- 10 Şubat 2024
- 1.116
- 1.578
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.701
Bende de durum aynı canım. Şimdiye kadar ikiz bebeklerimle 7 kilo almıştım ama şeker yüklemesi testinde değerlerim hafif yüksek çıkınca beslenmemi düzenledi diyetisyen. Aslında genel bi kısıtlama yok. Sadece beyaz şeker ve beyaz un yok. Meyve falan var yani. Ben de 10 günde sadece yarım kilo almışım. Dediğin gibi aslında sürekli beslenmemiz gereken şekil bu şekilde de biz biraz saldık galibaKızlar şekerim normaldi son kan tahlilimde, kilom da doktor için normal fakat bebiş hızlı kilo aldığı için perinatolog vajinal doğum istiyorsan karbonhidratı azalt dedi. Bende bu ay sağlıklı beslendim normalde 6.5 kilo almıştım toplamda bu son ay 300 gram almışım sadece. Yani bunu tüm sürecimize yaymamız lazım aslında
Kanka bende hamuru işi yok ama akşamları dondurma yiyorumYok canım kesme bence o zaman da yanlış test sonucu çıkabilir. Normal rutin hayatına devam et ama rutin hayatında zaten çok tatlı ve hamurişi de olmasın
Hadi birbirimizi kontrol edelim bu konuda daBende de durum aynı canım. Şimdiye kadar ikiz bebeklerimle kilo almıştım ama şeker yüklemesi testinde değerlerim hafif yüksek çıkınca beslenmemi düzenledi diyetisyen. Aslında genel bi kısıtlama yok. Sadece beyaz şeker ve beyaz un yok. Meyve falan var yani. Ben de 10 günde sadece yarım kilo almışım. Dediğin gibi aslında sürekli beslenmemiz gereken şekil bu şekilde de biz biraz saldık galiba
Kuzum o en masumu, o kadarını da sıkıntı etme derim. Yani koca bir kutu yemiyorsanKanka bende hamuru işi yok ama akşamları dondurma yiyorum
Foto atsın herkes tabağınıHadi birbirimizi kontrol edelim bu konuda dayiyelim ama porsiyon kontrolüyle
Aman ha hiçbir şeyi de unutma
Yok kanka bir porsiyonKuzum o en masumu, o kadarını da sıkıntı etme derim. Yani koca bir kutu yemiyorsan
Hiçbir şey olmaz kuzum o kadardan yaYok kanka bir porsiyonbir çubuk yani
Kötülüğe iyi çalışır kafamAman ha hiçbir şeyi de unutmazehir zehiiir
Aynen canım böyle demeyi düşünüyorum bendeKuzum o zaman doktoruna söyle gayet iyi yediklerin, birkaç güne özel bu durum haftaya tekrarlayalım gerekirse de
Canım ilk haftalardan beri diyetteyim ya evetAy pardon kuzum ben kaçırdım sanırım orayıhiçbir şey olmaz bence madem birkaç güne özel bir şeydi hiç sıkıntı etme
Bugğn diyetisyenime 10 günlük şeker ölçümümü attım gayet güzel dedi. Hatta haftada bir sütlü tatlı da yiyebilirsin dedi ama öğle ile akşam arası ara öğünde olsun dedi. Bence sen de akşam yerine gündüz tüketmeye çalış canımKanka bende hamuru işi yok ama akşamları dondurma yiyorum
Canım kilo olarak yüksek mi başladın ondan sebep mi diyettesin?Aynen canım böyle demeyi düşünüyorum bendekabul eder umarım.
Canım ilk haftalardan beri diyetteyim ya evetcogu kisinin yedigi hicbirseyi daha agzima sürmedim. Dondurma bir defa bile yemedim daha en basit örnek verecek olursam. Baya kısıtlı seyler yiyorum
Ictigim magnezyum biraz tatli geliyor bana o yükseltir mi acaba sekeri ya
Evet sinidirim için akşam yemeğinden sonraya pek bırakmamak lazım.Bugğn diyetisyenime 10 günlük şeker ölçümümü attım gayet güzel dedi. Hatta haftada bir sütlü tatlı da yiyebilirsin dedi ama öğle ile akşam arası ara öğünde olsun dedi. Bence sen de akşam yerine gündüz tüketmeye çalış canım
Ay bende hep akşam yiyorum , aşko sağol bilgi için bende gündüze geçeyim, tatlı falan çok yemiyorum zaten hafada birBugğn diyetisyenime 10 günlük şeker ölçümümü attım gayet güzel dedi. Hatta haftada bir sütlü tatlı da yiyebilirsin dedi ama öğle ile akşam arası ara öğünde olsun dedi. Bence sen de akşam yerine gündüz tüketmeye çalış canım
Ay bu magnezyum olayını benim de düşünmüş olmamAynen canım böyle demeyi düşünüyorum bendekabul eder umarım.
Canım ilk haftalardan beri diyetteyim ya evetcogu kisinin yedigi hicbirseyi daha agzima sürmedim. Dondurma bir defa bile yemedim daha en basit örnek verecek olursam. Baya kısıtlı seyler yiyorum
Ictigim magnezyum biraz tatli geliyor bana o yükseltir mi acaba sekeri ya
Aşko sen ne zaman verecen şeker testiEvet sinidirim için akşam yemeğinden sonraya pek bırakmamak lazım.Bu ara ben akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum mesela ama ya mümkünse salatalık, kefir vs. değilse 1 meyve yiyorum
10'unda kuzucummAşko sen ne zaman verecen şeker testi
Canım diyetisyenim zaten akşam yemeğinden sonra da bir ara öğün koydu. Süt grubu + meyve olacak şekilde. Sadece yatmadan 2 saat önce ara öğünü yapıp yeme işini bırakalım dedi. Ona göre ayarlayıp yemek lazım. Çok da aç bırakmayalım kendimizi yoksa bu sefer de sabah uyanana kadar şeker çok düşerEvet sinidirim için akşam yemeğinden sonraya pek bırakmamak lazım.Bu ara ben akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum mesela ama ya mümkünse salatalık, kefir vs. değilse 1 meyve yiyorum
Evet canım kilom yüksekti. 7 kilo kadar verdim zaten hamile kaldığımdan beri. Yani hamilelikte herkes kilo alırken ben ciddi bir kilo verdim. Başta açlık tokluk şekerim yüksek çıkmıştı. Doktor direkt insülin demisti ama bana 10 gun zaman vermisti diyetle deneyelim düşerse insüline gerek olmaz dedi ve düştü sekerim hepte normal seviyedeydi.Canım kilo olarak yüksek mi başladın ondan sebep mi diyettesin?
Kuzum ilacın hap ise şeker içermiyor, şase ise tatlandırıcı ya da hafif şeker olabiliyor, şurupsa zaten çoğunda var. Ama şekeri yükseltecek kadar bir şeker asla yok
Ay bence benim öyle oluyor ya çünkü mesela şu an okul varken en geç 6'da yiyorum 11 gibi yatıp 6 buçuk gibi kalkıyorum kahvaltı yapmam 9'u buluyor artık yolda baygınlık geçiriyorumCanım diyetisyenim zaten akşam yemeğinden sonra da bir ara öğün koydu. Süt grubu + meyve olacak şekilde. Sadece yatmadan 2 saat önce ara öğünü yapıp yeme işini bırakalım dedi. Ona göre ayarlayıp yemek lazım. Çok da aç bırakmayalım kendimizi yoksa bu sefer de sabah uyanana kadar şeker çok düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?