- 1 Nisan 2025
- 927
- 1.335
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.661
Asko zor degıll hemen alısırsın baslasanOff şu hayat tarzını yaşamak istiyorum
Kuzum nane maydonoz bende yemıyorum zaten kahvaltıda ama tabagını salatalık ve roka agırlıklı yapabılırsınCanim yesillik baslarda yasakti nane maydanoz vs simdide yemiyorum o dönemden kalma alışkanlık.
Ekmekte zoraki yiyorum. Ac kalmamak icin. Ama onu da azaltcam inşallahtam bugday ekmegi dedigin gibi olmuyor canim beyaz ekmek yapiyor onu daha çok. Hemen aciktiriyor.
canim ben hic kendi kendime yapamiyorum ya keske yapabilsem ama o disipline sahip degilimAyy çok güzel isim ben zaten oyumu keremden yana kullanmıştım
Bende taşınmadan önce gidiyordum taşınınca tabi iyi bir stüdyo bulmak çok zor olunca ağrılarımda artınca online hamile yoga ve pilatesine başladım evde yapıyorum çok çok iyi geliyor. Zaten çoğunlukla esneme hareketleri oluyor bana çok iyi geliyor kuzu doğuma da hazırlıyor pelvik kaslarını. Bende uzun yıllardır yapanlardanım kısa bir ara bile versem belim sırtım her yerim ağrımaya başlıyor
Yolunuzdan gidip ptesi basliyorum o zaman kizlar
Canım benim haklısın yemem gerekiyor tabiki. Bakalım yine de daha dikkatli beslenmeye devamüzme kendini yiceksin illaki bişeyler sen hamişsin şekerin olsa bile yükseltmicek şeyler yiceksin kuzum
sabah 7de doktorda olcam balım
Canım benım saglık ocagı yapmıyor dıye ben hastanede yaptırdım ama yapsaydı s.ocagında yaptırırdım bı sor belkı bazıları yapıyodurKızlar kontrole gittik bugün. Bebiş 770 gr olmuş her şey yolunda çok şükürdoktor şeker yüklemesini aile hekimliği de yapıyor dedi ben ilk defa duydum böyle bir şeyi. Aranızda sağlık ocağında yaptıran var mı bu testi ?
:) bebegim icin, 2 aylık ancaydık henüz bu sekilde beslenmeye baslayali canım.Kuzum nane maydonoz bende yemıyorum zaten kahvaltıda ama tabagını salatalık ve roka agırlıklı yapabılırsıntam bugday kepek beyaz bence hıc farketmıyor canım eger proteın veya vıtamınden fazla ekmek turevı tuketırsen kı sen 4 dılım yazmıssın illakı daha fazla acıkırsın bol proteın dedi dr um sekere en ıyı gelen seymıs. Bebegımız ıcın bol proteın bol vıtamın
Kuzum haftada 2 ıle baslayabılırsın ve yenı basşayanlar ıcın programlar oluyor egzersız gıbı dusunme esneme ve nefes yaparsın
Insallah canım evet her sey onlar ıcın:) bebegim icin, 2 aylık ancaydık henüz bu sekilde beslenmeye baslayali canım.
Kontrol altına alcaz inşallah
Kız domates salatalık nasıl sevilmezInsallah canım evet her sey onlar ıcınbende domates hıc sevmem ama tuketöeye calısyorum sırf tabagım dolsun dıye sabahları mesela
Askım aynen salatalık asıgı ben ama dpmates no. Bebem dogsun domates e tekrar baybayKız domates salatalık nasıl sevilmezgece gündüz versinler yerim
Zorla yedigim o kadar cok sey var ki. Artik yesillik vs de tüketemeyecegim valla. Rokadan hic hazetmem mesela, hamilelikten önce iyi geliyor diye yiyordum ama birde bana sor. Yumurta mesela adını bile anmak istemiyorum ama yiyorum.Insallah canım evet her sey onlar ıcınbende domates hıc sevmem ama tuketöeye calısyorum sırf tabagım dolsun dıye sabahları mesela
Dr. Bana bıraktı cnm yaCanım bende yaptırmak ıstemordum ve gereksız buluyprdum cunku hıc seker bıle baktırmamıstım hayatımda bı sorun yasamamıstım. Ama ıyıkı de yaptormısım meger tokluk yuksekmıs bence bılıp onlem almak cok daha ıyı olur zaten dr un gereklı seyı soyler
Bence yaptir canım. Özellikle kaçınma sebebin var mı test yaptirmaktanDr. Bana bıraktı cnm ya
Haftada 2 kez yeterli bence kuzu ilk etapta. Ben şuan haftada 3 yapıyorum , hamileliğin sonuna doğru eğer yapabilirsem haftada 4-5 e çıkarmayı düşünüyorum doğuma yakın zamanda
Tabı canım sen daha ıyı bılırsın ne yıyıp ne yıyemedıgını. Aynı durumdan muzdarıp oldugumuz ıcın dr un mutlaka yemelısın dedıgı seylerı paylastım canım zaten basta yesıllık ve proteın gelıyor dıye ama tabı elknden gelenı yapıyosundur saglıkla gelsınler ınsallahZorla yedigim o kadar cok sey var ki. Artik yesillik vs de tüketemeyecegim valla. Rokadan hic hazetmem mesela, hamilelikten önce iyi geliyor diye yiyordum ama birde bana sor. Yumurta mesela adını bile anmak istemiyorum ama yiyorum.
Bazi seyler var iste zoraki yedigim ama daha fazlasini yaparsam yediklerimi de çıkarırım bir anlami olmaz.
Elimizden geleni yapmaya devam
Amin canım aminTabı canım sen daha ıyı bılırsın ne yıyıp ne yıyemedıgını. Aynı durumdan muzdarıp oldugumuz ıcın dr un mutlaka yemelısın dedıgı seylerı paylastım canım zaten basta yesıllık ve proteın gelıyor dıye ama tabı elknden gelenı yapıyosundur saglıkla gelsınler ınsallah
Yapıldığını duymuştum ben de ama asm’lerde 10’da kan alma bitiyor, belki o nedenle sıkıntı olabilir. Hemşirene sorsanaKızlar kontrole gittik bugün. Bebiş 770 gr olmuş her şey yolunda çok şükürdoktor şeker yüklemesini aile hekimliği de yapıyor dedi ben ilk defa duydum böyle bir şeyi. Aranızda sağlık ocağında yaptıran var mı bu testi ?
Hemen ekliyorummmm Kerem bey bebişler sağlıkla gelsinler aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?