• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
sirinm sirinm bu arada burdan bir arkadasimiz asmye td olacagini soylemis, asm de td diye birsey yok sadece t yani tetanoz var aşı deyip onu vurmuslar.
Bende bugun israrla sordum doktora, tetanoz difteri yani td olacaksin dedi. Dedim böyle bir durum olmus td yok demisler dedim, adam durdu bunlar ne aşısı vurduklarini da bilmiyorlar ya vurdugu aşı td dir haberi yoktur onu diyenin dedi 😂 asm hemsireleri bazen saçmalıyor yani.
Ay gerçekten öyle ya 😡 sadece t mi olurmuş hahaha

Kıslar hello biz geldik 😍
Bebişim gayet iyi dedi teyzeleri, 37cm 1300 gram olmuşuz 🥰 suyum, serviks uzunluğu gayet iyi dedi çok şükür. Asla ve asla yüzünü göstermedi inat etti, dr karnımı çalkaladı resmen, sağa döndürüp baktı sola döndürüp baktı, hep elini yüzünde tuttu, rüşvet teklif etti baban su yolu alacak aç yüzünü dedi umurunda değil 😂😂 aşağıya ekledim 😍
tetanoz boğmaca karışık olan aşıdan vuruldum, boğmaca çok tehlikeli bir şey mutlaka ol dedi. Grip aşısı sordum 2 hafta sonra olmak istersen ol sana bırakıyorum ama çalışmıyorsun evdesin toplu taşıma kullanmıyorsun, toplu kalabalık yerlere girmiyorsan olmasanda olur sen bilirsin dedi, hatırlarsanız benim karaciğer Alt ust yüksek çıkmıştı onun için tekrar kan verdim dikkat etmemiz lazım dedi, kan verdim sonuç bekliyorum. Ferritin sende düşük olduğu için, dahiliye git serumla verecekler çünkü bu konu ciddi dedi. Cumartesi dahiliye doktoruna gidecem serum alacam. Akıntıyı sordum kızlar östrojen arttığı için akıntı artması çok normal dedi, beyaz şeffaf olduktan sonra bir sıkıntı yok dedi. Burun tıkanıklığı için benim şu an kullandığımda olur ama “otrivine” onuda kullanabilirsin dedi. Mide yanması için miden yandıkça rennie gaviscon içebilirsin sıkıntı yok dedi. Aklıma geldikçe yazarım yine 😅😅
çook şükür canım
Aklımdaydın günlerim o kadar yogun ki giremedim hic anca bakabildim mesajlara
prenses buyumus kilo alms🥰🥰 hep guzel haberler almak nasip olsun insallah
Aşkımm teşekkür ederim 😍😍
Bide bu mide yanması akşamları başlıyor gündüz tık yok, soğuk süt kurtarıyor ama onuda her gün içmek canım istemiyor ☹️
midem berbat durumda bogazımdan mideme kadar yara var sanki ne icersem yersem yakark gidiyor mideye resmen
Kızlar biz kontrolden çıktık.
Kilomuz biraz az çıktı. Doktorum tam sınırda dedi. Biraz daha almalı dedi. Bide erken doğma ihtimalleri yüksek bir hamilelik olunca, hocam ne yiyim söyleyin deyince de onun kendi potansiyeli bellidir ne yesende o kiloda olur bakalım bir sonraki kontrolde de dedi.
Onun dışında baya detaylı bir muayene yaptı. Aşagılarda cok duruyor yine dedim dursun istediği yerde birsey olmaz dedi poposu aşağıdaymış su an.
Asla poz vermedi,elleri ayakları ve kordonu yüzünü kapattığı için sakladı yine kendini göstermiyor dedi :) biraz vurdu ama dövmeyin hocam çocugumu tamam dedim doktor da zaten çok rahatsız etmek istemiyorum dedi dikişlerden dolayı.
Şimdi de 32 yi bir görelim dedi. İnsülin doz arttırdı azcık daha. Bide tansiyon az yüksek çıkıyor arada ölç yine ama 30 dan sonra bu da yükselir dedi 🤦🏻‍♀️ neyse bakarız olmadı bide ona ilaç başlarız dedi 🫶
Bizde durumlar böyle kızlar.

Şimdi bana yavruma kilo aldırma taktikleri verin ne yiyeyim. Kaşar kefir muz yiyorum. Ek olarak var mı öneriler 🌸
canimm ben inanıyorum paşanın dayanacagına herkezin duasi var sizde Allahın izniylr dayanıp zamani gelince dogacak hayırlısıyla
kilo konusunda da benim kızda zayıf 27.hafta da 955 gr. doktorum hersey serbest ye dedi ama ben zaten hic kısmadm ki kendimi tatli cerez kefir muz kaşar yemek ekmek meyve aklına ne gelirse fazla fazla yiyorum hep zaten ama ben alıyorum bebegm bu sekilde zayif ilerliyor
artik takmiyorum saglikli olsunda emzirdikce kilo alir zaten diyorum
benim kızım da asla poz vermedi goremedik hic yuzunu 😅
babylovee babylovee canım kilosunu kafana hiç takma ben de her şeyden yemeye çalışıyorum ama benim de kızım sınırda, minyon olsun, aslında babası çok yapılı ben de ufak biri değilimdir ama her bebek kendine özgü oluyor ama mesela abisi epey ilerdeydi haftasından, erken doğunca hemşireler şaşırmıştı, sonra babayı görünce anlamışlardı, her bebekte bir olmuyor onda yaptıklarımın ve yediklerimin aynısını yiyorum ama bu zayıf 😍 sağlıklı olsunlar da doğunca alırlar kilo, ne güzel şükürler olun güzel haberler getirdin 🥰
canım ayniymisiz benim oglumda hep onde gidiyordu ama kızım minnoş birazcık
saglıklı olsunlarda 🥰🥰l
Kızlar alyansı olmayan var mı artık 🙈 iyice darlıyor geceleri artık beni
takıyormuydunz siz bu haftaya kadar🤣🤣
ben baya oldu yuzuklerimle vedalaşalı 😅

canimm ben inanıyorum paşanın dayanacagına herkezin duasi var sizde Allahın izniylr dayanıp zamani gelince dogacak hayırlısıyla
kilo konusunda da benim kızda zayıf 27.hafta da 955 gr. doktorum hersey serbest ye dedi ama ben zaten hic kısmadm ki kendimi tatli cerez kefir muz kaşar yemek ekmek meyve aklına ne gelirse fazla fazla yiyorum hep zaten ama ben alıyorum bebegm bu sekilde zayif ilerliyor
artik takmiyorum saglikli olsunda emzirdikce kilo alir zaten diyorum
benim kızım da asla poz vermedi goremedik hic yuzunu 😅
Amin teyzesiii. Dogru tabiki çok duamız var hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz 🙏🥰 bebegim de teyzelerini ve anne babasını tüm gücüyle ileri haftalara kadar karnimda durup saglikla dogarak sevindirecek🙏🌸
Dogru canım ya kilo konusu genetik yapı meselesi de oluyor. Saglikli olsunlar da napalim biz onlara kilo aldırırız artik🙏🥰 bende kilo almiyorum hep diyetteyim. Cocuma bakiyorum yiyorum da ama iste demek ki ..
Bizim yavrular sürpriz 😂
Ay vallahi bizden önce cikan kadının elinde baya cocugunun vesikaligi vardi ya😂

10 gün önce gitmişim bi sonraki de 25 gün sonra. Mesela boğmacalı aşıyı da o neymiş ki olacaksan t yeter dedi
Alla allaa neden acaba ki. Bu tdap bu yila kadar ucretli bir aşıymıs. Bu yil ucretsiz kapsama girmis gebelerde. Yani böyle dusununceiyi bir aşıdır diyorum. Araştırıncada bogmaca ozellikle bebisler icin dogum sonrasi cok onemliymis, aşı ciddi koruma sagliyormus. Onermemesine sasirdim. Baska doktor görüşü de al istwrsen diyecegim ama burda kac tane hamileyiz hepimizin doktorlari tdap önerdi. Bogmacaliyi yani

Ayy bence asıl önemli olan boğmaca 😏
Zaten mesleğimden dolayı 4 doz tetanozum vardı onu da olmana gerek yok olacaksan tek doz dedi işte her biri farklı farklı cidden
Alla allaa neden acaba ki. Bu tdap bu yila kadar ucretli bir aşıymıs. Bu yil ucretsiz kapsama girmis gebelerde. Yani böyle dusununceiyi bir aşıdır diyorum. Araştırıncada bogmaca ozellikle bebisler icin dogum sonrasi cok onemliymis, aşı ciddi koruma sagliyormus. Onermemesine sasirdim. Baska doktor görüşü de al istwrsen diyecegim ama burda kac tane hamileyiz hepimizin doktorlari tdap önerdi. Bogmacaliyi yani
Sordum kuzum kuzenim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi ona sordum o da hekimlerine sordu onlar da gerek yok dedi yani nerden baksan 4 uzmandan hayır yanıtı aldım ben de olmadım vebali boyunlarına

Zaten mesleğimden dolayı 4 doz tetanozum vardı onu da olmana gerek yok olacaksan tek doz dedi işte her biri farklı farklı cidden

Sordum kuzum kuzenim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi ona sordum o da hekimlerine sordu onlar da gerek yok dedi yani nerden baksan 4 uzmandan hayır yanıtı aldım ben de olmadım vebali boyunlarına
Vallahi ilk kez böyle bir şey duydum kuzu 😏

Arastirinca bile önemli vurulmasi gereken aşı deniyor. Burdaki cogumuzun doktoru tdap olun dedi. Ozellikle bogmaca icin. Yani ben anlamadim pek.
Belki tetanoz asisi oldugun icin demislerdir diye düşünmek istiyorum açıkçası ☹
Al benden de o kadar vallahi 😐

1.7 çıktı canım.
Geçmiş olsun canım ama tedirgin olma. Benim de 20mm çıkmıştı ve doktorum artık bunlarda normal sayılır haftalar ilerledi demişti. 1 hafta istirahat ettim 30mm çıktı. Sen de biraz hareket kısıtlaması yaparsın. Senin kaç çıkmıştı?
Dinlenme ile geçer umarım dediğin gibi

Ben de burda okudukça ısrarla soruyorum doktoruma çok kararsız kalıyorum ama doktorum ne derse ona gidiyorum. İnş pişman olmam
Arastirinca bile önemli vurulmasi gereken aşı deniyor. Burdaki cogumuzun doktoru tdap olun dedi. Ozellikle bogmaca icin. Yani ben anlamadim pek.
Belki tetanoz asisi oldugun icin demislerdir diye düşünmek istiyorum açıkçası ☹

Al benden de o kadar vallahi 😐
valla hiç bilmiyorum kuzum burda görüp ısrarla sordum

Ben de burda okudukça ısrarla soruyorum doktoruma çok kararsız kalıyorum ama doktorum ne derse ona gidiyorum. İnş pişman olmam

valla hiç bilmiyorum kuzum burda görüp ısrarla sordum
Senin yapacagin birsey yok ki kuzum. Doktorun ne derse o. Ama baska doktorlarin da oyle demesine şaşırdım ya. Bu aşı yurtdisinda flan da vuruluyor. Hadi sadece bizim ulkede olsa bi işkillenirdim de 😁
Hatta Koruyuculugu ve bogmacalı oldugu icin bunu öneriyor ordaki dr.lar da.

Ya 2 gündür spor yaptım kendimi yordum. Demek ki dikkat etmek gerek. Dinleneyim dediğin gibi. Hastaneye geldim. Bekliyorum. Yatış vermezler ins. Magnezyum takviyesi verdi kendi doktorum. Zorlama kendini dedi. Risk ne dedim de erken doğum olabilir dedi @ babylovee

Senin yapacagin birsey yok ki kuzum. Doktorun ne derse o. Ama baska doktorlarin da oyle demesine şaşırdım ya. Bu aşı yurtdisinda flan da vuruluyor. Hadi sadece bizim ulkede olsa bi işkillenirdim de 😁
Hatta Koruyuculugu ve bogmacalı oldugu icin bunu öneriyor ordaki dr.lar da.
Asm deki hemşire de aynını söyleyp şaşırdı özel aşıydı şimdi aşı karnesine eklendi neden önermedi acaba dedi. Kafam çok karıştı ama dediğin gibi doktorum ne derse onu yaptım. Yavrularımız Allaha emanet🙏🏻🙏🏻

Back
X