- Konu Sahibi annabelica
- #38.241
Kızlar hıçkırık belli bi yerde periyoduk hafif seğirme hissi gibi bişey mi acaba bugün 2 kez oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım kalmış mesajBen de tek alıcam, karar verip beğenirsen burada da paylaş
Ya benimde fiyonklar kanayan yaramPuset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda
![]()
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Paylaşırım tabi ki arkadaşımBen de tek alıcam, karar verip beğenirsen burada da paylaş
Yaa sen de mi Öğretmensin branşın neBen ortaokuldayım başarılıda bir okuluz tr 1. si falan çıkarıyoruz lgs de. Hep bakıyorum doğum tarihlerine büyüklerdarısı bizimkilere, sağlıkla
![]()
Çok işlevsel bir ürüne benziyor ama yağmur sesi kazalara sebep olmasın sjsjsjKızlar selam
Bugün kırmızı ışık konusu konusulmuşken hazıe bize de kargo geldi böyle bir hava nemlendirici görüp bi denemek istemiştim keşke video atabilseydim öyle sakinleştirici fon müziklerinde o kadar güzel suyun akış sesi geliyo ki aynı zamanda da kırmızı ışık
Robeve Yağmur Damlası Hava Nemlendirici - Aromaterapi Difüzör - 7 Renk Rgb - Dinlendirici Sesler - Sessiz Çalışma - Damlama Sesi - Otomatik Kapanma
AçarmısınÇok işlevsel bir ürüne benziyor ama yağmur sesi kazalara sebep olmasın sjsjsj
Pıt pıt atma şeklinde oluyor ama tekme gibi değil canım, çok güçsüz böyle damarın atar gibiKızlar hıçkırık belli bi yerde periyoduk hafif seğirme hissi gibi bişey mi acaba bugün 2 kez oldu![]()
yaaa adminim nerelerdesin ya bizim grubun maşallahı var 1 saat bakmayım 10 sayfa birikiyorBen yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimi
Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de giderÇalışmaya devam ediyorum tabi ama biraz daha tempoyu düşürdüm daha ziyade evde durmaya çalışıyorum şu aralar
![]()
bence öyle bi vibe vermiyor birde sade renk düz yane oğluşuna olurKizlar bu nasil ya, firfirlar kiz cocuk vibei mi veriyor sizce
![]()
JUNİPERUS Fırfırlı 2'li Pike Bebek Puset Örtüsü ve Puset Minderi Ortopedik Bel Destekli - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Fırfırlı 2'li Pike Bebek Puset Örtüsü ve Puset Minderi Ortopedik Bel Destekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahahah gece çocuğun altını değiştirirken kendi altımızı da değiştirmek zorunda kalmayalım ajajsAçarmısın![]()
Kanka peki nemlendirici+temizleyici dyson memnun musun? Bende sadece temizleyici var nemlendirici yok, ikisi bir arada olanından almayı düşünüyorum ama bazen pek etki etmedi diye yorumlar görüyorumAhahah gece çocuğun altını değiştirirken kendi altımızı da değiştirmek zorunda kalmayalım ajajs
Şaka bir yana bişey soracağım bizde dyson hava nemlendirici ve temizleyici var. Yatak odasında duruyor Bir tane de çocuk odasına ya da salona almak gerekir diye düşünüyorum hava temizleyici. Ama birde böyle sadece nemlendirecek bişey almak gerekir mi? Yani yatak odasında olacak çocuk odasında da olacak birde salona sadece nemlendirici bişey. Fazla mı olur
bence cocuk odasında dursun birtane sizin yatak odasındakinide gün icinde oturma odasındada kullanabilirsin, en önemlisi cocuk odası tabi orda uyicaksa bebeğin yoksa hangi odada kalıcaksaAhahah gece çocuğun altını değiştirirken kendi altımızı da değiştirmek zorunda kalmayalım ajajs
Şaka bir yana bişey soracağım bizde dyson hava nemlendirici ve temizleyici var. Yatak odasında duruyor Bir tane de çocuk odasına ya da salona almak gerekir diye düşünüyorum hava temizleyici. Ama birde böyle sadece nemlendirecek bişey almak gerekir mi? Yani yatak odasında olacak çocuk odasında da olacak birde salona sadece nemlendirici bişey. Fazla mı olur
benim kafamı ağrıtıyor kullandım geri iade etmiştimKanka peki nemlendirici+temizleyici dyson memnun musun? Bende sadece temizleyici var nemlendirici yok, ikisi bir arada olanından almayı düşünüyorum ama bazen pek etki etmedi diye yorumlar görüyorum
Seslimi kanka niye ağırttı?benim kafamı ağrıtıyor kullandım geri iade etmiştimaz da olsa sese gelemiyorum
yok cok az sesli normalde rahatsız etmemesi lazım ama ben ona bile gelemiyorumSeslimi kanka niye ağırttı?![]()
İyi değilizyok cok az sesli normalde rahatsız etmemesi lazım ama ben ona bile gelemiyorum![]()