• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar selam
Bugün kırmızı ışık konusu konusulmuşken hazıe bize de kargo geldi böyle bir hava nemlendirici görüp bi denemek istemiştim keşke video atabilseydim öyle sakinleştirici fon müziklerinde o kadar güzel suyun akış sesi geliyo ki aynı zamanda da kırmızı ışık
Robeve Yağmur Damlası Hava Nemlendirici - Aromaterapi Difüzör - 7 Renk Rgb - Dinlendirici Sesler - Sessiz Çalışma - Damlama Sesi - Otomatik Kapanma

Eklentiler

• IMG_7712.webp
    IMG_7712.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 31
Puset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda 🤣

Ya benimde fiyonklar kanayan yaram 🤣🤣 fiyonksuz bişey bulmak zor cidden
Ben de tek alıcam, karar verip beğenirsen burada da paylaş
Paylaşırım tabi ki arkadaşım 🫶 az kaldı haftaya başlıyorum alışverişlere buraya link yağdıracağım 🤣

Kızlar selam
Bugün kırmızı ışık konusu konusulmuşken hazıe bize de kargo geldi böyle bir hava nemlendirici görüp bi denemek istemiştim keşke video atabilseydim öyle sakinleştirici fon müziklerinde o kadar güzel suyun akış sesi geliyo ki aynı zamanda da kırmızı ışık
Robeve Yağmur Damlası Hava Nemlendirici - Aromaterapi Difüzör - 7 Renk Rgb - Dinlendirici Sesler - Sessiz Çalışma - Damlama Sesi - Otomatik Kapanma
Çok işlevsel bir ürüne benziyor ama yağmur sesi kazalara sebep olmasın sjsjsj

Ben yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimi 🤣🤣

Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de gider 🥰🙏Çalışmaya devam ediyorum tabi ama biraz daha tempoyu düşürdüm daha ziyade evde durmaya çalışıyorum şu aralar 🥰
yaaa adminim nerelerdesin ya bizim grubun maşallahı var 1 saat bakmayım 10 sayfa birikiyor🤣sayamıyorum artık gel buralara🧐
şaka bi yana özledik seni🌸🩷

Ahahah gece çocuğun altını değiştirirken kendi altımızı da değiştirmek zorunda kalmayalım ajajs
Şaka bir yana bişey soracağım bizde dyson hava nemlendirici ve temizleyici var. Yatak odasında duruyor Bir tane de çocuk odasına ya da salona almak gerekir diye düşünüyorum hava temizleyici. Ama birde böyle sadece nemlendirecek bişey almak gerekir mi? Yani yatak odasında olacak çocuk odasında da olacak birde salona sadece nemlendirici bişey. Fazla mı olur

Ahahah gece çocuğun altını değiştirirken kendi altımızı da değiştirmek zorunda kalmayalım ajajs
Şaka bir yana bişey soracağım bizde dyson hava nemlendirici ve temizleyici var. Yatak odasında duruyor Bir tane de çocuk odasına ya da salona almak gerekir diye düşünüyorum hava temizleyici. Ama birde böyle sadece nemlendirecek bişey almak gerekir mi? Yani yatak odasında olacak çocuk odasında da olacak birde salona sadece nemlendirici bişey. Fazla mı olur
Kanka peki nemlendirici+temizleyici dyson memnun musun? Bende sadece temizleyici var nemlendirici yok, ikisi bir arada olanından almayı düşünüyorum ama bazen pek etki etmedi diye yorumlar görüyorum

bence cocuk odasında dursun birtane sizin yatak odasındakinide gün icinde oturma odasındada kullanabilirsin, en önemlisi cocuk odası tabi orda uyicaksa bebeğin yoksa hangi odada kalıcaksa

Kanka peki nemlendirici+temizleyici dyson memnun musun? Bende sadece temizleyici var nemlendirici yok, ikisi bir arada olanından almayı düşünüyorum ama bazen pek etki etmedi diye yorumlar görüyorum
benim kafamı ağrıtıyor kullandım geri iade etmiştim🤣 az da olsa sese gelemiyorum

Back
X