- 23 Ekim 2024
- 5.760
- 9.273
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #39.581
Ben büyütme derdindeyim sen küçültmeValla ben de küçültme ameliyatı olacağım en son![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben büyütme derdindeyim sen küçültmeValla ben de küçültme ameliyatı olacağım en son![]()
Kuzu ben ne kadar zayıflasam da memeler sağ olsun küçülmediBen büyütme derdindeyim sen küçültme![]()
Kanka Medicana’da yok sanırım, varsa da iki gebeliğimde de bana söylemediler vay hainler derimBana yakın yerde medicana ile memorial var aşkım çok iyi hatırlattın yarın oraları arayım
Çok güzel takım ama fotoğraf çekimi için günlük kalır gibi kuzumKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Cherry’e katılıyorum, daha süslü bir şey al kız, kız anası olacaksın azıcık dantel fisto falan bir şey olsunKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Dün atmıştım yaa kırmızılar içinde nurtennn kısmetli nurtennnn onun gibi bişey istiyoruzBol fırfırlıen dantellisinden entari
![]()
Cherry’e katılıyorum, daha süslü bir şey al kız, kız anası olacaksın azıcık dantel fisto falan bir şey olsun![]()
Beni gaza getirmeyinDün atmıştım yaa kırmızılar içinde nurtennn kısmetli nurtennnn onun gibi bişey istiyoruz![]()
Şu tarz elbiseler çekimlerde çok hoş durmuyor muBeni gaza getirmeyin![]()
Elinde üzümünleŞu tarz elbiseler çekimlerde çok hoş durmuyor mu
A kanka böyle elbise giyebiliyormuyuz, ben çekimlerde hep pijamalarla görüyorum lohusa takımlı, öyle olması lazım diye kodlamışımŞu tarz elbiseler çekimlerde çok hoş durmuyor mu
Aaa niye olmasın deli misin ben çok gördüm hemen o gün yapmıyorlarsa çekimi toparlarsın ertesi güneA kanka böyle elbise giyebiliyormuyuz, ben çekimlerde hep pijamalarla görüyorum lohusa takımlı, öyle olması lazım diye kodlamışım![]()
Kanka 2 gün olacak çekim, ilk gün doğum anı ve hazırlık , 2 günde oda çekimiAaa niye olmasın deli misin ben çok gördüm hemen o gün yapmıyorlarsa çekimi toparlarsın ertesi güne![]()
Ahahaha hangi gün doğurcağını çok merak ediyorum şimdidenKanka 2 gün olacak çekim, ilk gün doğum anı ve hazırlık , 2 günde oda çekimifön için pazar doğurmamaya gayret edeceğim
![]()
Kanka teşekkür ederim valla, linkini bunun atmıştın sanırım kaydettim ben onu
Kanka teşekkür ederim valla, linkini bunun atmıştın sanırım kaydettim ben onu![]()
Kuzum ptesi olucam ben de eczane aradı aşı gelmiş ve evet dediğim gibi gebelere ücretsizHep sizin yüzünüzden bugun aşı olmaya gitmedimbeni etkileyen bütün hatunlar mutlu musunuzzzz
Pazartesine bıraktım. Napıcam şaşırdım ya uffff![]()