Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
oo gelsin böyle guzel haberler paşa da iyimiş şükür sevindim canım hep boyle guzel haberler alalım inşallah
Ayy amin kuzum aminnn. Çok şükür haberlerimiz daha da güzel olsun her zaman sağlıklı mutlu haberler alalım her zaman Allahım bize iyilikler versin tüm bebişlerimize

Bence çok iyi kuzum bakma uygulamalara ben yarın 25te 750 duysam çok sevinicem ama biraz zor gibi o kadar hızlı büyümüş olması

Kuzummm çok sevindim ne güzel büyümüş güzelimiz maşallah ona hep iyi haberler getir bize böyle

Yaaa harika bir gün şükürler olsun canım benim Hep böyle güzel haberler alalım inşallah

Benim kızm da aynı ya çok hareketli maşallah dur durak bilmiyor

22+5te 468 Gr olunca o kadar hızlı büyümesi imkansız kuzu. 2 haftada maks olsa 650 olmuştur
Haftada 100 gr alıyorlar bence en fazla. Bizim bu hafta mesela haftada 50 gr almıs gibi bişey. Bu hafta yicem muzu cevizi kaşarı dombalak olcam bebişim de tombiş olsun.
Doktorum bana kilo almamış olmama hiç olumsuz yorum yapmadı. Sadece yemiyo musun bişey neden kilo artmıyor dedi. Bende yiyorum ama bende bilmiyorum dedim sonra tamam yiyorsan sorun yok senin kilo almaman daha iyi olur artık dedi.

paşanın boyu kilosu kac cikti canim

Canım bende özellikle gece çok acıkıyorum. Akşam yemeğini en geç 6'da yemiş oluyoruz sanırım sonra süre çok geliyor, midem kazınıyor resmen
Bende öyleyim gece çok acıkıyorum kuzu birde sabah aşırı aç uyanıyorum ama su filan içince açlığımı bastırıyor
Bizde bugün 23+5teyiz ama son 4-5 gündür ciddi ciddi hareketleri arttı kuzumun elime ya da sesime tepki veriyor o kadar mutlu oluyorum ki eşimin sesine ve dokunuşlarına da tepki vermeye başladı ama işine geldiği zaman yapıyor ya da bazen uyuduğu içinde tepki vermediği oluyor olabilir

Ben de öyle düşünüyorum ya o yüzden yarın 650 dese sevinicem

Kızlarcım şeker testi sonucum çıkmış
Tabiki yüksek çıkmış. Şaşırdık mı?
Ama biraz bu hafta dikkat edemedim yaa. Hafta sonu hamur isi yedim. Dün sabahta dahil.
Bugunde tokluk kan isteyince hastanede mecbur yine koca bir simit yedim
Açlık 123 , Tokluk 178 çıkmış.
İnsüline başlayalım demez inşallah doktorum Kızlar yaa..
Bi 10 gün zaman isteyecegim ama. Belki izin verirse 10 günde temiz beslenmeyle toplarım biraz diyorum ne diyosunuz

Canım evde glukometre ile şeker ölçüyor muydun? Ölçüyorsan eğer kaç çıkıyordu?
Ben de 10 gündür bu şekilde şeker takibi yapıyorum. Diyetime mükemmel uydum diyemem ama genelde uydum yani. Bugğn 10 günlük sonuçları attım doktoruma iyi dedi. Diyetisyen de aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…