Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canim sana tavsiyem varsa oyle bir şüphen (benim ilk gebelikte vardi ama dile getirmedim gittigim dr da bir kez bile sormadi) hic ihmal etme doktora söyle.
Ben gecen hafta devlete gittigimde de soylemistim mesela onlar da demisti seker yuklemeni erken yapariz senin diye. Varsa şüphen sende doktora söyle tedbirli olalim. Bebeklerimiz icin elimizden geleni yapalim.
Şüphe olarak değil canım zaten açlık tokluk 3 aylık ortalama şeker baktırırdım hep ama aralık olur ya onun hep üstlerine yakın çıkıyor o yüzden dedim şeker yüklemede ekstra bir şey olduğu için beni idare etmez gibi geliyor ilk gebelikte yaptırmamıştım az kilo alınca dr da gerek duymadı bunda bakalım takip etcez dediğin gibi aklımda o artık eskisi gibi düşük çıkmıyor çünkü sağol tavsiyelerin için her şey bir tecrübe işte

Kızlar doktor size de ilişki yaşamayın dedi, ben kontrole gttiğimde çok açıklama yapmadı ilişki yaşamayın dedi ama acaba riskli gördü de mi öyle dedi merak ettim. yoksa zaten önemli değil şuan ilişki falan.

Özele gideceğim canım geçen hafta devlete gitmiştim hiç ilgilenmedi belki de o yüzden böyle sabırsızlanıyorum içimi rahatlatmadı
Canım gittigin dr da onemli gerçekten. Devlette sürekli olumsuz konusuyorlar zaten. Özelde bi hastaneye gittim ben o da moralimizi bozmustu. Ama son gittigim perinatolog şükür işini baya iyi yapan kendinden emin bir doktor. Insallah sende iyi doktorlara denk gelirsin

Kızlar doktor size de ilişki yaşamayın dedi, ben kontrole gttiğimde çok açıklama yapmadı ilişki yaşamayın dedi ama acaba riskli gördü de mi öyle dedi merak ettim. yoksa zaten önemli değil şuan ilişki falan.
Canim benim kanama lekelenme yasadigim icin bize iliski yasak demişti. Zaten yasak demese de bu ilk 3 ay ozellikle hemen herkese yasak oluyor. Bebegin tutunma yerlesme zamanlari tam iliskide olan kasılmalar sanirim tutunmaya zarar veriyor diye istemiyorlar.

Canım gittigin dr da onemli gerçekten. Devlette sürekli olumsuz konusuyorlar zaten. Özelde bi hastaneye gittim ben o da moralimizi bozmustu. Ama son gittigim perinatolog şükür işini baya iyi yapan kendinden emin bir doktor. Insallah sende iyi doktorlara denk gelirsin
Evet doktorun tutumu çok önemli o yüzden karar vermek zor ama birini deneyeceğim artık memnun kalmazsam değiştiririm ben de

Canim benim kanama lekelenme yasadigim icin bize iliski yasak demişti. Zaten yasak demese de bu ilk 3 ay ozellikle hemen herkese yasak oluyor. Bebegin tutunma yerlesme zamanlari tam iliskide olan kasılmalar sanirim tutunmaya zarar veriyor diye istemiyorlar.
içimi rahatlattın ya dedim acaba bişey vardı da riskli gördü söylemedi mi ondan mı yasak dedi. paranoyak oldum resmen

Şüphe olarak değil canım zaten açlık tokluk 3 aylık ortalama şeker baktırırdım hep ama aralık olur ya onun hep üstlerine yakın çıkıyor o yüzden dedim şeker yüklemede ekstra bir şey olduğu için beni idare etmez gibi geliyor ilk gebelikte yaptırmamıştım az kilo alınca dr da gerek duymadı bunda bakalım takip etcez dediğin gibi aklımda o artık eskisi gibi düşük çıkmıyor çünkü sağol tavsiyelerin için her şey bir tecrübe işte
Canim benimde durumum ayni seninle. Üst sınırlara yakın çıktı sonra biraz düzene girdi gibi oldu. En sonda insülin direnci çıktı hamile kalmadan hemen önce. Hamile kaldiktan sonra seker seviyem de normal cikti. Paketli gıdayı falan kestim ama yemiyorum. Ve yemekte cok fazla yiyemiyorum onunda etkisi var sanırım..
Tedbirli ol kuzum ne olur ne olmaz tirodlere de baktir her ihtimale karsi. Allahım sağlıkla kucagimiza aldirsin insallah yavrularımızı

Kızlar beta artışım normal mi yarın regl günüm lütfen 🙏 bana yardımcı olur musunuz ne zaman doktora gideyim kese için

2 mayıs sabah 9 beta 25,4
3 mayıs saat 15.00 beta 118,9
5 mayıs sabah 9 beta 246

Back
X