Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Yaa aynen öyle yapıyorlar özensizce baktıkları için tam düzeltmeden ölçünce öyle çıkıyor mm oynuyor sonuçta. kendi doktorunda o faklı olacak kesinlikle maşallah çokta güzel büyümüş minnoş 🌸💕
Ben de öyle düşünüyorum inşaallah canım senin kuşla hemen hemen aynıyız maşallah maşallah ♥️

Bende hep erkek hissediyordum ama hadi bakalım 😂bu hafta sonu iki cinsiyetede uyan renklerde alışveriş yapmaya çıkacağım kızlar çok heyecanlıyım🤍
Bende sabırsızlanıyorum aliş veriş konusunda, şu 12 haftayı bir atlatsak 🥹 bende başlayacam, inşallah burda o günlerimizi konuşmak nasip olsun

Evet öyleymiş. Benim satı değiştirdi 22 Mart yaptı sisteme öyle girdi sen kafanı karıştırma ama dedi ben sisteme öyle gircem dedi. Geç döllenme dedi. Bana da çok az dinletti iki kez attı o kadar yani. Galiba küçük diye buradaki arkadaşlar da öyle yazmışlar.
Anladım canım.
Ya bana geç döllenme vs bir şey demedi.
O kadar kafam karışıyor ki muayene olduğumda , soracağım şeyleri önceden kafamda belirlememe rağmen unutuyorum.
Bana da kalp atışı için daha küçük demişti önce korkmuştum, sata göre bu kadar küçük olmamasi gerek diye ama her ultrasonda geriden geldiğine göre benim de öyle oldu demek ki.
Bende yumurta rezervi düşüklüğü vardı zaten, ondan kaynaklı geç de yumurtlama olmuş olabilir herhalde, değil mi?

Kızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
Hayırlı olsun canım kalp atışı için vajinal baktı mı ? Ben de bugün gittim karından duyamadık vajinal duyuldu ve kistim olduğunu söyledi 1 tane önemli değil dedi

Anladım canım.
Ya bana geç döllenme vs bir şey demedi.
O kadar kafam karışıyor ki muayene olduğumda , soracağım şeyleri önceden kafamda belirlememe rağmen unutuyorum.
Bana da kalp atışı için daha küçük demişti önce korkmuştum, sata göre bu kadar küçük olmamasi gerek diye ama her ultrasonda geriden geldiğine göre benim de öyle oldu demek ki.
Bende yumurta rezervi düşüklüğü vardı zaten, ondan kaynaklı geç de yumurtlama olmuş olabilir herhalde, değil mi?
Benim yumurta rezervi düşüklüğü yoktu. O ay içinde iki kez yumurtlama olmuş olabilir yada geç yumurtlama olmuştur

Kızlar bugün kalp atışı için gittik. Geçen hafta salı keseyi görmüştük ama henüz yolk sac gözükmüyordu bugün karından gördük ama kalp atışı karından duyulmadı vajinal baktı öyle dinleyebildim çok şükür. Sat a göre 7+1 olması gerekiyordu bugün ama geç yumurtlama olduğu için ultrasonda 6+0 çıktı doktor normal olduğunu söyledi. Sadece 1 tane kistim varmış sıkıntı olmaz dedi. annabelica annabelica

Ben henüz söylemedim, karnim buyuyune kadar söylemeyi düşünmüyorum, daha önce dusuklerim oldu hamileydim yok simdi değilim vs demek zor oluyor, o yüzden riskli zamanı atlatmayı bekliyorum
aynen bende öyle. hayırlısıyla inşallah şu riskli 3 ayı bi atlatalım belki cinsiyetten sonra söylerim allahın izniyle.

Hayırlı olsun canım kalp atışı için vajinal baktı mı ? Ben de bugün gittim karından duyamadık vajinal duyuldu ve kistim olduğunu söyledi 1 tane önemli değil dedi

Senin de hayırlı olsun canım, benim vajinal bakmadı, haftaya bakalım dedi, ufak çok dedi, kist ben de 2 tane var, büyük ama benimkiler işte stres yapma falan

Kızlar bugün kalp atışı için gittik. Geçen hafta salı keseyi görmüştük ama henüz yolk sac gözükmüyordu bugün karından gördük ama kalp atışı karından duyulmadı vajinal baktı öyle dinleyebildim çok şükür. Sat a göre 7+1 olması gerekiyordu bugün ama geç yumurtlama olduğu için ultrasonda 6+0 çıktı doktor normal olduğunu söyledi. Sadece 1 tane kistim varmış sıkıntı olmaz dedi. annabelica annabelica
çok sevindim aynı durumdayım.dün kese randevum vardı ama içinde yolk sac ve bebek görünmğyordu ve çok normal dedi haftaya randevum var allahın izniyle bende duyarım inşallah. duaların gücüne çok inanıyorum. allahım hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza. bu süreçte olan herkese sabırlar diliyorum. allah yardımcımız olsun

çok sevindim aynı durumdayım.dün kese randevum vardı ama içinde yolk sac ve bebek görünmğyordu ve çok normal dedi haftaya randevum var allahın izniyle bende duyarım inşallah. duaların gücüne çok inanıyorum. allahım hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza. bu süreçte olan herkese sabırlar diliyorum. allah yardımcımız olsun
Bana da 2 hafta sonra baktır demişti geçen hafta gittiğim doktor ama dayanamadım ancak 9 gün bekleyebildim. Demek 2 haftayı doldursam karından rahatlıkla duyardım ama insan endişeleniyor ister istemez. Sen de hiç strese girme canım daha erken dönemdeyiz hele ki geç döllenme olduysa daha da erken şu an için önemli olan kesenin rahim içinde yerleşmiş olması. Ben de duaya çok inanırım birbirimize de dualarımızda yer verelim 🫶🏻

merhaba umarım iyisinizdir bebeğinizle. durumunuz ned,ir çok merak ediyorum şuan benimde öyle bel kasık ağrılarım kahverengi lekelenmelerim oldu,
tüp bebek. progestan zaten kullanıyorum
bundan önce 3 kaybım var onlarda da böyle lekelenmeler olmuştu. çok korkuyorum allahım hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kavuşalım inşallah
Merhaba çok sagolun biraz daha iyiyim lekelenmeler azalsa da sürdü birkac gün daha en son kesildi. Eger iletisime gecebiliyorsaniz doktorunuzla iletisime gecin. Veya en yakin acile gidin. Madem bu sekilde baslayan acı tecrübeniz oldu. Ilk haftalarda normal yerlesme tutunma belirtileri diyor tüm dr.lar ama tedbiri elden birakmamak lazim. Insallah sizin de hersey yolundadir. Insallah kesilir lekelenmeniz.

Back
X