• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
İnsan alıştığı yer de kalmak istiyor, eşim de inşaat mühendisi, o da bu tarafta çalışıyor 😍 ya gürültüsünü de seviyoruz aslında biliyor musun tatile gidince arıyoruz, sessizlik nadir ihtiyaç oluyor sanırım 🤣
Gerçekten öyle aşkım alıştığı yer herkese, karşıya gittiğimiz zaman kendi tarafımıza geçince inip toprağı öpecem diiyor 😆😆😆

Gerçekten öyle aşkım alıştığı yer herkese, karşıya gittiğimiz zaman kendi tarafımıza geçince inip toprağı öpecem diiyor 😆😆😆

Biz de oraya gelince ayy bir köy havası aldık, bol oksijen yeter burnumuzun direği sızladı geri dönelim diyoruz 🤣🤣

Ama nihayetinde doğa iyidir, temiz hava iyidir 😌 Senin bebiton için güzel bir şey bu 😍

Biz de oraya gelince ayy bir köy havası aldık, bol oksijen yeter burnumuzun direği sızladı geri dönelim diyoruz 🤣🤣

Ama nihayetinde doğa iyidir, temiz hava iyidir 😌 Senin bebiton için güzel bir şey bu 😍
Kız siz köy diye polonezköye falan geçiyorsunuz herhalde 🤣🤣 bizim bölge ağaca hasret 😆😆

Kızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;

H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları

Kanka pierre normal atletini kullandım, normal olanı çok güzel ama emzirme farklımıdır bilmiyorum, hm zaten tartışılmaz

Kızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;

H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları

Canım ben Hm aldım ama büyük almışım, iade ettim. Kumaşını beğendim küçüğünü alacağım stok girince 🤍

Kanka pierre normal atletini kullandım, normal olanı çok güzel ama emzirme farklımıdır bilmiyorum, hm zaten tartışılmaz

Ben de ikisini kullanıyorum ama işte emzirme hiç almadım, lazım da yol çünkü ya sütyen giymek istemiyorum 🥲 tek atlet giysem ne güzel olur 🤣 sonra yamulan ve şekil değiştiren benimkilere bakar ağlarım artık 🤪

Ben de ikisini kullanıyorum ama işte emzirme hiç almadım, lazım da yol çünkü ya sütyen giymek istemiyorum 🥲 tek atlet giysem ne güzel olur 🤣 sonra yamulan ve şekil değiştiren benimkilere bakar ağlarım artık 🤪
Ben zaten artık son çocuk bu bitti dedikten sonra, düzeltmeye girecem gibime geliyor 😆😆

Back
X