• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bilgisi olan varsa bir şey daha sormak istiyorum 🌸
Şimdi normalde 32. haftada çalışır raporu alıyoruz 37'de zorunlu ayrılıyoruz ya izne. Bizim 40 gün rapor hakkımız var ya ben 32'den sonra 37'ye kadar 5-5 rapor alsam olur mu?
Çalışabilir raporu aldıktan sonra , 657 ye göre, fiilen çalışılan süre doğum sonrasına ekleniyor , o yüzden de dediğiniz gibi o arayı raporlu geçirirseniz sonrasına ekleme yapılmıyor diye hatırlıyorum ama bu ara hafızama pek güvenmiyorum 🙈

Çalışabilir raporu aldıktan sonra , 657 ye göre, fiilen çalışılan süre doğum sonrasına ekleniyor , o yüzden de dediğiniz gibi o arayı raporlu geçirirseniz sonrasına ekleme yapılmıyor diye hatırlıyorum ama bu ara hafızama pek güvenmiyorum 🙈
Çok teşekkür ederim 🌸
Ben de öyle düşündüm aslında sonuçta çalışabilir almışım sonra normal rapor almak mantıksız geldi ama chatgpt kurum kabul ederse olur diyor 🤣 pazartesi müdürüme koşuyorum 🙈

Olsun canım yeterli o. Bir dahakine azıcık daha itersin. Aşırı da itmene gerek yok tabi zorlama yani. Ilk kullanimda ben hic becerememistim canım sen yine iyisin😂 ben yardim almıştım eşimden 🙈
Hemen uyumaya çalış. Hamilelikte 1 saat uyaniksam 45.dakikada ben wc yolcusu oluyorum.
Canım progestan diye bir fitil var onu kullanıyorum. Riskli gebeliklerde kullaniliyor daha çok. Birde bazen agri sancı vs durumlarinda da veriyorlar. Cogu seye veriyorlar yani.
Şimdi baktım ki cogu çıkmış ve çamaşırıma gecmis. O kadar geç saatte almiyim de biraz daha içerde tutmaya zorliyim ve biraz daha iteyim bari bugün. Oturur pozisyonda yapmam da daha iyi olabilir

Bilgisi olan varsa bir şey daha sormak istiyorum 🌸
Şimdi normalde 32. haftada çalışır raporu alıyoruz 37'de zorunlu ayrılıyoruz ya izne. Bizim 40 gün rapor hakkımız var ya ben 32'den sonra 37'ye kadar 5-5 rapor alsam olur mu?
Maalesef kuzu olmuyor. 32den sonra rapor alınmıyor. Çalışamıyorsan izne çık diyorlar diye biliyorum ben

Bide bu var valla var ya insanın en sinir oldugu an ben yan taraftakine gidiyorum valla onumu beklicem diye 😒
Sinir oluyorum bu durumlara ya, hayır önceden bilgi ver bari

Ayy evet kızlar hevesim kursağımda kaldı ve 10 gün yokmuş, asistanı dedi çok üzgünüz acil bir durum oldu, anlayış bekliyoruz kusura bakmayın dedi, başka hoca var dedi de hevesim kaçtı işte ☹️

Ayy evet kızlar hevesim kursağımda kaldı ve 10 gün yokmuş, asistanı dedi çok üzgünüz acil bir durum oldu, anlayış bekliyoruz kusura bakmayın dedi, başka hoca var dedi de hevesim kaçtı işte ☹️
10 gün beklemeyip diğer doktora alsaydin. Öyle bir durumda aslında bilgi verseler. Ona göre evde planını yapıp çıkıp çıkmamaya karar verir psikolojini hazırlardın

10 gün beklemeyip diğer doktora alsaydin. Öyle bir durumda aslında bilgi verseler. Ona göre evde planını yapıp çıkıp çıkmamaya karar verir psikolojini hazırlardın

Ya bilemedim sinirlendim bir an çok, eşimde dışarıya kahvaltıya gidelim dedi, öyle yaptık moralim bozulunca, aslında dün konuştum doktor gel dedi diye geldim işte sabah aniden gitmiş 🥺

Ya bilemedim sinirlendim bir an çok, eşimde dışarıya kahvaltıya gidelim dedi, öyle yaptık moralim bozulunca, aslında dün konuştum doktor gel dedi diye geldim işte sabah aniden gitmiş 🥺
Güzel bi kahvaltı her şeye iyi gelir, moralin düzelsin😉
Benim yan odama da 2dir yeni doğan geliyor. Yeni doğan bölümünde yer kalmamış heralde🤗🌸gözlerim doldu anne baba ve bebeği gorunce

Allah yardımcimiz olsun. Fitil diyince başta bana zor geldi. Değilmiş o kadar da. İnsan yaşayınca görüyor. fayda etsin de.
Zaten nisan başında hamileliğimi öğrenmek için doktora gittiğimde doktor soruyor en son ne zaman kadın doğuma gittim diye. İlk kez geldim diyince şaşırdı.
Tuvalete gece de kalkmıyorum ben neyse ki sabahı buluyor gitmem.
Riskli miskli kaç hafta geçti şükür. Güzel güzel önlem alarak bu günlere gelmişsin masallah🧿daha da yolu var🙏🏼🙏🏼
Pek jinekoloji ile isin olmadan hamile kalmissin desene şanslılardansın 😍
Saglikla gelsin evlatlarımız da gerisi geçiyor bir şekilde canım ya.. insan endise de telasta tüm duyguları yaşıyormuş hamilelikte. En önemlisi bebisin ve biz annelerin sagligi yerinde olsun..
Şimdi baktım ki cogu çıkmış ve çamaşırıma gecmis. O kadar geç saatte almiyim de biraz daha içerde tutmaya zorliyim ve biraz daha iteyim bari bugün. Oturur pozisyonda yapmam da daha iyi olabilir
Canım o normal ama. Vucut alacagini alir artani disari atar. Tamaminin yok olmasini bekleme. Benim fitilde oyle bende dikis var diye cok az itiyorum iceri ve ilacin kendine yarayan kısmını aliyor vucut dıs kabugu olsun fazla gelen ilac olsun onu dışarı akıntı ile çıkarıyor. O hep yasanan birsey.

Baska doktora görünmeyecek misin canım gitmisken görünseydin keske bebiskoyu görürdün

Pek jinekoloji ile isin olmadan hamile kalmissin desene şanslılardansın 😍
Saglikla gelsin evlatlarımız da gerisi geçiyor bir şekilde canım ya.. insan endise de telasta tüm duyguları yaşıyormuş hamilelikte. En önemlisi bebisin ve biz annelerin sagligi yerinde olsun..

Canım o normal ama. Vucut alacagini alir artani disari atar. Tamaminin yok olmasini bekleme. Benim fitilde oyle bende dikis var diye cok az itiyorum iceri ve ilacin kendine yarayan kısmını aliyor vucut dıs kabugu olsun fazla gelen ilac olsun onu dışarı akıntı ile çıkarıyor. O hep yasanan birsey.
Bir kısmı içerde cozulmustur diyorsun. İyi o zaman çok ittirmedim de ondan etki etmedi diye korktum. Yaşanan bir durum olmasına sevindim. Hemşireye doktora onu anlatamicam simdi😉
36 yaşındayım hiç vajinal muayene de olmamistim daha once.Hamileligin ilk zamanları da hep alttan baktı doktor, çok zorlandım. Doktor daha önce jinekolojiye gitmememe şaşırdı. Dün 16 yaşında kız vardı burda diyor beni rahatlatmak icin. Sonra gerildim diye o da gerildi falan. Doktorumu değiştirdim ben de

Günaydın güzel annelerrrr😍😍😍
kızımı gormeye gittim kafamiz ve karın cevremiz hep geri geliyordu hatirlarsaniz
ve bugunnnn haftasinin artik ileri de gittigini gordük
bugun 28+2
ultrasonda 29+3 cıktı
kilosu 1379
boyu 39 cm
plesenta sezeryan dikisimin az ustundeydi oda dikisin uzerinden geri cekilmis
suan baktigm da normal gebeler gibisin hicbir problem yok cok sukur dedi
diyafram kordon kan akısı hepsine bakildi hepsi olmasi gerektigi gibi
bu hafta çok kaşar peynir ve kuruyemis yedim etki gosterdi demek ki🥰
kanım düşük diye ek ilaç yazdı
bizden bu kadar🤩

bende senin gibiyim canım hevesim kaçar hemen doktor degisikligi hic sevmem
onceki kontrolunun uzerinden cok gectiyse gorunseydin baska doktora

Back
X