- 4 Ekim 2024
- 3.229
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #3.721
Hayır önce activia shot içtim eğer o işe yaramasa enterogermina ya geçmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı şimdilikŞase probiyotik mi aldın? Benim şimdilik kabızlık sorunum yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır önce activia shot içtim eğer o işe yaramasa enterogermina ya geçmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı şimdilikŞase probiyotik mi aldın? Benim şimdilik kabızlık sorunum yok.
4 hafta sonraya mı verdiler seninDuyarsın canım Allahın izniylene güzel randevun yakın benim taaa ay sonunda ://
Evet en son kalp atısı faln duyulunca 1 ay sonra gelin dedi çok zor beklemek4 hafta sonraya mı verdiler senin![]()
Çok güzelEvet en son kalp atısı faln duyulunca 1 ay sonra gelin dedi çok zor beklemek
Birde oğlumuda götürcem yanımda o yüzden de çok heyecanlıyım kesin ağlayacak minnoşum kardeşini ultrasonda görünce bir an önce o güzel anları yaşayasım var inşallah![]()
Hayır haberi yokÇok güzelo zaman mı söyleyeceksin bebeği yoksa haberi var mı
![]()
Çok daha heyecanlıymışHayır haberi yokdr a gitmeden önce söyleyeceğiz inşallah
![]()
8 yaşında canımÇok daha heyecanlıymışoğlun kaç yaşında
Evet kardeş önemli. Ben de yalnız kalsın istemem ama bilmiyorum zaman ne gösterir. İlk başta hiç kardeş istemeyen çocuklar bile akranlarından görünce çok hevesleniyorlar. Belki ben de 5-6 yaş arayala bir tane daha yaparım8 yaşında canım
Sınıfında kardeşi olmayan tek çocuk oydu ve klasiktir ilk cocuk 1 e başlayınca kardeş yapılır ya:) hep arkdaşlarının patır patır kardeşleri gelince sızlanmaya başlamıştı bizde hevestir unutur falan dedik ama unutmadı bizde 38 yaş falan ama deneyelim dedik rabbim nasip etti sizlerde kardeşsiz koymayın cocuklarınızışimdiden söyliyeyim
![]()
Benim de geçen hafta hassasiyetim daha fazlaydı kolumun altına doğru sızlayarak ağrıyordu bu hafta indiler sanki hele bugün çok azalmış inşallah vücut hormonlara alıştığı içindir. Dün kahvaltıdan sonra bulantım oldu bugün yok şükür zaten mide bulantısı istenecek bir şey değil ama insan bebekte mi sıkıntı var büyümüyor mu diye düşünüyor bu sefertuhaf bi durum
Prilamı 2 adet almayı denediniz mi? Beni de bir tane kesmedi, iki almaya başladım, ertesi güne biraz daha uzun idare ediyor.
İnşallah canımEvet kardeş önemli. Ben de yalnız kalsın istemem ama bilmiyorum zaman ne gösterir. İlk başta hiç kardeş istemeyen çocuklar bile akranlarından görünce çok hevesleniyorlar. Belki ben de 5-6 yaş arayala bir tane daha yaparım![]()
8 yaşında canım
Sınıfında kardeşi olmayan tek çocuk oydu ve klasiktir ilk cocuk 1 e başlayınca kardeş yapılır ya:) hep arkdaşlarının patır patır kardeşleri gelince sızlanmaya başlamıştı bizde hevestir unutur falan dedik ama unutmadı bizde 38 yaş falan ama deneyelim dedik rabbim nasip etti sizlerde kardeşsiz koymayın cocuklarınızışimdiden söyliyeyim
![]()
Amin inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben 2.hep istiyordum ama eşim çok kararlıydı istemiyordu spirali çıkartırsam ruhun bile duymaz kaymış vs derim biliyorsun demi dedim.öyle bir şey olursa seni asla affetmem demişti.Zaten bende çocuk istemeyen insana çocuk yapcak değildimde.. neyse çok dua ettim gönlüne yeniden bebek fikri düşsün diye benim düşünmediğim ve korunmayı devam ettirceğim zaman bu sefer birden o ister olduCanımm, çok duygulandım, maşallah, çok heyecanlı gerçekten, ona söylemek, benim de eşim şimdiden ikinci diye tutturdu, nasip tabi, Rabbim nasip eder![]()
Amin inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben 2.hep istiyordum ama eşim çok kararlıydı istemiyordu spirali çıkartırsam ruhun bile duymaz kaymış vs derim biliyorsun demi dedim.öyle bir şey olursa seni asla affetmem demişti.Zaten bende çocuk istemeyen insana çocuk yapcak değildimde.. neyse çok dua ettim gönlüne yeniden bebek fikri düşsün diye benim düşünmediğim ve korunmayı devam ettirceğim zaman bu sefer birden o ister oldubaktım beni cesaretlendiriyor falan :))) her şeyin vakti zamanı derler ya öyle bir şey herhalde
![]()
Öyle canım gönlümüzden geçen kız ama ben erkek hissediyorum :)) sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz cinsiyet öğrenme zamanları buralar çok güzel olacakkAslında çok güzel olmuş, sizin içinde, oğlun içinde şimdi gönlünde bir kız hayali vardır, Allah gönlüne göre versin inşallahevladın kızı erkeği olmaz tabi ama gönül hepsinden istiyor, hepsinin ayrı ayrı sevgisi
![]()
Öyle canım gönlümüzden geçen kız ama ben erkek hissediyorum :)) sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz cinsiyet öğrenme zamanları buralar çok güzel olacakk![]()
Rabbim ikisinide bağışlasın sana hem kız hem erkek annesi olursun inşallah cennet kuşunla birlikte 3 cocuk annesiGerçekten öyle, benim de cennette bir oğlum var, onu oğlan hissetmiştim, bunu da sanki kız hissediyorum ama bilmiyorum. Eşim, erkek hissediyormuş onun sanki özlemini gidereceğiz onunla diyor emin olamıyorum ben de o öyle söyleyince, nihayetinde ikisi de evlat tabi, benim de erkek çocuklarına çok düşkünlüğüm var ama nasip tabi![]()
2 taneyi aynı anda atıyorsun bana da doktorum 2 tane at dedi, ama şimdi bire düşürdüm, bir elimde tuzlu kraker bir elimde acılı şalgam bunlar baya idare ediyor beniDenemedim, 2 taneyi üst üste alıyor musunuz?
Rabbim ikisinide bağışlasın sana hem kız hem erkek annesi olursun inşallah cennet kuşunla birlikte 3 cocuk annesi![]()
2 taneyi aynı anda atıyorsun bana da doktorum 2 tane at dedi, ama şimdi bire düşürdüm, bir elimde tuzlu kraker bir elimde acılı şalgam bunlar baya idare ediyor beni![]()