• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Kızlar yüzüstü yatabiliyor musunuz ben hala yatıyorum zararlı mı acaba,sola yatıyorum sabah kendimi yüz üstü buluyorum
15 haftadan sonra çoğunlukla sol tarafa yatmam gerektiğini söyle zor kalırsam sağ olabilir ama bu haftadan sonra sırt ve yüzüstü önerilmiyormuş bebeğe kan akışında problem oluyor dedi

Kızlar yüzüstü yatabiliyor musunuz ben hala yatıyorum zararlı mı acaba,sola yatıyorum sabah kendimi yüz üstü buluyorum
15 haftadan sonra çoğunlukla sol tarafa yatmam gerektiğini söyle zor kalırsam sağ olabilir ama bu haftadan sonra sırt ve yüzüstü önerilmiyormuş bebeğe kan akışında
Yaa nasıl yatabiliyorsun vallahi tebrik etmek lazım ben kısa süreli şöyle durayim diyordum gaz mevzusundan dolayı asla ya aslaa 2 sn falan sadece 14. Haftadan beri Yuzustu rahatsiz ediyor sola yatmaktanda bacaklarim uyusuyor agriyla uyaniyorum sonra saga donuyorum ora uyusunca geri sağ 😅
Evet sol olmalıymış 😂 çok zorda kalırsak sağ dediler ama ben ikisinide sevmiyorum sırtüstü yatmak istiyorum ama artık yüzde sırt önerilmiyor kan akışı yüzünden gece 10 kes uyanıyorum 😂

15 haftadan sonra çoğunlukla sol tarafa yatmam gerektiğini söyle zor kalırsam sağ olabilir ama bu haftadan sonra sırt ve yüzüstü önerilmiyormuş bebeğe kan akışında

Evet sol olmalıymış 😂 çok zorda kalırsak sağ dediler ama ben ikisinide sevmiyorum sırtüstü yatmak istiyorum ama artık yüzde sırt önerilmiyor kan akışı yüzünden gece 10 kes uyanıyorum 😂
Ya iste surekli solada yatilmiyor sag sol donusumlu bile olsa yinede cok rahat uyuyamiyorum bende senin gibi bazen sirtustu donmus buluyorum kendimi ama karnimda bir baskiyla uyaniyorum bakiyorum sirtustuyum hemen sola donuyorum 🥲

Yaa nasıl yatabiliyorsun vallahi tebrik etmek lazım ben kısa süreli şöyle durayim diyordum gaz mevzusundan dolayı asla ya aslaa 2 sn falan sadece 14. Haftadan beri Yuzustu rahatsiz ediyor sola yatmaktanda bacaklarim uyusuyor agriyla uyaniyorum sonra saga donuyorum ora uyusunca geri sol 😅
Bilmiyorum ya karnımı hafif sol yapıp yatıyorum🤭😂

kızlar ya ben hep endişeliyim hiç gebe gibi hissetmiyorum aşermem yok, karnım da çok çıkmadı, ne bileyim klasik hamilelik halleri yok yani. Aklıma kötü kötü düşünceöer geliyo hep bebeğe bi şey mi oldu diye kontrole giderken korka korka gidiyorum olumsuz bi şey duyucam diye

Ya iste surekli solada yatilmiyor sag sol donusumlu bile olsa yinede cok rahat uyuyamiyorum bende senin gibi bazen sirtustu donmus buluyorum kendimi ama karnimda bir baskiyla uyaniyorum bakiyorum sirtustuyum hemen sola donuyorum 🥲
Bende artık sırt üstü dönmemek için sırtıma yastık desteği koyuyorum o zaman uykumda sırt üstü dönmüyorum 😂 sol felç oluyor sonra sağ felç oluyorum

kızlar ya ben hep endişeliyim hiç gebe gibi hissetmiyorum aşermem yok, karnım da çok çıkmadı, ne bileyim klasik hamilelik halleri yok yani. Aklıma kötü kötü düşünceöer geliyo hep bebeğe bi şey mi oldu diye kontrole giderken korka korka gidiyorum olumsuz bi şey duyucam diye
Merhaba kaçıncı haftadasin bende de yoğun bulantı olmadı aynı şekilde bazen hamile olduğumu unutuyorum hatta doktora kadar hep endişe🥲

ben de aynıyım açıkçası 20. haftaya giriyorum pek bir şeyim olmadı hiç aşermedim vs tabi dürüst olmam gerekirse aynı bu şekil çok defa pimpiriklendim de bence rahat olmak gerek

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🌸 acaba bağırsak hareketi mi dediğim her şeyin bağırsak hareketi olduğunu 18+1de fark ettim ben 😂 ciddi anlamda emin olduğum ilk zamandı ama 3 gün hissettim 3 gün hissetmedim böyle gitti bikaç gündür hissediyorum ve şimdi mesajını okurken yine hissettim mesela 🥰 iyi ki bağırsak hareketi mi acaba diye şüphe ettiğimde eşime söylememişim, birlikte bağırsaklarımı sevip güzel sözler edebilirdik 😂😂😂
Yaa masallah canım çok güzel duygular cidden🧿 ben böyle sanki içimde balık kayıyor hissi oluyor arada ama sola yatınca sessiz ortam olunca denk gelirse hissediyorum. Veya zıplama hareketi gibi oluyor. Ama tam böyle belirgin bi şekilde 20 den sonra hissederim gibi geliyor. Benim de altlı üstlü duruyorlar alttaki biraz daha geride içeride gibi.

Yaa masallah canım çok güzel duygular cidden🧿 ben böyle sanki içimde balık kayıyor hissi oluyor arada ama sola yatınca sessiz ortam olunca denk gelirse hissediyorum. Veya zıplama hareketi gibi oluyor. Ama tam böyle belirgin bi şekilde 20 den sonra hissederim gibi geliyor. Benim de altlı üstlü duruyorlar alttaki biraz daha geride içeride gibi.
benim de üstteki arkada biraz sağlıkla kavuşmak nasip olsun hem korku endişe hem de içim kıpır kıpır mutlu değişikmiş gerçekten :) 🧿 :KK200:

Merhaba kaçıncı haftadasin bende de yoğun bulantı olmadı aynı şekilde bazen hamile olduğumu unutuyorum hatta doktora kadar hep endişe🥲
15+2 yim bugün. Kilom 51.3-51.6 arası değişiyor artık 2 gün önce Bi tartıldım 50.90 kg çıktım hayır niye kilo veriyorum sonra ertesi gün yine artıyor her şeyden endişe duyuyorum rahat edemiyorum ya valla çok bunaldım
ben de aynıyım açıkçası 20. haftaya giriyorum pek bir şeyim olmadı hiç aşermedim vs tabi dürüst olmam gerekirse aynı bu şekil çok defa pimpiriklendim de bence rahat olmak gerek
ahh işte rahat olabilsem keşke ama yok olmuyor hep kötü düşünceler geliyo aklıma ya bebeğe karnımda bi şey olduysa ya kalbi durduysa vs diye atamıyorum bu düşünceleri kafamdan

Lieracın jel formunda olanın nemlendirmesi bana yetmedi yağ formunda olanı daha güzel geldi bir de weleda marka yağı dönüşümlü kullanıyorum sabah akşam. Ama yine de gerilmeler ve kaşıntılar hissediyorum olacağı varsa olcak galiba biz elimizden geleni yapmaya devam dhhsd
Ahahahhaah doğru diyorsun yine de biz önlem alalımda olduğu kadar artık 💖

Bebekleri hissetme konusuna gelince burada birçok 2. Veya 3. Gebelik erken hissetmeye başladı ben dahildim veya aksine hissetmeyende oldu ve hâlâ var açıkçası normal karşılıyorum hemen endişe etmeyelim ben şuan o erken hissettigim belirtileri de hissetmiyorum uzun zamandır. Takılmadım son kontrolde bebeğim iyiydi ayrıca daha minikler bence bebeğin pozisyonuyla çok alakalı henüz çok yer tutmadıkları için his kayboluyordur😄 veya ilk gebelikler zaten paniklemesin hâlâ zaman var arkadaşlar 🥲 bende o zamanı beklemekteyim..
Ben daha 16. Haftadayım bir kere hisseder gibi oldum ama öyle mi değil mi anlamadım elim hep göbeğim de 🥹
Doktor 20. Haftadan sonra anca hissedersin dedi ama tabi erken hissedenler var darısı başımıza 💖

Back
X