- 10 Haziran 2024
- 1.600
- 1.930
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #4.121
varmış az daha ama zaten yeni sezonda çalışmicaksın demi ?21 haziranda tatiliz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varmış az daha ama zaten yeni sezonda çalışmicaksın demi ?21 haziranda tatiliz![]()
yarın randevum paylaşırım sizinle çok heycanlıyımUltrasonda bebişleri gözüken kızlar görüntüleri bizimle de paylaşır mısınız gözümüz gönlümüz açılsın![]()
aynı şekilim ikinçiye hamileyim ve 2 yaşındaki oğlumun peşinden koşuyorumAyyy ikinci bebesine hamile olan anneler sizde çok yoruluyor musunuz yoksa benim bebem mi hiç durmuyoryani artık yorgunluktan kalçama kramp giriyor, anaaam evimiz bahçeli sabah 11 den beri bahçedeyiz sürekli hareket halindeyiz daha yeni uyuttum ama ev işlerini yapmaya Gücüm kalmıyor ya
![]()
aynı şekil ya çok heycanlı araştırmak böyle şeyleriSagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayı![]()
canım ilk doktora gittigimde kese 4+6 dıKızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
canım ilk doktora gittigimde kese 4+6 dı
o zaman kistin var dedi 6 haftalik gittigim de kese kisti geri atmış sıkıntı yok dedi ama kistin buyuklugunu soylemedi
Canim doktor bilerek mi dinletmedi ?Kızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
Canım benimki sağda. Karından ultrasonda simetrisi görünüyor benimicn sağlıklı olsun kız erkek farketmezAyy bendeeseninde solda gibiydi sanki
bide galiba günümüzde aynı bana da 8+6 12 de gel artık dedi sen bi daha ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Canım üzme kendini de bebeği de ben de daha önce burda birinde okumuştum kist olunca küçülüp kayboluyomus ilerleyen haftalarda geçecek hepsiKızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
Ben duymuştum canım hatta doğumda kistleride alıyorlar yok olmazsa, doktorunda endişelenme dediyse endişelenme zira onlar ihtimal bile olsa kötü olasılığı söylemekten çekinmezler bizim gibi duygusal bakmıyorlar neyse o..Kızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
Ay iyiymiş 2 hafta sonra bende mi öyle gitsem yaa 1 ay nedir 1 ayda neler olur biterCanım benimki sağda. Karından ultrasonda simetrisi görünüyor benimicn sağlıklı olsun kız erkek farketmez2 hafta sonra gtcem 11.haftada sonraki on gün içinde ücretsiz kontrolu de 12.haftaya denk getiren insaallah
Canım inşallah benimde öyle olur bugün serum taktılar ona rağmen bulantım var halaCanım kendi deneyimlerıme gore 7. Ve 8. Bende cpk agır bulantı gecmıstı. 9 dayım suan midede yanma ve asırı halsızlıgım var tansiyonum dusuypr gıbı oluyorum ama bulantı cok nadır gelıyor
Ben 6.haftada kalp atışı duyduğumda bana da 1ay sonra gel demişti de ben ikikere daha gitmiştimAy iyiymiş 2 hafta sonra bende mi öyle gitsem yaa 1 ay nedir 1 ayda neler olur biter![]()
Ay dimi onu düşünemedimCanım benimki sağda. Karından ultrasonda simetrisi görünüyor benimicn sağlıklı olsun kız erkek farketmez2 hafta sonra gtcem 11.haftada sonraki on gün içinde ücretsiz kontrolu de 12.haftaya denk getiren insaallah
Canım Lütfen ağlama İnan bana ağlamak ve kendini sıkmak üzmek kistinden daha zararlı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmazYa öyle miii, çok iyi hissettim şu an, ağladım çok ya, üzüldüm, Allah'a çok dua ediyorum, sürecimi kolay kılsın, haftaya gideceğim kalp atışını duymak için
Ben önce ikiliyi yaptircam da sonrasında nipt yaptırayım diyorum Allah izin verirseAy dimi onu düşünemedimsağlıkla gelsin rabbim korusun
bende gidcm o dönem işte şu fetal falan da araştırayım o ara onu da yaptırayım diyorum
![]()
Canım benim mesajını yeni gördüm çok mutlu ettin beniBulantının en yoğun zamanındasın zamanla azaldı benim senin de azalacaktır, şimdi arada bulantı oluyor geçiyor, bi ara beni de hayattan soğutmuştu sabret birkaç hafta daha bebek sağlıklı demek ki![]()