- 16 Aralık 2016
- 3.699
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.141
Ya dimiiYa valla kızımda 7 aydan 2 yaşa kadar uyku tulumu kullandım ona rağmen sudan çıkmış balık gibiyim kundak konusu ekstra zorlaştırdı olayı sizi düşünemiyorum
Sagol kuzum bu aksam verimli bir aksam oldu baya eksik tamamladımHahah kolay gelsin canım bulursan banada haber et
Canım çok teşekkür ederim yazdığın için ben de kefir alayım onuda tüketeyim ceviz muz kaşar yumurtaya başladım zaten gittiğinde yakaladınız mı şu an haftası ağırlığı nasıletiket yaptign icin cok sagol canim
S smilelife
evet canım benim kızımın kafası ve karın çevresi 9 gun geriden geliyordu
her hafta gittigimde gerilik vardi ama bu gerilik arası acilmadi her hafta buyuyordu ama haftasiyla uyumlu ilerlemiyordu
sagolsun kızlar kefir ceviz muz kaşar yumurta yazdilar hergun tukettim sonra arayi kapattik hatta son kontrolde haftasi ileri cikti cok sevindim
insallah senin de oyle olur beslenmene özen goster farki kapatir insallah guzel haberler ver bize de
hergun duzenli olarak bu saydiklarimi yemeye calis canım
Bakcam kuzucum tekrar kundak konusuna dönemedim diger ihtiyaclara baktim. Ama detayli bakcam. Bu tip kundaklar daha hosuma gitti kullanışlı pratik geldi.Kuzu yorumda toglu denmiş ama incecik bu yazmışlar. Bu fiyata nedense bana da toglu olmaz gibi geliyor bir bak iyice bence
Ay koptum, garip seslerebu aralar aşırı yoruluyorum ve çook agırlaştım sanki hareketlerim cok kısıtlandı corabımı iyi kotu kendim giyiniyordum suan giyinemiyorum
cok cabuk yoruluyorum ve hep nefes nefese kalıyorum
gece çok horluyormusumgarip sesler cikariyormusm (kocam bey oyle soyluyor)
tükürügunde boguluyorsun resmen diyor
4 5 defa wc gidiyorum
bacagıma giren kramplara bagirark uyaniyorum resmn
daha cok var doguma ama ben baya baya zorlaniyorum artik
Tabi aşko sor bakalım ne diyeceklerKanka ama işte egebaby için bilmiyoruz ya, o yüzden yarın bir arayıp konuşayım diyorum, aynı şeyleri söylerse bende doğal alacam
Kızım 9 ay mama+ meme ile beslendi, sonraki 17 ay meme ile, meme reddi bibeberondan dolayı olmadı, ama 4.aydaki meme reddinde biberonu da reddetmeye çalıştıKızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde
Kanka önemli şeyleri almışsın gerisi incik cincikYa dimiibiz napalim nerelere gidelim ay zamanla öğreniriz bizde napalim dimii
Sagol kuzum bu aksam verimli bir aksam oldu baya eksik tamamladım
Park beşik ve bebek arabamızı sipariş ettik çok şükür.
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Bugün son olarak kendi ihtiyaçlarımı da tamamladım valla bu hafta bitmeden yıkama hazırlama işlerine başlıyorum benAyy az kalmış senin haftanda ilerde bana göreçok heyecanlandım şuan
Çok hareket ediyor ama tedirgin olmuyorumKızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
İnanır mısın bugun aklımdan gectin şekerle mucadelen nasıl geciyor diye
Çok geçmiş olsun bir an önce düzelsin inşallahSırtı ağrıyan varsa mutlaka Dr unuza söyleyin kızlar, ben gebelikten normal diye düşündüm ( öncekinde olmamıştı ama bu zaten çok farklı geçiyor) , Dr a söylediğimde böbreğime baktı ve bebek baskı yaptığı için sağ böbreğimde genişleme varmış, ağrı da onun ağrısıymış, hiç birinizde olmasın, bendeki de düzelsin gitsin inşallah
Bazı günler bunu ben de yaşıyorum canım ama iki tane bebek olduğu için olabilir ben deKızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Benimki öyle, özellikle gece tepinmesine uyanıyorum, ilk kızım da öyleydi, Dr usg bakarken makinaya teperdi, doğunca da çok hareketliydi.kontrollerde anormal bir şey olmadığı için korkmuyorumKızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Bir konuya yoğunlaşınca da daral geliyor demiBakcam kuzucum tekrar kundak konusuna dönemedim diger ihtiyaclara baktim. Ama detayli bakcam. Bu tip kundaklar daha hosuma gitti kullanışlı pratik geldi.
Geçen babamla görüntülü konuşuyorum niye öyle nefes nefesesin diyorAy koptum, garip seslere
Ya kızlar akşamları sizdede nefes darlığı oluyor mu oturduğunuz yerde bile? Derin derin nefes almam lazım
Teşekkür ederim , hayır sürekli değil de, mesela işe gidiyorum ağrı yok ama 2 saat sonra başlıyor sonra sürekli, masa başı çalıştığım için kaslarim ağrıyor diye düşündüm. Eve geliyorum, yan uzanırken sorun yok , gece uyurken de ara ara ağrı oluyordu. Dr sağa ve sırt üstü yatma dedi, böbreğe daha fazla baskı olmasın diye, gerçekten ağrı geldiğinde biraz yürürsem, uzanacaksam sola uzanırsam ağrı geçiyor ya da hafifliyorÇok geçmiş olsun bir an önce düzelsin inşallahsürekli olan bir sırt ağrısı mıydı
Canım bu aralar bende de ufak yükselişler var sanki. 1-2 hafta önce yaptığım kaçamakları vücut tolere ediyordu ama artık etmiyor. Takip ettiğim bir doktor da 24.haftada şeker yükleme temiz çıksa da 30.haftadan sonra şeker çıkabilir yazmış soru cevapta. O yüzden daha dikkatli olmak lazımİnanır mısın bugun aklımdan gectin şekerle mucadelen nasıl geciyor diye
Sagol canım nasıl olayim yatmaya ve diyete devam. İnsülin gece dozumu yukseltti doktorum son kontrolde.
Bugun aksam açlık sekerim 110 cikti ne alaka ise
Senin nasil gidiyor nasil çıkıyor seker degerlerin ?
Bende doktora sorayım arada benimde aşırı sırt ağrım oluyor. çok teşekkür ederim bilgilendirme için rabbim tez zamanda şifa versinTeşekkür ederim , hayır sürekli değil de, mesela işe gidiyorum ağrı yok ama 2 saat sonra başlıyor sonra sürekli, masa başı çalıştığım için kaslarim ağrıyor diye düşündüm. Eve geliyorum, yan uzanırken sorun yok , gece uyurken de ara ara ağrı oluyordu. Dr sağa ve sırt üstü yatma dedi, böbreğe daha fazla baskı olmasın diye, gerçekten ağrı geldiğinde biraz yürürsem, uzanacaksam sola uzanırsam ağrı geçiyor ya da hafifliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?