Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
içimi rahatlattın ya dedim acaba bişey vardı da riskli gördü söylemedi mi ondan mı yasak dedi. paranoyak oldum resmen
Annelik hepimize yüklendi bile herseyden şüphe duyar olduk🥲
Normal bir durum yani merak etme. Zaten yasak demese de benim aklimin ucundan gecmiyor o mesele 😅

Kızlar beta artışım normal mi yarın regl günüm lütfen 🙏 bana yardımcı olur musunuz ne zaman doktora gideyim kese için

2 mayıs sabah 9 beta 25,4
3 mayıs saat 15.00 beta 118,9
5 mayıs sabah 9 beta 246
Kanları aynı yerde mi vermek önemli canım. Artışın güzel gözüküyor maşallah. Beta 3000-5000 arası olunca kese karından gözüküyor eğer vajinal baktıracaksan 1500 civarı gözükür. İstersen regl geçince tekrar beta baktır artışı takip et ona göre hesaplayıp doktora gidersin şu an için erken

Kızlar doktor size de ilişki yaşamayın dedi, ben kontrole gttiğimde çok açıklama yapmadı ilişki yaşamayın dedi ama acaba riskli gördü de mi öyle dedi merak ettim. yoksa zaten önemli değil şuan ilişki falan.
Canım doktorun belki garantiye almak istemiştir Ben de sormuştum İlk 3 ay düşük riski olan hamilelere önermiyoruz demişti benim düşük riskim olmadığı için bu konunun üzerinde fazla Durmadık

Kanları aynı yerde mi vermek önemli canım. Artışın güzel gözüküyor maşallah. Beta 3000-5000 arası olunca kese karından gözüküyor eğer vajinal baktıracaksan 1500 civarı gözükür. İstersen regl geçince tekrar beta baktır artışı takip et ona göre hesaplayıp doktora gidersin şu an için erken
Ay çok sağol canım teşekkür ederim bazen regl olacak gibi sancım oluyor ama çok şiddetli değil normal mi

Canim benim kanama lekelenme yasadigim icin bize iliski yasak demişti. Zaten yasak demese de bu ilk 3 ay ozellikle hemen herkese yasak oluyor. Bebegin tutunma yerlesme zamanlari tam iliskide olan kasılmalar sanirim tutunmaya zarar veriyor diye istemiyorlar.
Benim de 3-4 gündür lekelenme vardı, bugün kanamaya az da olsa kanamaya dönünceye korktum, acile gittim.
Düşük riski var, her ihtimale karşı 1 gün yatış verdiler, progesteron iğnesi yapıldı, şu an kolumda damar yolu, kocaman bir serum alıyorum.

Canım doktorun belki garantiye almak istemiştir Ben de sormuştum İlk 3 ay düşük riski olan hamilelere önermiyoruz demişti benim düşük riskim olmadığı için bu konunun üzerinde fazla Durmadık
Benim de aynı şekilde yasak koymadı garanti olsun diye demiştir

Benim de aynı şekilde yasak koymadı garanti olsun diye demiştir
Evet bana da yasak koymadı Herhangi bir problem yok diyerek konuştu Ama yine de bebek olduğu için ister istemez dikkat ediyor insan Hatta bence doktorla bu konuyu kesinlikle konuşmak gerekiyor çünkü bilinçlenilmesi lazım önerdikleri pozisyon bile oluyor

Benim de 3-4 gündür lekelenme vardı, bugün kanamaya az da olsa kanamaya dönünceye korktum, acile gittim.
Düşük riski var, her ihtimale karşı 1 gün yatış verdiler, progesteron iğnesi yapıldı, şu an kolumda damar yolu, kocaman bir serum alıyorum.
Önlemini almışsın inşallah hiçbir şey olmaz korkma canım

Evet bana da yasak koymadı Herhangi bir problem yok diyerek konuştu Ama yine de bebek olduğu için ister istemez dikkat ediyor insan Hatta bence doktorla bu konuyu kesinlikle konuşmak gerekiyor çünkü bilinçlenilmesi lazım önerdikleri pozisyon bile oluyor
Ben pek detaylı konuşamadım ama karna baskı yapılmayacak pozisyonlar kullanılıyor diye araştırmıştım. Tekrar gittiğimde soracağım

haklısınız tabi, pozisyon falan istemiyorum sorun olmasın açıklasın sebebini yeter bana ya :)

Muayene ettiler mi peki canim usg de birsey var miydi kanama alani falan ?
Olsun canim emin ellerdesin. Yat dinlen serumunu ve gereken ilaclarini al senin içinde iyi olur. Hic korkma hastanede yatma durumlarindan🙏 kanaman devam ediyor mu peki

Back
X