Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
bu aralar aşırı yoruluyorum ve çook agırlaştım sanki hareketlerim cok kısıtlandı corabımı iyi kotu kendim giyiniyordum suan giyinemiyorum
cok cabuk yoruluyorum ve hep nefes nefese kalıyorum
gece çok horluyormusum garip sesler cikariyormusm (kocam bey oyle soyluyor)
tükürügunde boguluyorsun resmen diyor
4 5 defa wc gidiyorum
bacagıma giren kramplara bagirark uyaniyorum resmn
daha cok var doguma ama ben baya baya zorlaniyorum artik

Ya valla kızımda 7 aydan 2 yaşa kadar uyku tulumu kullandım ona rağmen sudan çıkmış balık gibiyim kundak konusu ekstra zorlaştırdı olayı sizi düşünemiyorum
Ya dimii biz napalim nerelere gidelim ay zamanla öğreniriz bizde napalim dimii
Hahah kolay gelsin canım bulursan banada haber et
Sagol kuzum bu aksam verimli bir aksam oldu baya eksik tamamladım
Park beşik ve bebek arabamızı sipariş ettik çok şükür.
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Canım çok teşekkür ederim yazdığın için ben de kefir alayım onuda tüketeyim ceviz muz kaşar yumurtaya başladım zaten gittiğinde yakaladınız mı şu an haftası ağırlığı nasıl

Kuzu yorumda toglu denmiş ama incecik bu yazmışlar. Bu fiyata nedense bana da toglu olmaz gibi geliyor bir bak iyice bence
Bakcam kuzucum tekrar kundak konusuna dönemedim diger ihtiyaclara baktim. Ama detayli bakcam. Bu tip kundaklar daha hosuma gitti kullanışlı pratik geldi.

Ay koptum, garip seslere
Ya kızlar akşamları sizdede nefes darlığı oluyor mu oturduğunuz yerde bile? Derin derin nefes almam lazım

Kızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde
Kızım 9 ay mama+ meme ile beslendi, sonraki 17 ay meme ile, meme reddi bibeberondan dolayı olmadı, ama 4.aydaki meme reddinde biberonu da reddetmeye çalıştı

Kanka önemli şeyleri almışsın gerisi incik cincik araba neye karar verdin?

Sırtı ağrıyan varsa mutlaka Dr unuza söyleyin kızlar, ben gebelikten normal diye düşündüm ( öncekinde olmamıştı ama bu zaten çok farklı geçiyor) , Dr a söylediğimde böbreğime baktı ve bebek baskı yaptığı için sağ böbreğimde genişleme varmış, ağrı da onun ağrısıymış, hiç birinizde olmasın, bendeki de düzelsin gitsin inşallah

babylovee canım nasılsın nasıl geçiyor günler
İnanır mısın bugun aklımdan gectin şekerle mucadelen nasıl geciyor diye
Sagol canım nasıl olayim yatmaya ve diyete devam. İnsülin gece dozumu yukseltti doktorum son kontrolde.
Bugun aksam açlık sekerim 110 cikti ne alaka ise
Senin nasil gidiyor nasil çıkıyor seker degerlerin ?

Çok geçmiş olsun bir an önce düzelsin inşallah sürekli olan bir sırt ağrısı mıydı

Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Bazı günler bunu ben de yaşıyorum canım ama iki tane bebek olduğu için olabilir ben de ama bazı günler daha sakinler. Bence pozisyonlarıyla ilgili

Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Benimki öyle, özellikle gece tepinmesine uyanıyorum, ilk kızım da öyleydi, Dr usg bakarken makinaya teperdi, doğunca da çok hareketliydi.kontrollerde anormal bir şey olmadığı için korkmuyorum

Çok geçmiş olsun bir an önce düzelsin inşallah sürekli olan bir sırt ağrısı mıydı
Teşekkür ederim , hayır sürekli değil de, mesela işe gidiyorum ağrı yok ama 2 saat sonra başlıyor sonra sürekli, masa başı çalıştığım için kaslarim ağrıyor diye düşündüm. Eve geliyorum, yan uzanırken sorun yok , gece uyurken de ara ara ağrı oluyordu. Dr sağa ve sırt üstü yatma dedi, böbreğe daha fazla baskı olmasın diye, gerçekten ağrı geldiğinde biraz yürürsem, uzanacaksam sola uzanırsam ağrı geçiyor ya da hafifliyor

Canım bu aralar bende de ufak yükselişler var sanki. 1-2 hafta önce yaptığım kaçamakları vücut tolere ediyordu ama artık etmiyor. Takip ettiğim bir doktor da 24.haftada şeker yükleme temiz çıksa da 30.haftadan sonra şeker çıkabilir yazmış soru cevapta. O yüzden daha dikkatli olmak lazım

Bende doktora sorayım arada benimde aşırı sırt ağrım oluyor. çok teşekkür ederim bilgilendirme için rabbim tez zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…