• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Gerçekten öyle yaa kime güveneceğimizi şaşırdık. neyse karma oldum en azından tetanoz 2. yi olmasam da olur içim rahat etsin 😅

Ben henüz hiç aşı olmadım, bu hafta soracağım doktoruma, bakalım ne diyecek, karmayı olacağım ama öyle düşünüyorum aniden fikir değiştirmezsem 🥲 tdap olanı

Kuzu sen anne yanı yatağı aldın mı ?
Ben aldım içindeki sünger çok ince ayrıca yatak almalıyım sence nasıl bişey alabilirim buna ben ??
Ben de aynısından aldım canım içindeki yatak dedikleri şey çok ince benim de hoşuma gitmedi o yüzden ayrıca bir şey düşünüyorum. E bebekten reflü yastığı almıştım o sığdı ama eğimli olduğu için bebek aşağı kayar gibi geldi o da içime sinmedi. Çözüm bulursan bana da haber verir misin 😅

Ben henüz hiç aşı olmadım, bu hafta soracağım doktoruma, bakalım ne diyecek, karmayı olacağım ama öyle düşünüyorum aniden fikir değiştirmezsem 🥲 tdap olanı
Doktorun mu bu kadar bekletti canım? bence de tdap daha iyi olur, kendim için değil de bebiş için boğmaca var içinde diye istiyorm yoksa aşı falan çok benlik değil 😅

Doktorun mu bu kadar bekletti canım? bence de tdap daha iyi olur, kendim için değil de bebiş için boğmaca var içinde diye istiyorm yoksa aşı falan çok benlik değil 😅

Doktorum benden yıldı🤣🤭, 32. Haftaya kadar aşılarını istersen olabilirsin dedi, karma olanı tavsiye ederim bir tane tetanozun var çünkü dedi 🤗

Şunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz 😆

Şunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz 😆

Ay onlarda heyecanlı aslında onlarıda anlıyorum, bende darlardım muhtemelen 🤣😂😂 arkadaşım kardeşim vs olsa her gün

Eklentiler

• IMG_5972.webp
    IMG_5972.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5973.webp
    IMG_5973.webp
    42 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_5974.webp
    IMG_5974.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 14
Back
X