• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189

Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Puset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda 🤣

Ben bunların ikisini aldım kızlar🌸🩷

Ben bunların ikisini aldım kızlar🌸🩷

Üstteki nasıl kalın mı canım ince pike gibi mi?
Alttaki yazlık süper olur renkleri çok hoş

Puset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda 🤣

Uff gerçekten puset çarşafı çok çirkin duruyor 😂😂 tüm şıklığı gidiyor

yav daha az önce 1900 olmadık mı 10 sayfa neee🧐 adminimde yok zaten yine ortalıkda annabelica annabelica kızlar doğuruncada böyle yazacakmısınız🤔🌸
Ben yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimi 🤣🤣
annabelica annabelica 😍😍
Nasıl oldu kızın canım düzeldi mi işe başladın mı
Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de gider 🥰🙏Çalışmaya devam ediyorum tabi ama biraz daha tempoyu düşürdüm daha ziyade evde durmaya çalışıyorum şu aralar 🥰

Ben yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimi 🤣🤣

Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de gider 🥰🙏Çalışmaya devam ediyorum tabi ama biraz daha tempoyu düşürdüm daha ziyade evde durmaya çalışıyorum şu aralar 🥰
Harika canım çok sevindim, ayarlama imkanınn varsa yorma kendini tabi yani hiç bir şey olmasa yorgunluktan bağışıklık düşüyor
Gelmiş geçmiş olsun 😘

Harika canım çok sevindim, ayarlama imkanınn varsa yorma kendini tabi yani hiç bir şey olmasa yorgunluktan bağışıklık düşüyor
Gelmiş geçmiş olsun 😘
Haklısın canım çok da yorulmamak gerekiyor. Ben doğuma yakın ve doğum sonrası çalışamam diye şu sıralar biraz yordum kendimi. Ama yavaş yavaş vites düşürüyorum bakalım her şey halloluyor bir şekilde

Ben de aynısını sepete atmışım canım 🤩

Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canım🥰

Back
X