Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzum nane maydonoz bende yemıyorum zaten kahvaltıda ama tabagını salatalık ve roka agırlıklı yapabılırsın tam bugday kepek beyaz bence hıc farketmıyor canım eger proteın veya vıtamınden fazla ekmek turevı tuketırsen kı sen 4 dılım yazmıssın illakı daha fazla acıkırsın bol proteın dedi dr um sekere en ıyı gelen seymıs. Bebegımız ıcın bol proteın bol vıtamın

canim ben hic kendi kendime yapamiyorum ya keske yapabilsem ama o disipline sahip degilim birinin beni zorlamasi lazim o yuzden bi hocayla calisinca anca duzenli yapip fayda goruyorum
Haftada kac gun yapiyorsunuz, 2yle baslasam yeter mi sizce kizlar Pamlok sirinm asdaf

üzme kendini yiceksin illaki bişeyler sen hamişsin şekerin olsa bile yükseltmicek şeyler yiceksin kuzum
sabah 7de doktorda olcam balım
Canım benim haklısın yemem gerekiyor tabiki. Bakalım yine de daha dikkatli beslenmeye devam
Hadi bakalim güzel şahane haberlerle gelirsin inşallah kuşum

Canım benım saglık ocagı yapmıyor dıye ben hastanede yaptırdım ama yapsaydı s.ocagında yaptırırdım bı sor belkı bazıları yapıyodur

:) bebegim icin, 2 aylık ancaydık henüz bu sekilde beslenmeye baslayali canım.
Kontrol altına alcaz inşallah

Kuzum haftada 2 ıle baslayabılırsın ve yenı basşayanlar ıcın programlar oluyor egzersız gıbı dusunme esneme ve nefes yaparsın

:) bebegim icin, 2 aylık ancaydık henüz bu sekilde beslenmeye baslayali canım.
Kontrol altına alcaz inşallah
Insallah canım evet her sey onlar ıcın bende domates hıc sevmem ama tuketöeye calısyorum sırf tabagım dolsun dıye sabahları mesela

Insallah canım evet her sey onlar ıcın bende domates hıc sevmem ama tuketöeye calısyorum sırf tabagım dolsun dıye sabahları mesela
Zorla yedigim o kadar cok sey var ki. Artik yesillik vs de tüketemeyecegim valla. Rokadan hic hazetmem mesela, hamilelikten önce iyi geliyor diye yiyordum ama birde bana sor. Yumurta mesela adını bile anmak istemiyorum ama yiyorum.
Bazi seyler var iste zoraki yedigim ama daha fazlasini yaparsam yediklerimi de çıkarırım bir anlami olmaz.
Elimizden geleni yapmaya devam

Dr. Bana bıraktı cnm ya

Haftada 2 kez yeterli bence kuzu ilk etapta. Ben şuan haftada 3 yapıyorum , hamileliğin sonuna doğru eğer yapabilirsem haftada 4-5 e çıkarmayı düşünüyorum doğuma yakın zamanda

Tabı canım sen daha ıyı bılırsın ne yıyıp ne yıyemedıgını. Aynı durumdan muzdarıp oldugumuz ıcın dr un mutlaka yemelısın dedıgı seylerı paylastım canım zaten basta yesıllık ve proteın gelıyor dıye ama tabı elknden gelenı yapıyosundur saglıkla gelsınler ınsallah

Amin canım amin tüm bebisler sağlıkla gelsin.
Biz anneler de sağlıklı olalım. Biz sağlıklı olmayınca da olmuyormuş

Yapıldığını duymuştum ben de ama asm’lerde 10’da kan alma bitiyor, belki o nedenle sıkıntı olabilir. Hemşirene sorsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…