Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım benim bulantı şimdi progesteronla Hcg’ye bağlı olduğu için, sabah kalktım bulantım yok bebeğime bişey oldu diyemeyiz çünkü hcg düşmedikçe bulantın Allah korusun bebeğe bir şey olsa bile olmaya devam ediyor, ki hcg kürtajdan sonra bile 20 günde anca düşüyor, o yüzden endişe etme, bulantın olmadığı gün ye iç tadını çıkar 😍
haklisin canim haklısın. Ben keçileri kacircam zaten bu gidisle...
Kendi kendimi strese sokmaktan baska bir ise yaramiyor yaptiklarim ama elimde degil. Insanin aklina hersey geliyor bide hormonlarin verdiği yetkiye dayanarak ekstra evhamliyim...

Benim de karnımdan baktı ilk kese soldaydı kalp atışı duymayınca bu büyüklükteyken kalp atışı almamız gerekiyor dedi vajinal baktı öyle duyduk. Kese şekli komik benim de fasulye aynı 😂 halbuki geçen hafta keseye baktığımızda tam yuvarlaktı
Evet zaten sürekli degişiyor bakalım benimki nasıl olck bu defa 😂

vajinalden progestan kullanan arkadaslar sizde de vajinada kasılma oluyormu bugun butun gun kasılma var
Ben vajinalden kullaniyorum canim ama kasılma gibi birsey pek hissetmiyorum. Sadece acıyor yaa son 2 gündür ilaci kullanırken...

Benim açlık şekeri 21 nisanda 105ti bugün 100 çıktı dahiliye doktoru yarın tokluk da bakalım dedi. Şimdi de sonuçlarımı aldım endokrine gidiyorum. Umarım düzeltebilirim
Canim seninde sınırda bakalim ne onerecekler tokluktan sonra. Ilac kullanirsin problem etme canim. Saglikli olsun bebeklerimiz yeter ki...
İlk bebeğimde hiç bu sorunlarla uğraşmamıştım 😞 şuan aşırı gerginim
Gerilme canim. Sadece gebelikte olusan şeker de olabiliyor. Gebelik bittiginde şeker de geciyor mesela.

haklisin canim haklısın. Ben keçileri kacircam zaten bu gidisle...
Kendi kendimi strese sokmaktan baska bir ise yaramiyor yaptiklarim ama elimde degil. Insanin aklina hersey geliyor bide hormonlarin verdiği yetkiye dayanarak ekstra evhamliyim...
Ah o içimizdeki korku yokmu, kenardan seni sakinleştirmek için diyorum ama bende mental sağlığım yerindeyken doğursam inşallah 😭😂😂😂

Evde iş yapamayınca da durup durup kuruyor insan 😄 dizi falan izlemeye çalış bir şeyler örebilirsin mesela bebişe hem aktivite olur
Cumartesi olmadan benim kafayi toparlicak birsey yok😅
Amigurumi lerim yanı başımda bekliyor. Onlara devam edecegim bebegim icin diye baslamistim zaten örmeye 🥰 dizi de izliyorum ama kendi kendimi yemeyi de ihmal etmiyorum 😅

Ah o içimizdeki korku yokmu, kenardan seni sakinleştirmek için diyorum ama bende mental sağlığım yerindeyken doğursam inşallah 😭😂😂😂
Biraz da gerçekler ama dimi🥲😅 yani insanin elinde olmuyor bence bu durum. Istemeden aklina sacma sapan seyler geliyor insanin... hersey yolunda gitsin diye dua edip duruyorum.. cidden mental sağlığımız yerinde iken saglikla doguralim evlatlarımızı iiinsallahhh

Biraz da gerçekler ama dimi🥲😅 yani insanin elinde olmuyor bence bu durum. Istemeden aklina sacma sapan seyler geliyor insanin... hersey yolunda gitsin diye dua edip duruyorum.. cidden mental sağlığımız yerinde iken saglikla doguralim evlatlarımızı iiinsallahhh
Tabi ki aşkım, ben birde tam şu an geçen bebeklerimi kaybettiğim haftalardayım , yılın en kötü senaryosu ödülünü alırım ya, aklım kötülüğe hiç bu kadar iyi çalışmamıştı 😂😂😂

Ankastren tutuyor 😂😂😂
Ahahhahshah😅😅😅 benim ankastrem sadece mutfakta sanıyordum artik bu kafamın icinde bu zavalli bedenimde de bir ankastrem var galiba 😅😅
Cumartesi benimde kontrolüm var, güzel haberleri paylaşalım inşallah 🥹🥰
Yiaaa cok guzelll insallah bebislerimizin saglikli olduklarini duyariz doktorlarimizdan 🙏🥲 Allahımmm hersey yolunda olsun iiiinsallah 🙏 saat kacta senin muayenen canim

Cumartesi olmadan benim kafayi toparlicak birsey yok😅
Amigurumi lerim yanı başımda bekliyor. Onlara devam edecegim bebegim icin diye baslamistim zaten örmeye 🥰 dizi de izliyorum ama kendi kendimi yemeyi de ihmal etmiyorum 😅
Ben de amigurumi aldım daha önce hiç tığla bir şey örmedim acaba yapabilir miyim 🫣

Ahahhahshah😅😅😅 benim ankastrem sadece mutfakta sanıyordum artik bu kafamın icinde bu zavalli bedenimde de bir ankastrem var galiba 😅😅

Yiaaa cok guzelll insallah bebislerimizin saglikli olduklarini duyariz doktorlarimizdan 🙏🥲 Allahımmm hersey yolunda olsun iiiinsallah 🙏 saat kacta senin muayenen canim
Amin inşallah canım benim, ben normalde 7+0 kalp duydum tüp bebek doktorumda ama artık onunla vedalaştık, cumartesi kendi takip dr gidicem 7+4 oluyoruz 🥲 saat 11 aşkım, senin kaçta inşallah

Tabi ki aşkım, ben birde tam şu an geçen bebeklerimi kaybettiğim haftalardayım , yılın en kötü senaryosu ödülünü alırım ya, aklım kötülüğe hiç bu kadar iyi çalışmamıştı 😂😂😂
Ahhh sen ve ben :KK50: 😅😅
Gercekten benimde kafam asssiri kötü calisiyor yaaa... yani varya wc gidiyorum kafamdaki ses susmuyor.. uyurken uyandigimda yemek yerken... ya bi sus be kadın susss😅😅 vir vir vir hic susmuyor. Bilinc altimi da bozuyor sacma sapan rüyalar görüyorum... lütfen bu durumdan kurtulmanin bir yolunu bulalim.. bende sen gibi kaybettigim bebegimin haftalarina dogru yaklasiyoruz ama güvende hissedemiyorum kendimi ya... oyy oyy Allahım saglikla kavustursun bizi...

Back
X