• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bunun altına da fermuar koymuşlar altını değiştirmek için tulumu çıkarmaya gerek kalmaz o yüzden cırt cırt sesi de olmaz ancak üstünü değiştirmek gereken bi durum olursa çıkarmak gerekir. Bi de yeni sezon kısmında 2 tog olanı da yapmışlar bi tane de öyle mi alsam yoksa başka mı alsam bilemedim 🫠 https://www.ninana.com.tr/urun/cilek-desen-kundak-2-tog-kundak bi de 2 tog kalın gelir mi acaba 1 tog olan pek kalın değil
İlk 15-20 gün geçince gece bez değişimine gerek kalmıyor kızlar yani öğreniyorlar gece kaka yapmıyorlar. Zaten çocuk doktorları gece gündüz ayrımını öğrenmeleri için gece bez değişimini azaltarak bitirmeyi öneriyor illa değişim yapılacaksada hiç konuşmadan karanlığa yakın ortamda değişip uykuya devam ettirilmeli

Ne güzel bilinçli bir dedeymis baban😍
Gercekten bu bilince sahip olmak cok mu zor dimi..
Yani o minnacik bebisleri korumamiz gerek herkesin bunu yapmasi gerekiyorken aksine ellemeler öpmeler 😕
Azcik vicdana davet ediyorum herkesi😅
Belki artık insta vs ile videolarda görüyorlarsa bilinçleniyorlardır 🥹 ben şahsen kimse alınacak gücenecek demem derdim heralde ya dokunmayın öpmeyin diye 😅😅

Tam olarak biz ajsjsj

Eklentiler

• IMG_4621.webp
    IMG_4621.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 24
Ben alcam galiba ya 😅 gerçi sezaryen olursa kullanılabilir mi onu bilmiyorum ama yinede kullanırım gibime geliyor toparlama açısından
Kullandım ben sezeryan sonrası ama sıcaktı hava çok daralıyordum bir de baktım göbek gidiyor çok kasmadım. O zaman ki dr um 10. Gün kontrol ediyordu uygun bulursa kullanmaya başla diyordu

Çok güzelmiş ama sanki 1 tog ince gibi ya. Bir de kimi bebek kundak sevmiyor keşke huyunu suyunu önden bilgi verseler🤣
Bana da ince geliyor 1 tog lar yaa. En bastan beri bunu savunuyorum ben😅
Valla ben galiba bunlardan alcam başlangıç icin. Sonrasini oglumun sevip sevmemesine göre karar vercem.

Ay bence bu çok pratik ve güzelmişşş 😻 kafalar iyice karıştı 😅
Dimi yaa hem pratik hem de daha kullanışlı bence Ben direkt bunla baslayacagim galiba. Duruma göre severse de toglu cırtlı tulumlardan. Bunun icine de uygun giydirip ense kontrolü yapıp karar veririz ısısına göre 😍
Eşim en bastan beri bunlardan alalim diyor bana ben detayli bakmamıştım bugun alıcı gözle bakınca begendim tamamen

Bana da ince geliyor 1 tog lar yaa. En bastan beri bunu savunuyorum ben😅
Valla ben galiba bunlardan alcam başlangıç icin. Sonrasini oglumun sevip sevmemesine göre karar vercem.
Bizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimim😅 mesela yatak odası ne kadar peteği açsakta 20 yi geçmiyor cephesinden dolayı. Yani 1 togla yavrum donar🫠

Bizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimim😅 mesela yatak odası ne kadar peteği açsakta 20 yi geçmiyor cephesinden dolayı. Yani 1 togla yavrum donar🫠
Bu da çok etkili işte ya. Mesela bizim ısıtma sistemi açık değil ona rağmen gündüzleri cam açık akşam kapatıyoruz ama evin içi 22-23 derece şuan. Birde evin derecesini ayarlayabiliyoruz o yüzden bana 1.0 tog tam gibi geliyor

Bence gece icin 2.0 tog iyi kış aylari icin. Bahar aylari icin 1.6 tog demisler mesela az once bir videoya denk geldim.
Ay her kafadan bir ses ya😂

Back
X