Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar doktora gittik bugün kalp atımını duymak için çok az dinletti 2 sn kadar sadece. Ve geç döllenme olduğunu söyledi. Bulantım hiç geçmediği için serum taktılar 2 saat kadar yatış verdiler az önce geldim eve ama inanır mısınız hala bulantım var 😞 ben ne yapacağım bilmiyorum tadını çıkaramıyorum böyle olunca hiç kimseyle konuşmak dahi istemiyorum
Canim bazi kadinlarin malesef boyle bulantısı cok fazla oluyormus. Allah yardımcın olsun. Gecici oldugunu düşün canim. Bak ben 2 gündür hic mide karismasi vs hicbisey yasamiyorum bir anda kaybolup gidecek seninki de merak etme iyi düşün.
Haftasi küçük oldugu icin az dinletiyor dr.lar canim olsun daha iyi.

Canim bazi kadinlarin malesef boyle bulantısı cok fazla oluyormus. Allah yardımcın olsun. Gecici oldugunu düşün canim. Bak ben 2 gündür hic mide karismasi vs hicbisey yasamiyorum bir anda kaybolup gidecek seninki de merak etme iyi düşün.
Haftasi küçük oldugu icin az dinletiyor dr.lar canim olsun daha iyi.
İnşallah canım. Peki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı

Kızlar 23 ünde hastaneye gidicem ıkılı test icin ama 11+6 olmus oluyorum sizce cinsiyet belli olur mu 🌸

Yumurtlama geç olunca döllenme de geç oluyor o hiç problem değil Sonrasında düzene giriyor canım benim
Ay bende sorucaktım bunu benim dr gittiğimde bebek haftası son adet tarihimin ilk günü ile tam cakısıyor nasıl oluyor bu yanı reglın 1. Günü nasıl döllenme oluyor ben orayı cozemedım

İnşallah canım. Peki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı
Canim gec döllenme beklenen yumurtlama catlama tarihinden gec yumurtladiginda ve yumurtan da haliyle gec catladiginda hamile kalma durumunda olan durum. Benim ilk gebeligimde gec döllenme olmustu 10 gun ileriye almışlardı mesela benimkini de. Onda hicbir sorun yok merak etme canini sikma.

Canım üzme kendini de bebeği de ben de daha önce burda birinde okumuştum kist olunca küçülüp kayboluyomus ilerleyen haftalarda geçecek hepsi

İnşallah canım öyle olur, doktorda öyle umuyor🙏🏻
Ben duymuştum canım hatta doğumda kistleride alıyorlar yok olmazsa, doktorunda endişelenme dediyse endişelenme zira onlar ihtimal bile olsa kötü olasılığı söylemekten çekinmezler bizim gibi duygusal bakmıyorlar neyse o..
Bebeğinden yana bir sorun olmamasına sevindim en önemlisi bu bence 🥰🥰

Evet, sanırım oluyormuş, hamilelik de üretiyor ama bu biraz büyük bir kist dedi işte canım sıkıldı çok, bebeğimin de kalbi atıyordu, ekranda gördüm 🥲 o bana çok moral oldu
Canım Lütfen ağlama İnan bana ağlamak ve kendini sıkmak üzmek kistinden daha zararlı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz 🙏🏻

İnşallah canım, hep iyi şeyler olsun hayatımızda 🙏🏻

Ve kızlar doktorum dedi ki; bu ikinci gebelik olduğu için daha belirtilerin fazlalaşacaktır, göğüs ağrısı, kasık ağrısı, midede şişme, hazımsızlık, gerçekten hepsini yaşıyorum, Prilam verdi, bir de Rennie Şurup kullan ve lütfen rahatla dedi 🤍

Kızlae kasık ağrısı diyen arkadaşlarımız vardı sanırım bende birkaç haftadır yok gibiydi bugün tam kasıklarımda hatta daha alt kasıklara doğru genellikle tek taraflı ve sağda olan ağrılarım başladı

Ya öyle miii, çok iyi hissettim şu an, ağladım çok ya, üzüldüm, Allah'a çok dua ediyorum, sürecimi kolay kılsın, haftaya gideceğim kalp atışını duymak için
inşallah hicbirsey olmaz canım icini ferah tut stres yapma bana soyledigin de hic takmadam kafaya

Ve kızlar doktorum dedi ki; bu ikinci gebelik olduğu için daha belirtilerin fazlalaşacaktır, göğüs ağrısı, kasık ağrısı, midede şişme, hazımsızlık, gerçekten hepsini yaşıyorum, Prilam verdi, bir de Rennie Şurup kullan ve lütfen rahatla dedi 🤍
Ah o rennie yi ben son aylarda kafaya dikiyordumm 😆😆 tam şişeci olmuştum :))

O da ilginçmiş bak hiç bilemedim simdi
Aslında o da genel kabul görme olduğu için öyle çoğu kadın yumurtlama gününü bilmediği için dr lar son adetin ilk gününü baz alırlar ortak bir netice olsun diye. Halbuki gerçekte döllenme 14 gün içinde oluyormuş yani aslında bizim bebişler hesaplananın aksine daha küçükler :)

Back
X