- 4 Ekim 2024
- 3.396
- 1.709
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #44.021
İçine uzun kollu giydiririz canımAl bide burdan karıştı kafam
Çocuğu yaza kadar kundakli gibi sarıp sarmalamayacagizo zaman kollar açıkta mi kalacakk. Oyy oy nerleere gideyim.....
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçine uzun kollu giydiririz canımAl bide burdan karıştı kafam
Çocuğu yaza kadar kundakli gibi sarıp sarmalamayacagizo zaman kollar açıkta mi kalacakk. Oyy oy nerleere gideyim.....
![]()
Kuzum öneri için teşekkür ederim valla ben de bu marka alacağım ama 1 mı 2 mi emin olamadım çünkü altta yazan dereceler çok farklı değil ve 2de kollar çıkıyor yaBen aldım canım 1 tog olanından
Ilk ihtiyaclar veriliyorsa güzel canım, sen kendi alisverisini yap bide hastane çıkışı seklindeki setlerden alabilirsin hazirda bulunsun ilk önceliği onlara ver. Sonrasina sonra da bakarsin.Şehir değiştircez o yüzden yeni eve sipariş veririz diye düşündük birde doğum zaten aralıkta 1 ay falan kalmış oluyor doğuma taşınınca o sürede tamamlarız diye düşünüyoruz zaten bi yatak bi gardrop büyük eşya olcak diğerleri küçük şeyler yani bunların kargosu uzun sürebilir sadece diğer şeyler çoğunlukta ertesi gün teslimatlı şeyler. Birde burda hastanede zaten yenidoğan için hastanede giydirmeye kıyafet vs almaya gerek yok aslında hastane veriyor bezi vs de. Lohusa hastanesinde de zaten yine aynı şekilde bebek için gerekli herşey oluyor o yüzden bu tür şeyleri ekstra almak istersem almak gerekiyor kendi valizimi de yine gidince hazırlarım (buna neler koymam gerektiği konusunda çok düşünüyorum)
Bende sen gibi kararsızım canım ama bi yandan gereksiz gibi geliyor bide kollarını giydirmeyle falan uğraşmayı düşününceAynen canım sanki bende sonunda yenidogan kundaklarindan alip tuluma daha sonra karar verecegim bebisim dogduktan sonra.
Ama nette degilim. Her an tulumu da alabilirim![]()
YaaaAyyyy sen = ben![]()
Benim eve de 1 tog yeter gibi, acaba iyi sıcak tutuyor mu ya bi de üşümesin bebemBen aldım canım 1 tog olanından
Bide hazir kundaklar oluyor ya kelebek kundaklar fln onlarda mantıklı. Geceleri özellikle kundak zor oluyor demis hep anneler bende biraz araştırınca bunu anladim.Bende sen gibi kararsızım canım ama bi yandan gereksiz gibi geliyor bide kollarını giydirmeyle falan uğraşmayı düşününcesanırım anam babam usulü kundaklıcam ben çocuğu bana kolay geleceği için hani bebekte rahatsız olmaz gibi
![]()
2 tog için 14-20 derece yazmış canım. 1 tog da biraz ince gibi aralık ayı içinKuzum öneri için teşekkür ederim valla ben de bu marka alacağım ama 1 mı 2 mi emin olamadım çünkü altta yazan dereceler çok farklı değil ve 2de kollar çıkıyor ya
AhshahhaBenim eve de 1 tog yeter gibi, acaba iyi sıcak tutuyor mu ya bi de üşümesin bebem![]()
Aynen hastane çıkışı için alırım zaten bide kıyafet çok almayı düşünmüyorum açıkçası çabuk büyüyorlar ya günde 2kıyafet değiştirecek şekilde hesaplayıp almayı düşünüyorum. Kışı evde geçireceğimiz için çok bişeye ihtiyaç yok gibi. Bizim bebeğin 40ı çıkma muhabbeti burda 100günIlk ihtiyaclar veriliyorsa güzel canım, sen kendi alisverisini yap bide hastane çıkışı seklindeki setlerden alabilirsin hazirda bulunsun ilk önceliği onlara ver. Sonrasina sonra da bakarsin.
Yeterli gelir mi acaba yaa![]()
Bunu denemeden bilemeyeceğiz galiba bana şimdiden hep üşür gibi geliyor ama sıcak daha tehlikeliymişBenim eve de 1 tog yeter gibi, acaba iyi sıcak tutuyor mu ya bi de üşümesin bebem![]()
Milyonlarca anne akillarda tek bir soruBunu denemeden bilemeyeceğiz galiba bana şimdiden hep üşür gibi geliyor ama sıcak daha tehlikeliymiş![]()
Ah keşke kuzum yaAhshahha![]()
Sunsun9 bu gece tulumu giyip uyu bakalım sıcak tutuyor mu
Ya ne kadar komigiz hepimizhicbisey bilmiyoruz yeni her bilgi kafamızı karıştırıyor
Canım hamişkolar hepinizi seviyirum![]()
Aynen birazda bebek bi doğsun diyorum yani her çocuk farklı sonuçta duruma göre hemen sipariş verilebilecek şeylerden. Ama kelebek kundan attım bende favorilere kullanışlı rahat gibi duruyor.Bide hazir kundaklar oluyor ya kelebek kundaklar fln onlarda mantıklı. Geceleri özellikle kundak zor oluyor demis hep anneler bende biraz araştırınca bunu anladim.
Ay icine sinen gibi yap yazaten bebislerimizin genel haline göre karar vercez belki kundak sevmeyip tulum sevecekler. Bakacagiz yani
Ay ben aldım kuzu dayanamadımBenim eve de 1 tog yeter gibi, acaba iyi sıcak tutuyor mu ya bi de üşümesin bebem![]()
Bana da üşür gibi geliyor. Bide 2.0 tog cok mu kalın ki yaa.. ne bileyim o da cok aşırı kalın degildir sanki.Bunu denemeden bilemeyeceğiz galiba bana şimdiden hep üşür gibi geliyor ama sıcak daha tehlikeliymiş![]()
Bende öyleyim. Mesela ben belki 15 günden fazladir uzerimde ince battaniyeyle uzanıyorum hep gün icinde.Ah keşke kuzum yavalla ben oda 23 derece olunca üşümeye başlıyorum elim ayağım burnum soğuyor hemen
![]()
2.0 tog mu aldinAy ben aldım kuzu dayanamadım14-22 yazıyor 2.0 tog olanda. Sıcak olursa kolları çıkarırım dedim. Çok teşekkür ederim öneri için bu arada.
![]()
Ne güzel 100 gün kimse rahatsiz etmez. Kız bizim burda olsa 39.gün ararlarAynen hastane çıkışı için alırım zaten bide kıyafet çok almayı düşünmüyorum açıkçası çabuk büyüyorlar ya günde 2kıyafet değiştirecek şekilde hesaplayıp almayı düşünüyorum. Kışı evde geçireceğimiz için çok bişeye ihtiyaç yok gibi. Bizim bebeğin 40ı çıkma muhabbeti burda 100günbebek enfeksiyona açık diye anne bebek 100gün çıkmıyo evden
eve gelende olmuyor
![]()
Evet canım katılıyorum sanaAynen birazda bebek bi doğsun diyorum yani her çocuk farklı sonuçta duruma göre hemen sipariş verilebilecek şeylerden. Ama kelebek kundan attım bende favorilere kullanışlı rahat gibi duruyor.
Aynen 2.0 aldım çünkü normal tog değerleri ile bu markanın değerleri aynı görünmüyor kuzu.2.0 tog mu aldin
Iyi bari sende onunla ilgili yorum yaparsin bizde karar veririz 1 mi 2 mi tog alalim diye.