiyorum ama bende bilmiyorum dedim sonra tamam yiyorsan sorun yok senin kilo almaman daha iyi olur artık dedi.
650 700 civari olmustur kuzum. Bide kız bebisler azicik daha yavas aliyor galiba. Ay sagligi yerinde olsun gelişimi güzel olsun hepsinden önemliBen de öyle düşünüyorum ya o yüzden yarın 650 dese sevinicem
Canım ben her aksam bıo oıl surıyprum 30 dan sonra sabah aksam a gececegımKızlar çatlaklar ne zaman olusuyor bilginiz var mi? 24teyim henüz olusmadi biraz gevsemeye basladim yaglanma konusundabundan sonra oluyosa eger sabah aksam devam edeyim
Canım evde glukometre ile şeker ölçüyor muydun? Ölçüyorsan eğer kaç çıkıyordu?Kızlarcım şeker testi sonucum çıkmış
Tabiki yüksek çıkmış. Şaşırdık mı?
Ama biraz bu hafta dikkat edemedim yaa. Hafta sonu hamur isi yedim. Dün sabahta dahil.
Bugunde tokluk kan isteyince hastanede mecbur yine koca bir simit yedim
Açlık 123 , Tokluk 178 çıkmış.
İnsüline başlayalım demez inşallah doktorum Kızlar yaa..
Bi 10 gün zaman isteyecegim ama. Belki izin verirse 10 günde temiz beslenmeyle toplarım biraz diyorum ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?