Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende istanbuldayim ama Chicco çok geniş değil ve üst üste olan modeller genelde hantal oluyor. Istanbuldayim bende bizim bura yokuşlu artı hantal araba beni maf eder. Ilk çocuğumda travel sistem almıştım sonra pişman oldum sürmesi zor diye. Chicco siyah alcam kabinboy tek elle zorlanmadan kapaniyor
Sende haklısın ağır araba cok zor kızımda da ağırdı tek olmasına rağmen çok zorlanıyorum bende maalesef hem dorduncu kat asansör yok hemde yokuş bakalım senin dediğin arabayada bakayım.
Benim de iki hafta önce bel ağrısı ile alt karın ağrısı oldu, sonra kahverengi akıntı geldi, hemen gittim progestan iğne yapıldı ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bizde var diye, iki hafta da fitil dedi doktorum canım, bir git için rahat etsin
Bu kısım beni cok derinden yaraladı çok üzüldüm fakat sonraki paylaşımınıza inanın daha çok üzüldüm onu okuyunca bu kısma odağım kayboldu size bu zamanlarda bunları yaşatan insanlar illaki rabbimden cezasını bulacaktı siz neden bebeğinize zarar veriyorsunuz acınız alkolle mi diniyor hayır.. çok zor evet ama yapmayın lütfen o bebek ömür boyu istemediği bir durumla karşılaşabilir ve sebebi siz olmayın.
Bunu bende gördüm almayı düşünüyordum kızım 5 yaşında olacak uzun gezilerde işe yarar gibi kaç kg taşıyor acaba
Benim de iki hafta önce bel ağrısı ile alt karın ağrısı oldu, sonra kahverengi akıntı geldi, hemen gittim progestan iğne yapıldı ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bizde var diye, iki hafta da fitil dedi doktorum canım, bir git için rahat etsin
Sevgili arkadaşlar bir konuda desteğinize ihtiyacım var geçen hafta yaklaşık yarım saat süren bir lekelenme yaşadım ilk hamilelik panik oldum acile gittim. Almanya’da acilde de 2 saat bekleniyor ne yazık ki, 2 saatin sonunda bebeği kalp atışını her şeyi gördük çok şükür. Bir rapor verdiler bir kanama alanı yok aspirine bağlı servikste diye, aspirin kullanımı kestiler bir kaç günlüğüne. Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da her şey yolunda korkma dedi sadece rapora bakarak. Benim şimdi aspirine tekrar başlamam lazım ama içimde korkusu kaldı böyle bir şey yaşayıp geri dönüş yaparsam tekrar gelir diye korktum birazda. İnatla bebekle ilgili bir yerden değil dediler ama o korku insana yetiyormuş