- 23 Mart 2016
- 31.600
- 93.428
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #38.221
Puset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım![]()
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan - Fiyatı, Yorumları
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda

Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.