• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Beyaz dediğim evet krem 😂 beyazda varmış şimdi trendyolda gördüm ama benim aldığım krem bende hep önerilerde gördüm bebek bezini de molfix alınca takım olsun dedim 🤣
Ay iyi bari😂 krem olan guvenilir diye geçiyor çünkü.
Güle güle kullansın bebiskolarimız 🙏😍

Ayyy cidden miiii😳 yok yokkk o zaman hic girmem tamam su an tamamen vazgeçtim 😂
Evet ya bazi insanlar bile isteye korkutmak icin böyle davranıyor. Ne geciyorsa ellerine 🙄 okuduğundan etkilenen birsuru insan var...
Herkes yaşadığını paylaşsın tabi ki ama mesela biz burada kaç haftadır artık birbirimizin iyi gününü de kötü gününü de gördük birbirimizi tanıyor gibiyİz artık sirinm sirinm dediği gibi. Mesela tam şuan grupta olmayan hiç mesaj bile yazmamış tanımadığımız biri gelip çok kötü bir tecrübesini buraya yazsa hepimiz dumur oluruz moralimiz alt üst olur ve içten içe ya bende yaşarsam diye endişeleniriz, öyle kişilerin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ben. Yada gelip buraya kaos çıkarmaya çalışan biri olsa yine aynı şekilde. Neyse okuduğum şey öyle bişeydi o yüzden yazayım dedim 😂

Ayy kızlar dün temizlik yaparken karnımı kapı koluna vurmuştum sertti azcık bugün de baş dönmesi ve kasık ağrısı gibi şikayetlerim oldu akşama doğru 😢 bebeğe bir zarar vermiş miyimdir acaba ya şüphelendim şimdi

Kızlar bugün aşırı enerjik ve iyiydim. Ağrım sızım yok. Koşup zıplayabilirim o derece. Şimdi de suyum mu azaldı da hafifledim diye evham yapıyorum. Gerçekten kafayı sıyırmış olabilirim 🤣
Yalnız değilsin eşimde bana neyse ki 2 ay kaldı yoksa kafayı sıyırcaz birlikte diyor 😂

Ayy evet bende oğluma da peluş giydirip kendimde bunu giymeyi hayal ediyorum 😍 ben tam beden alacağım kuzum biraz oversize duruyor bedenleri

Hasbinallaaavenimelvekilll nasıl olabiliyor aklım almıyor 😬😬

Hiç sorma yaa bence doğum şeklinin kolayı yok ikisinin de ayrı zorluğu ve güzelliği var ama bazı insanlar bunu bile yarıştırıyor cinnetlik

Şşşş sakın sakın girme kuzu sen 😂 bugün bir mesaj gördüm benim bile anksiyetem tuttu kesinlikle bazı insanlar bilerek yapıyor korkutmak için artık bende böyle düşünüyorum
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Yaşamadım ve genellenemez çok ama duyduğum kadarıyla vajinal doğumda süreç daha zor sonrası daha kolay, sezaryen doğumda süreç daha kolay sonrası zor. Yani her ikisinin kendince zorlukları var. Kaldı ki sadece bizim seçimimizle olmuyor ki, ben mesela sonuna kadar vajinal istiyorum ama pozisyon ya da farklı sağlık sebepleri elvermezse ne yapabilirim ki

Herkes yaşadığını paylaşsın tabi ki ama mesela biz burada kaç haftadır artık birbirimizin iyi gününü de kötü gününü de gördük birbirimizi tanıyor gibiyİz artık sirinm sirinm dediği gibi. Mesela tam şuan grupta olmayan hiç mesaj bile yazmamış tanımadığımız biri gelip çok kötü bir tecrübesini buraya yazsa hepimiz dumur oluruz moralimiz alt üst olur ve içten içe ya bende yaşarsam diye endişeleniriz, öyle kişilerin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum ben. Yada gelip buraya kaos çıkarmaya çalışan biri olsa yine aynı şekilde. Neyse okuduğum şey öyle bişeydi o yüzden yazayım dedim 😂
Al işte istemsiz merak ettim şimdi 🤣🤣

Ayy kızlar dün temizlik yaparken karnımı kapı koluna vurmuştum sertti azcık bugün de baş dönmesi ve kasık ağrısı gibi şikayetlerim oldu akşama doğru 😢 bebeğe bir zarar vermiş miyimdir acaba ya şüphelendim şimdi
Canım ben mi video izlemiştim bu konuyla ilgili eğer sert bi darbe aldıysanız hastaneye gitmeniz daha doğru olur diyordu doktor

Kuzum endişeni anlıyorum ama muayenede doktor karnıma öyle bastırıp sallıyor ki çıktıktan sonra da baya ağrıyor, ben onun yaptığının onda birini yapsam ayy bişey oldu mu derim bebeğe zarar verdiğini düşünmüyorum zaten plesanta bizim düşündüğümüz kadar hassas bir yapı değilmiş 🤗

Çok mu sert vurdun ama önemli olan o canım şuan o bölgede ağrı var mı ?? İstersen takip et kendini biraz uzan dinlen

Kuzum endişeni anlıyorum ama muayenede doktor karnıma öyle bastırıp sallıyor ki çıktıktan sonra da baya ağrıyor, ben onun yaptığının onda birini yapsam ayy bişey oldu mu derim bebeğe zarar verdiğini düşünmüyorum zaten plesanta bizim düşündüğümüz kadar hassas bir yapı değilmiş 🤗
Canim kasık ağrım olana kadar benim de hiç aklima gelmemişti bi soruna sebep olabileceği 😕 ama doğru diyosun doktorlar da baya hırpalıyor

Vurdugum yerde bi agri aci yok canim hafif bi yeri belli sekilde morarma var dun de kirmiziydi 😕 ama alt karnimda sanci oluyor simdi biraz
Canım normalde pamlokun dediği gibi özellikle perinatolog sonrası ben dokunamıyordum bile o bastırdığı yerlere ama sancın varsa bence de bir doktoruna yaz

Öyle canım farklı fikirlere sahip kişiler aramıza sızmasın zaten ortalık karıştırmak korku salmak icin gelir gibi..
Gruptaki arkadaşlarımızın tabiki yasadiklarini paylaşmaları cok cok dogal ve dogru. Ama dedigin gibi dış minnaklar gelmesin😂
Bizler de hep iyi olalim. Dogum zamanlarimi gelince de hepimiz sağlıkla pozitif dogum hikayeleri ile burayi şenlendirelim amin🙏😍

Vurdugum yerde bi agri aci yok canim hafif bi yeri belli sekilde morarma var dun de kirmiziydi 😕 ama alt karnimda sanci oluyor simdi biraz
Canım moraracak kadar sert mi vurdun kiii.
Geçmiş olsun. Doktoruna yaz. Hareketlerini takip et. Normal mi onun bilgisini de ver. Yakınsa da hemen doktoruna veya acile bir görün istersen

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Yaşamadım ve genellenemez çok ama duyduğum kadarıyla vajinal doğumda süreç daha zor sonrası daha kolay, sezaryen doğumda süreç daha kolay sonrası zor. Yani her ikisinin kendince zorlukları var. Kaldı ki sadece bizim seçimimizle olmuyor ki, ben mesela sonuna kadar vajinal istiyorum ama pozisyon ya da farklı sağlık sebepleri elvermezse ne yapabilirim ki
Tabi canım kesinlikle dogru. Bebegimizin nasil gelecegine bebegimiz karar verecek bize bisey demek düşmez ki 🤷🏻‍♀️
Dedigin gibi,arkadasim sezeryan dogum yapti mesela o da 15 günde anca toparlandı, onun kendi görümcesi de vajinal dogum yaptı o da 15 günde anca toparlandi.
Hatta arkadasim demisti hic degilse ıkınma derdim olmadi diye😂😂

Dün vurduğun şey bugün kasıkta ağrı yapmaz bence ama tabi bizimkiler hep varsayım canım. Mesela ben ful yatıyorum, 2 saattir kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı vardı, az önce geçti. Takip et durumunu ona göre doktoruna bilgi ver.

Back
X