Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bu arada hazımsızlık için dün sordum kızlar bende de aşırı var karnım şiş hep ve karnımın her yeri ağrıyor ondan dolayı 😒buna ilaç vs vermedi de bu sonuna kadar böyle gidecek hatta artacak dedi doktor 🤦🏻‍♀️ kuru kayısı (2 3 adet)koy geceden ılık suya sabah ye suyunada az zeytinyağı koyup iç dedi bugün az biraz işe yaradı gibi hissediyorum lifli gıdalara ağırlık bide ara öğün kuru erik incir kayısı tüket yani hep beslenme önerileri verdi

Ayyy ikinci bebesine hamile olan anneler sizde çok yoruluyor musunuz yoksa benim bebem mi hiç durmuyor 😀😀 yani artık yorgunluktan kalçama kramp giriyor, anaaam evimiz bahçeli sabah 11 den beri bahçedeyiz sürekli hareket halindeyiz daha yeni uyuttum ama ev işlerini yapmaya Gücüm kalmıyor ya 😔😔
aynı şekilim ikinçiye hamileyim ve 2 yaşındaki oğlumun peşinden koşuyorum😂

Kızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi

Kızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
canım ilk doktora gittigimde kese 4+6 dı
o zaman kistin var dedi 6 haftalik gittigim de kese kisti geri atmış sıkıntı yok dedi ama kistin buyuklugunu soylemedi

canım ilk doktora gittigimde kese 4+6 dı
o zaman kistin var dedi 6 haftalik gittigim de kese kisti geri atmış sıkıntı yok dedi ama kistin buyuklugunu soylemedi

Ya öyle miii, çok iyi hissettim şu an, ağladım çok ya, üzüldüm, Allah'a çok dua ediyorum, sürecimi kolay kılsın, haftaya gideceğim kalp atışını duymak için

Canim doktor bilerek mi dinletmedi ?
Kistle alakali bilgim yok canim ama doktorun dedigi gibi küçülme ihtimali varsa bu güzel birsey. Moralini bozup aglama. Bebegin seni hissediyor artik💗

Ayy bendee 🤤😍 seninde solda gibiydi sanki🧿😍 bide galiba günümüzde aynı bana da 8+6 12 de gel artık dedi sen bi daha ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Canım benimki sağda. Karından ultrasonda simetrisi görünüyor benimicn sağlıklı olsun kız erkek farketmez 🥰 2 hafta sonra gtcem 11.haftada sonraki on gün içinde ücretsiz kontrolu de 12.haftaya denk getiren insaallah

Kızlar doktora gittik bugün kalp atımını duymak için çok az dinletti 2 sn kadar sadece. Ve geç döllenme olduğunu söyledi. Bulantım hiç geçmediği için serum taktılar 2 saat kadar yatış verdiler az önce geldim eve ama inanır mısınız hala bulantım var 😞 ben ne yapacağım bilmiyorum tadını çıkaramıyorum böyle olunca hiç kimseyle konuşmak dahi istemiyorum

Canım üzme kendini de bebeği de ben de daha önce burda birinde okumuştum kist olunca küçülüp kayboluyomus ilerleyen haftalarda geçecek hepsi

Ben duymuştum canım hatta doğumda kistleride alıyorlar yok olmazsa, doktorunda endişelenme dediyse endişelenme zira onlar ihtimal bile olsa kötü olasılığı söylemekten çekinmezler bizim gibi duygusal bakmıyorlar neyse o..
Bebeğinden yana bir sorun olmamasına sevindim en önemlisi bu bence 🥰🥰

Canım benimki sağda. Karından ultrasonda simetrisi görünüyor benimicn sağlıklı olsun kız erkek farketmez 🥰 2 hafta sonra gtcem 11.haftada sonraki on gün içinde ücretsiz kontrolu de 12.haftaya denk getiren insaallah
Ay iyiymiş 2 hafta sonra bende mi öyle gitsem yaa 1 ay nedir 1 ayda neler olur biter 😏😏

Canım kendi deneyimlerıme gore 7. Ve 8. Bende cpk agır bulantı gecmıstı. 9 dayım suan midede yanma ve asırı halsızlıgım var tansiyonum dusuypr gıbı oluyorum ama bulantı cok nadır gelıyor
Canım inşallah benimde öyle olur bugün serum taktılar ona rağmen bulantım var hala

Ay dimi onu düşünemedim 😄 sağlıkla gelsin rabbim korusun 🙏🏻🧿 bende gidcm o dönem işte şu fetal falan da araştırayım o ara onu da yaptırayım diyorum 🫠

Ya öyle miii, çok iyi hissettim şu an, ağladım çok ya, üzüldüm, Allah'a çok dua ediyorum, sürecimi kolay kılsın, haftaya gideceğim kalp atışını duymak için
Canım Lütfen ağlama İnan bana ağlamak ve kendini sıkmak üzmek kistinden daha zararlı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz 🙏🏻

Bulantının en yoğun zamanındasın zamanla azaldı benim senin de azalacaktır, şimdi arada bulantı oluyor geçiyor, bi ara beni de hayattan soğutmuştu sabret birkaç hafta daha bebek sağlıklı demek ki:KK45:
Canım benim mesajını yeni gördüm çok mutlu ettin beni 🫶🤲🏻inşallah dediğin gibi olur. Bugün kalp atımını duymaya gittik geç döllenme olduğunu söyledi , kalbi çok az dinletti 2 saniye kadar . Normalde SAT 16 Mart ama değiştirdi 22 MART yazdı sisteme anlamadım

Back
X