Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bende de durum aynı canım. Şimdiye kadar ikiz bebeklerimle 7 kilo almıştım ama şeker yüklemesi testinde değerlerim hafif yüksek çıkınca beslenmemi düzenledi diyetisyen. Aslında genel bi kısıtlama yok. Sadece beyaz şeker ve beyaz un yok. Meyve falan var yani. Ben de 10 günde sadece yarım kilo almışım. Dediğin gibi aslında sürekli beslenmemiz gereken şekil bu şekilde de biz biraz saldık galiba

Hadi birbirimizi kontrol edelim bu konuda da yiyelim ama porsiyon kontrolüyle

Kuzum o zaman doktoruna söyle gayet iyi yediklerin, birkaç güne özel bu durum haftaya tekrarlayalım gerekirse de
Aynen canım böyle demeyi düşünüyorum bende kabul eder umarım.
Ay pardon kuzum ben kaçırdım sanırım orayı hiçbir şey olmaz bence madem birkaç güne özel bir şeydi hiç sıkıntı etme
Canım ilk haftalardan beri diyetteyim ya evet cogu kisinin yedigi hicbirseyi daha agzima sürmedim. Dondurma bir defa bile yemedim daha en basit örnek verecek olursam. Baya kısıtlı seyler yiyorum

Ictigim magnezyum biraz tatli geliyor bana o yükseltir mi acaba sekeri ya

Kanka bende hamuru işi yok ama akşamları dondurma yiyorum
Bugğn diyetisyenime 10 günlük şeker ölçümümü attım gayet güzel dedi. Hatta haftada bir sütlü tatlı da yiyebilirsin dedi ama öğle ile akşam arası ara öğünde olsun dedi. Bence sen de akşam yerine gündüz tüketmeye çalış canım

Canım kilo olarak yüksek mi başladın ondan sebep mi diyettesin?
Kuzum ilacın hap ise şeker içermiyor, şase ise tatlandırıcı ya da hafif şeker olabiliyor, şurupsa zaten çoğunda var. Ama şekeri yükseltecek kadar bir şeker asla yok

Evet sinidirim için akşam yemeğinden sonraya pek bırakmamak lazım. Bu ara ben akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum mesela ama ya mümkünse salatalık, kefir vs. değilse 1 meyve yiyorum

Ay bende hep akşam yiyorum , aşko sağol bilgi için bende gündüze geçeyim, tatlı falan çok yemiyorum zaten hafada bir

Ay bu magnezyum olayını benim de düşünmüş olmam O kadar küçük şeylerin etkilemeyeceği kanısına vardım ama. Zaten önemli olan yedikten sonra vücudun o şekeri dengeleyip 1 saat sonra 140ın altına düşürmeyi başarabilmesi. Ne kadar şekerli suyumu içsen de vücut gerekeni yapıp şekeri dengeleyebilmeli canım. Dengeleyemezse eğer o zaman tedbir gerekiyor işte

Evet sinidirim için akşam yemeğinden sonraya pek bırakmamak lazım. Bu ara ben akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum mesela ama ya mümkünse salatalık, kefir vs. değilse 1 meyve yiyorum
Canım diyetisyenim zaten akşam yemeğinden sonra da bir ara öğün koydu. Süt grubu + meyve olacak şekilde. Sadece yatmadan 2 saat önce ara öğünü yapıp yeme işini bırakalım dedi. Ona göre ayarlayıp yemek lazım. Çok da aç bırakmayalım kendimizi yoksa bu sefer de sabah uyanana kadar şeker çok düşer

Evet canım kilom yüksekti. 7 kilo kadar verdim zaten hamile kaldığımdan beri. Yani hamilelikte herkes kilo alırken ben ciddi bir kilo verdim. Başta açlık tokluk şekerim yüksek çıkmıştı. Doktor direkt insülin demisti ama bana 10 gun zaman vermisti diyetle deneyelim düşerse insüline gerek olmaz dedi ve düştü sekerim hepte normal seviyedeydi.
Doktorum kilonu koru almamaya calis dedi en basta ve diyetisyene gönderdi o liste ile beslendim iste kilo kaybim oldu. Sonra da kilo alamadim. Doktorum tekrar diyetisyene git bu defa kilo alman icin listen olsun dedi. Ama gitmedim. Sonra serklaj olunca kilo almanin iyi olmadigini ogrenmistim bugunde doktorum yine kilo almamissin dedi önce, sonra cok önemli degil bebek gelişsin o yeter senin artik kilo almaman daha iyi dedi.

Canım şase seklinde magnezyumum. Ama çok sekerli geliyor ya. Hadi ben seker tüketmeye tüketmeye unuttum bana sekerli geliyor desem,eşime de icirdim o da dedi aşırı tatli diye.

Ay bence benim öyle oluyor ya çünkü mesela şu an okul varken en geç 6'da yiyorum 11 gibi yatıp 6 buçuk gibi kalkıyorum kahvaltı yapmam 9'u buluyor artık yolda baygınlık geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…