- 16 Eylül 2024
- 8.593
- 8.295
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #38.161
Şahane o zaman yüksek cikmiyor bu güzel. Benim normal tansiyonumda hep 12 8 falandir hic düşük olmaz yani. Nabzim da ayni sen gibi hizlihep. Her tansiyon olcumunde 100 üzeri. 110 120 falan. Bu da normal bence dedigin gibi fazla kan pompaliyor çünkü benimki 2 seninki 3 kisilik çalışıyor şükürCanım ben tansiyon takibi yapmıyorum. Zaten oldum olası hep düşüktür tansiyonum. Ama bu aralar özellikle soluma uzandığımda kalbimin çık hızlı attığını hissediyorum. Akıllı saatle ölçüyorum ve 120 falan çıkıyor. Eşim de sen ona çok güvenme tansiyon aletiyle ölçelim falan deyince öyle zamanlarda ölçüyorum tansiyonumu. 9/6 10/7 falan çıkıyor. Ama nabız yüksek yani. İki bebek olduğu için kalp kan pompalamak içşn baya çalışıyor anlaşılan. Gittiğimde soracağım bu u doktora.
Ben de ölçerek kontrollü bir şekilde birşeyler ekliyorum canım. Bunu doktora da söyledim yani. Zaten diyetisyen de haftada bir sütlü tatlı falan yiyebilirsin demişti.
Pankek/krep çok mantıklı ya sağol canım. Tam buğday unum yok ama yulaf unu kullanırım o da olur heralde![]()



Benim 13/8 flan cikiyor simdi ama bazen 138/85 gibi cikiyor. Az geriyor bu durum beni iste. Tansiyon aletini görünce yükseliyor tansiyonum diyorum bugun doktora adamda gülüyor, dedim valla hocam iyice yaşlılara benzedim

Tabiki olurr beyaz un olmasinda
