Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bunu ben de görmüştüm canım ama ayak kısmı çok dar bence. Ayaklı tulumları bile biraz küçülünce giydirmeyin diyorlar kalça çıkıklığı olabiliyormuş Allah korusun
Evet ya onu bende görmüştüm, ayağı tam uzatamayıp geri çektiğinde çıkıklığa sebep oluyormuş

Bende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir

Evet ya onu bende görmüştüm, ayağı tam uzatamayıp geri çektiğinde çıkıklığa sebep oluyormuş
Ben de ayaklı aldığım için pişman oldum. Biraz sıkmaya başlasa bile giydirmemeyi düşünüyorum hatta belki ayak kısımlarını keserim. Yenidoğan kıyafetlerini de hep ayaklı yapıyorlar maalesef

Ben de ayaklı aldığım için pişman oldum. Biraz sıkmaya başlasa bile giydirmemeyi düşünüyorum hatta belki ayak kısımlarını keserim. Yenidoğan kıyafetlerini de hep ayaklı yapıyorlar maalesef
Bende hepsini nerdeyse ayaklı aldım kanka tulumları

Tenk yu kızlar
Pamlok kanka şimdi set almayacaksa kenarına korumalık almamız lazım birde o takıldı gece gece aklıma
Onun içinde şunları favladım kuzum
Örgü olanı ben büyük yatağına düşünüyorum

bacım rüyana gircek onu halet öyle yat
O önemli
ay bende favladım aşkım ilk link sanırım uyucak
2.link 60x120 içinmiş, bizimki 70x100

Kuzum endişelenme bir sorun yok dediyse doktorun, istersen parol iç, sırt ağrısı hamilelikte normal karşılanıyor kaslara bebek büyüdükçe baskı artıyor. Ama göğüs ağrısı için istersen bi git dediğin gibi. Bebeğin hareketleri nasıl? Sen benden 2 hafta ilerdesin Bu arada artık bebeklerimiz büyüdü çok şükür yaşam sınırını da geçtiler

O önemli

ay bende favladım aşkım ilk link sanırım uyucak
2.link 60x120 içinmiş, bizimki 70x100
Ben gördükçe favlıyorum alacağım zaman ölçülerine bakıcam sjsjsj bu arada bebek uyku seti diye aratınca çarşaf takımıyla bu kenar korumalıklarda çıkıyor ty da ama ben çok desenli istemediğim için bunları beğendim

Banada atarmısın karşına çıktıkça

Bunu ben de görmüştüm canım ama ayak kısmı çok dar bence. Ayaklı tulumları bile biraz küçülünce giydirmeyin diyorlar kalça çıkıklığı olabiliyormuş Allah korusun
Canim zaten bunu max kullanacagim 2 ay belki o kadar bile degil bilmiyorum ama buna boyu yetisene kadar giyer sonrasinda kullanmam zaten.

Ay hadi insallahh bol bol kilo alsin kuzularimiz
Zaten kan akımı bebislerimizi besliyor. Saglikla büyütüyor bizde de hep bakiyor o kırmızılı akımlara.
Saka maka baya az kalmis senin duygulaniyor insan yaa..

Bende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir
Canım evet kaliteleri güzel bende gitme şansım olsa Ankarada da güzel büyük subeleri var. Montessori yatak dahi satiyorlar. Ama iste gidemedigim icin kaldı.
Güle güle giysin bebislerimiz herseylerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…