• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Prego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyor
Bu arada hareketleri hissetmeye başladınmi canim

Ya masallah kızlar bebek arabası vs konuşulur olmuş. Ben hiç bir şey araştırmıyor almak istemiyorum ya
Canım ben de aynı 2. Diye mi bilmiyorum detaylı yı bekliyorum sadecekızım ilk kıyafetini alacak bu ara cıkacagz. O seçsin istedik kardeşinin ilk kıyafetini. Kızımda da 5aylıkken alışverse baslamıştk.beynm ona odaklı glb😍

Ya masallah kızlar bebek arabası vs konuşulur olmuş. Ben hiç bir şey araştırmıyor almak istemiyorum ya
Canım ben de aynı 2. Diye mi bilmiyorum detaylı yı bekliyorum sadecekızım ilk kıyafetini alacak bu ara cıkacagz. O sevdim istedik kardeşinin ilk kıyafetini. Kızımda da 5aylıkken alışverse baslamıştk.beynm ona odaklı
Kızlar doktor bana yenidoğan almamı önermedi benim boyum 1.70 üstü eşim 1.90 üstü doktor muhtemelen 54 cm felan doğar dedi hiç biri olmazmış hep 0,3 aylık almak zorundayım eğer eşleriniz ve sizin boyunuz uzunsa yenidoğan önermiyorlar 😂

Benm eşim de 188 ama ben kısaym bzm de ultrasona ve Dr tahmnne göre uzun olcaktı kızım ama 50cm dogduu yenidoganlarda da pay oluyor birkaç cm ama cogunlk 0 3 ay ıdeal dr yanlıssa cok büyük kalablr bazı kalıplar da genıs onlara dikkat ederek kalıba göre almanı tavsiye ederim 🥰

Uzun zaman oldu yazmayali.ben 14.haftaya kadar kanamali gebelik geçirdim ailemin yanındaydım bana baktilar.15.hafta evime döndüm EŞİM sohbet sitesinde KADINLARLA KONUŞMUŞ yani aldatilmisim.su an 17.haftamdayim cenaze gibj geziniyorum.cok zor bir hamilelik geciriyorum dua ederseniz hamile duasi kabul olir bana da duanizda yer verin

Uzun zaman oldu yazmayali.ben 14.haftaya kadar kanamali gebelik geçirdim ailemin yanındaydım bana baktilar.15.hafta evime döndüm EŞİM sohbet sitesinde KADINLARLA KONUŞMUŞ yani aldatilmisim.su an 17.haftamdayim cenaze gibj geziniyorum.cok zor bir hamilelik geciriyorum dua ederseniz hamile duasi kabul olir bana da duanizda yer verin
Kendimi sigara ve alkole vurdum zaten antidepresan kullaniyordum.cok zor günler geciriyorumAllahim duysun sesimi

Kendimi sigara ve alkole vurdum zaten antidepresan kullaniyordum.cok zor günler geciriyorumAllahim duysun sesimi
Lutfen alkol icmeyin inanilmaz tehlikeli bebege geciyor plesentadan ailenizin yanina geri donun saglikla karninizda buyuyen gunahsiz bebegin sagliksiz dogmasina sebep olursunuz bu vebali almayin

Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık😂
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni😂
yenidoğan neredeyse hiç almana gerek yok belki bir iki adet.. daha çok 3-6 aylık ve uzun kollu almanı öneririm. ilk aylarda hava sıcak olsa bile uzun kol giydiriliyor. artık mart zaten kış gibi. mayısta anca sıcak olur. haziranda kısa kola geçiş yapılabilir 🙈

selam millet ben de inglesina now kullanıyorum memnunum
3 yaşına yaklaşan bebeğim için de şunu almayı düşünüyorum
IMG_6771.webp

Back
X