- 23 Ekim 2024
- 6.356
- 10.600
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.181
Evet ya onu bende görmüştüm, ayağı tam uzatamayıp geri çektiğinde çıkıklığa sebep oluyormuşBunu ben de görmüştüm canım ama ayak kısmı çok dar bence. Ayaklı tulumları bile biraz küçülünce giydirmeyin diyorlar kalça çıkıklığı olabiliyormuş Allah korusun
Bende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilirKuzu civilde tüm markalari satıyor mesela bebek arabasi bebek ürünleri olarak ebebek gibi aynı.
Ek olarak tekstilde de kaliteli. Her zamanki gibi %100 pamuk secince güzel ürünler çıkıyor.
Aslında civil rekabeti artirdi böylece hb falan indirim yapmis oldu.
Mesela normal ebebekten alinacak genel ihtiyaçlar icin bakabilirsin civile de
Ben de ayaklı aldığım için pişman oldum. Biraz sıkmaya başlasa bile giydirmemeyi düşünüyorum hatta belki ayak kısımlarını keserim. Yenidoğan kıyafetlerini de hep ayaklı yapıyorlar maalesefEvet ya onu bende görmüştüm, ayağı tam uzatamayıp geri çektiğinde çıkıklığa sebep oluyormuş
Bende hepsini nerdeyse ayaklı aldım kanka tulumlarıBen de ayaklı aldığım için pişman oldum. Biraz sıkmaya başlasa bile giydirmemeyi düşünüyorum hatta belki ayak kısımlarını keserim. Yenidoğan kıyafetlerini de hep ayaklı yapıyorlar maalesef
Boyları uzadıkça büyüğüne geçeriz artık kuzum zaten hızlı uzayacakları için çoğu kıyafeti fazla giydiremeyeceğizBende hepsini nerdeyse ayaklı aldım kanka tulumları
sadece yatağın kenarını kapatan ay desenli tarafı canomKızlar şu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Sadece baş kısmımı geliyor acaba anlamadım
Bende bakmıştım buna sanırım tek tarafı geliyor kuzumKızlar şu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Sadece baş kısmımı geliyor acaba anlamadım
sadece yatağın kenarını kapatan ay desenli tarafı canom
Tenk yu kızlarBende bakmıştım buna sanırım tek tarafı geliyor kuzum
bacım rüyana gircek onu halet öyle yatTenk yu kızlar
Pamlok kanka şimdi set almayacaksa kenarına korumalık almamız lazım birde o takıldı gece gece aklıma
Onun içinde şunları favladım kuzumTenk yu kızlar
Pamlok kanka şimdi set almayacaksa kenarına korumalık almamız lazım birde o takıldı gece gece aklıma
Dün gitmiştim bir sorun çıkmadı şükür ama kardiyoloji görüşebilirim gögğs ve sırt agrm çok fazla ilk defa böyle bir sorun görüyorum kuzum çok kötüyüm kafam çok karılık endişe korkuLavinia_98 canım sen nasıl oldun gittin mi doktora
O önemlibacım rüyana gircek onu halet öyle yat
ay bende favladım aşkım ilk link sanırım uyucakOnun içinde şunları favladım kuzum
Ege HOME Decoration&Accessories Ege Home Dream Big Little One Nakışlı Süngerli Beşik Yan Koruma - Fiyatı, Yorumları
Ege HOME Decoration&Accessories Ege Home Dream Big Little One Nakışlı Süngerli Beşik Yan Koruma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl G&G baby Ekru Dört Parçalı Yan Koruma Seti 60x120 Beşikler Için - Fiyatı, Yorumları
G&G baby Ekru Dört Parçalı Yan Koruma Seti 60x120 Beşikler Için yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Örgü olanı ben büyük yatağına düşünüyorumısıklıtoplarrengarenk Örgü beşik korumalık 360 cm 4 örgü - Fiyatı, Yorumları
ısıklıtoplarrengarenk Örgü beşik korumalık 360 cm 4 örgü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum endişelenme bir sorun yok dediyse doktorun, istersen parol iç, sırt ağrısı hamilelikte normal karşılanıyor kaslara bebek büyüdükçe baskı artıyor. Ama göğüs ağrısı için istersen bi git dediğin gibi. Bebeğin hareketleri nasıl? Sen benden 2 hafta ilerdesin Bu arada artık bebeklerimiz büyüdü çok şükür yaşam sınırını da geçtilerDün gitmiştim bir sorun çıkmadı şükür ama kardiyoloji görüşebilirim gögğs ve sırt agrm çok fazla ilk defa böyle bir sorun görüyorum kuzum çok kötüyüm kafam çok karılık endişe korkuacaba 9 ayı tamalıyckmıyım
Ben gördükçe favlıyorum alacağım zaman ölçülerine bakıcam sjsjsj bu arada bebek uyku seti diye aratınca çarşaf takımıyla bu kenar korumalıklarda çıkıyor ty da ama ben çok desenli istemediğim için bunları beğendimO önemli
ay bende favladım aşkım ilk link sanırım uyucak
2.link 60x120 içinmiş, bizimki 70x100
Banada atarmısınBen gördükçe favlıyorum alacağım zaman ölçülerine bakıcam sjsjsj bu arada bebek uyku seti diye aratınca çarşaf takımıyla bu kenar korumalıklarda çıkıyor ty da ama ben çok desenli istemediğim için bunları beğendim
Canim zaten bunu max kullanacagim 2 ay belki o kadar bile degil bilmiyorum ama buna boyu yetisene kadar giyer sonrasinda kullanmam zaten.Bunu ben de görmüştüm canım ama ayak kısmı çok dar bence. Ayaklı tulumları bile biraz küçülünce giydirmeyin diyorlar kalça çıkıklığı olabiliyormuş Allah korusun
Ay hadi insallahh bol bol kilo alsin kuzularimizBugün 32+2yim kuzum. Hedefim zaten Kasım ortasıydı. Öyle olunca 37hafta dolmak üzere oluyor. Geçen kontrolde kan akımları iyi dedi doktor. İkiz gebelikte önemli olan bu galiba. Bakalım haftaya ne diyecek. Kiloları da biraz yüksek çıkarsa tadından yenmez
Canım evet kaliteleri güzelBende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?