• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Şehir değiştircez o yüzden yeni eve sipariş veririz diye düşündük birde doğum zaten aralıkta 1 ay falan kalmış oluyor doğuma taşınınca o sürede tamamlarız diye düşünüyoruz zaten bi yatak bi gardrop büyük eşya olcak diğerleri küçük şeyler yani bunların kargosu uzun sürebilir sadece diğer şeyler çoğunlukta ertesi gün teslimatlı şeyler. Birde burda hastanede zaten yenidoğan için hastanede giydirmeye kıyafet vs almaya gerek yok aslında hastane veriyor bezi vs de. Lohusa hastanesinde de zaten yine aynı şekilde bebek için gerekli herşey oluyor o yüzden bu tür şeyleri ekstra almak istersem almak gerekiyor kendi valizimi de yine gidince hazırlarım (buna neler koymam gerektiği konusunda çok düşünüyorum 😅)
Ilk ihtiyaclar veriliyorsa güzel canım, sen kendi alisverisini yap bide hastane çıkışı seklindeki setlerden alabilirsin hazirda bulunsun ilk önceliği onlara ver. Sonrasina sonra da bakarsin.

Aynen canım sanki bende sonunda yenidogan kundaklarindan alip tuluma daha sonra karar verecegim bebisim dogduktan sonra.
Ama nette degilim. Her an tulumu da alabilirim😂😂
Bende sen gibi kararsızım canım ama bi yandan gereksiz gibi geliyor bide kollarını giydirmeyle falan uğraşmayı düşününce😅 sanırım anam babam usulü kundaklıcam ben çocuğu bana kolay geleceği için hani bebekte rahatsız olmaz gibi 😅😅

Bende sen gibi kararsızım canım ama bi yandan gereksiz gibi geliyor bide kollarını giydirmeyle falan uğraşmayı düşününce😅 sanırım anam babam usulü kundaklıcam ben çocuğu bana kolay geleceği için hani bebekte rahatsız olmaz gibi 😅😅
Bide hazir kundaklar oluyor ya kelebek kundaklar fln onlarda mantıklı. Geceleri özellikle kundak zor oluyor demis hep anneler bende biraz araştırınca bunu anladim.
Ay icine sinen gibi yap ya😅 zaten bebislerimizin genel haline göre karar vercez belki kundak sevmeyip tulum sevecekler. Bakacagiz yani

Kuzum öneri için teşekkür ederim valla ben de bu marka alacağım ama 1 mı 2 mi emin olamadım çünkü altta yazan dereceler çok farklı değil ve 2de kollar çıkıyor ya
2 tog için 14-20 derece yazmış canım. 1 tog da biraz ince gibi aralık ayı için 🫠 ama evin içi de sıcak oluyor

Ilk ihtiyaclar veriliyorsa güzel canım, sen kendi alisverisini yap bide hastane çıkışı seklindeki setlerden alabilirsin hazirda bulunsun ilk önceliği onlara ver. Sonrasina sonra da bakarsin.
Aynen hastane çıkışı için alırım zaten bide kıyafet çok almayı düşünmüyorum açıkçası çabuk büyüyorlar ya günde 2kıyafet değiştirecek şekilde hesaplayıp almayı düşünüyorum. Kışı evde geçireceğimiz için çok bişeye ihtiyaç yok gibi. Bizim bebeğin 40ı çıkma muhabbeti burda 100gün 😂😂 bebek enfeksiyona açık diye anne bebek 100gün çıkmıyo evden 😅 eve gelende olmuyor😂😂

Bide hazir kundaklar oluyor ya kelebek kundaklar fln onlarda mantıklı. Geceleri özellikle kundak zor oluyor demis hep anneler bende biraz araştırınca bunu anladim.
Ay icine sinen gibi yap ya😅 zaten bebislerimizin genel haline göre karar vercez belki kundak sevmeyip tulum sevecekler. Bakacagiz yani
Aynen birazda bebek bi doğsun diyorum yani her çocuk farklı sonuçta duruma göre hemen sipariş verilebilecek şeylerden. Ama kelebek kundan attım bende favorilere kullanışlı rahat gibi duruyor.

Bunu denemeden bilemeyeceğiz galiba bana şimdiden hep üşür gibi geliyor ama sıcak daha tehlikeliymiş 🥹
Bana da üşür gibi geliyor. Bide 2.0 tog cok mu kalın ki yaa.. ne bileyim o da cok aşırı kalın degildir sanki.
Ah keşke kuzum ya 😂 valla ben oda 23 derece olunca üşümeye başlıyorum elim ayağım burnum soğuyor hemen 🫠
Bende öyleyim. Mesela ben belki 15 günden fazladir uzerimde ince battaniyeyle uzanıyorum hep gün icinde.
Su an sol bacagim battaniyenin dışında ve etim soguk🙄 yavrucagimizim 1 togla üşümez inşallah diyorum. 2.0 toga da yönelmiyor degilim.

Ay ben aldım kuzu dayanamadım 🤣 14-22 yazıyor 2.0 tog olanda. Sıcak olursa kolları çıkarırım dedim. Çok teşekkür ederim öneri için bu arada. 🤍
2.0 tog mu aldin😅
Iyi bari sende onunla ilgili yorum yaparsin bizde karar veririz 1 mi 2 mi tog alalim diye.

Aynen hastane çıkışı için alırım zaten bide kıyafet çok almayı düşünmüyorum açıkçası çabuk büyüyorlar ya günde 2kıyafet değiştirecek şekilde hesaplayıp almayı düşünüyorum. Kışı evde geçireceğimiz için çok bişeye ihtiyaç yok gibi. Bizim bebeğin 40ı çıkma muhabbeti burda 100gün 😂😂 bebek enfeksiyona açık diye anne bebek 100gün çıkmıyo evden 😅 eve gelende olmuyor😂😂
Ne güzel 100 gün kimse rahatsiz etmez. Kız bizim burda olsa 39.gün ararlar 😅
Aynen birazda bebek bi doğsun diyorum yani her çocuk farklı sonuçta duruma göre hemen sipariş verilebilecek şeylerden. Ama kelebek kundan attım bende favorilere kullanışlı rahat gibi duruyor.
Evet canım katılıyorum sana 😍 hemen alabiliriz cogu seyi

Back
X