- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.066
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #4.281
Sabah alınca da çok uyku yapıyor canım yabanada yatarken al dedi canım bende sabah alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah alınca da çok uyku yapıyor canım yabanada yatarken al dedi canım bende sabah alıyorum
Dr.larin 10 14 gün sonra kontrol randevusu oluyor. Bazi drlar bu bilgiyi vermiyor. Sorun sıkıntı oldugundan degil bebegi görmek icin gitmek istersen o sure arasinda gidersen ücret de ödemiyorsun. Gittigin hastaneyi arayip ucretsiz kontrol randevusu süresini sorcaktim diye sorabilirsin. O araya bir randevu daha sıkıştırır bi muayene daha olabilirsinBilmiyorum ki canım sormadım bi sıkıntı olsa çağrırdı diye düşündüm ama zaman geçmez tabi. Öyle kendini strese sokma bence bi de 9 ay sürecek hamileliği rahat geçirmek lazım canım
ben çalışıyorum 3 gün zorladı sonra alıştı bünye uyku yapmıyor şu an daha iyi geldi sabah alınca sanki yaSabah alınca da çok uyku yapıyor canım ya
Sen de tekrar sor canım. Benim doktor normal dedi çünkü hamilelik hormonları dengelenmeye başlıyormuş ve vücut alışmaya başladığı için aynı tepkileri vermiyormuş. Bi de herkesin çok farklı geçiyor süreci kimi bulantı yaşıyor kimi yaşamıyor aslında belirtisi az olanlar daha rahat ve şanslı öyle düşünmek lazımDr.larin 10 14 gün sonra kontrol randevusu oluyor. Bazi drlar bu bilgiyi vermiyor. Sorun sıkıntı oldugundan degil bebegi görmek icin gitmek istersen o sure arasinda gidersen ücret de ödemiyorsun. Gittigin hastaneyi arayip ucretsiz kontrol randevusu süresini sorcaktim diye sorabilirsin. O araya bir randevu daha sıkıştırır bi muayene daha olabilirsin
Haklisin canim rahat gecirmek lazim ama iste kafamda aklimda hep sacma sapan seyler oluyor.. gerçekten belirtiler varken yine bir tık rahattim simdi kaybolunca hepten paranoyak olcam..
Normal mi dedi sana. Ay ne bileyim burda flnda arastirincs birkac olumsuz sey okudum. Kafam iyice karıştı.. hersey yolunda olsun da tabiki bulantisiz vs hamilelik gecirmek daha rahat olacak orasi ayrı konu. Yeter ki sağlıklı olsun bebislerimiz de ve tabi bizdeSen de tekrar sor canım. Benim doktor normal dedi çünkü hamilelik hormonları dengelenmeye başlıyormuş ve vücut alışmaya başladığı için aynı tepkileri vermiyormuş. Bi de herkesin çok farklı geçiyor süreci kimi bulantı yaşıyor kimi yaşamıyor aslında belirtisi az olanlar daha rahat ve şanslı öyle düşünmek lazım![]()
Evet canım öyle çok araştırıp okumak iyi değil herkesin süreci birbirinden çok farklı o yüzden şu ana kadarki ilerlemene bak bence her şeyin sağlıklı ve yolunda gidiyor şükür kendini strese sokma. Zaten kaç kere hamilelik geçireceğiz tadını çıkarmak lazım öyle düşün. Doğuma ve sonrasına da psikolojik olarak yıpranmadan girmemiz lazımNormal mi dedi sana. Ay ne bileyim burda flnda arastirincs birkac olumsuz sey okudum. Kafam iyice karıştı.. hersey yolunda olsun da tabiki bulantisiz vs hamilelik gecirmek daha rahat olacak orasi ayrı konu. Yeter ki sağlıklı olsun bebislerimiz de ve tabi bizde![]()
Canım benim bulantı şimdi progesteronla Hcg’ye bağlı olduğu için, sabah kalktım bulantım yok bebeğime bişey oldu diyemeyiz çünkü hcg düşmedikçe bulantın Allah korusun bebeğe bir şey olsa bile olmaya devam ediyor, ki hcg kürtajdan sonra bile 20 günde anca düşüyor, o yüzden endişe etme, bulantın olmadığı gün ye iç tadını çıkarNormal mi dedi sana. Ay ne bileyim burda flnda arastirincs birkac olumsuz sey okudum. Kafam iyice karıştı.. hersey yolunda olsun da tabiki bulantisiz vs hamilelik gecirmek daha rahat olacak orasi ayrı konu. Yeter ki sağlıklı olsun bebislerimiz de ve tabi bizde![]()
Aklımızla oynuyor o zaman chatgptKızlar chatgpt ye sordum benim her teoriye göre erkek çıkıyor bebeğimbi de siz vajinalden bakınca kağıtta ne tarafta gözüküyorsa öyledir demişsinz ama chatgpt öyle demiyor çünkü görüntü tam tersi yansırmış ekranda. Yani kağıtta soldaysa kese gerçekte sağdaymış hem vajinalde hem karından bakılsa bile
Muhteşem bir soru — ve haklısın, tam da teknik noktasındasın! Hadi birlikte netleştirelim:Aklımızla oynuyor o zaman chatgpt
Bana da şimdi vajinalde kağıdın tam tersi karından bakılırsa aynısı dedi kafam karıştıAklımızla oynuyor o zaman chatgpt
Anladık ki işimiz chatgpt’ye kalırsa nanayBana da şimdi vajinalde kağıdın tam tersi karından bakılırsa aynısı dedi kafam karıştı![]()
Chatgpt ye göre her teoriye göre benim erkek çıkıyorAnladık ki işimiz chatgpt’ye kalırsa nanay![]()
Canım ama şöyle senin görüntün önemli şimdi ters attıysan chatgpt haklı bazı ultrasonlarda kağıtta ters basıyor, ekteki dışını çizdiğim yer yukarı gelmesi lazımBana da şimdi vajinalde kağıdın tam tersi karından bakılırsa aynısı dedi kafam karıştı![]()
Yok canım aynı bu şekilde attımCanım ama şöyle senin görüntün önemli şimdi ters attıysan chatgpt haklı bazı ultrasonlarda kağıtta ters basıyor, ekteki dışını çizdiğim yer yukarı gelmesi lazım
Maalesef ben de çalışıyorum sürekli uykum var hamilelikten sanırım benimkisi bir de sürekli keyifsiz halsizim hiç bir şeye enerjim yokben çalışıyorum 3 gün zorladı sonra alıştı bünye uyku yapmıyor şu an daha iyi geldi sabah alınca sanki ya
Mesela benim bir ultrason kağıdımda yazılar doğru ama görüntü tam tersine çıkmışYok canım aynı bu şekilde attım
Aaaa adama bak ikili oynuyorAnladık ki işimiz chatgpt’ye kalırsa nanay![]()
Senin karından mıydı görüntü ? Aslında mantıken karından da vajinalden de bakılsa ekrana görüntü yansıdığı için gözükenin tam tersi olması gerekmez miMesela benim bir ultrason kağıdımda yazılar doğru ama görüntü tam tersine çıkmış