- 7 Temmuz 2019
- 427
- 1.315
- 113
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #44.281
Kizlar kulak enfeksiyonu ve idrar enfeksyonu kaynakli antibiyotik basladik korkuyorum bebegime sakincasi olur diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bazen bu şeker seviyeleri çıldırıyor bende anlamıyorum inan kiMücadeleye devam bebeğim ne olsunbende Salı günü kontroldeydim. 1 hafta sonra yükseltelim dozu dedi
dün sabah açlığım açlığım 110 tokluğum 199 çıktı görünce bayılacaktım
bugünde açlığım 91 çıktı
kafayı yemek üzereyim yani. Hem sonuçlar hemde yiyememek son dönemde beni çok yıprattı sanırım hamilelik boyunca yüklenmeyen hormonlar şimdi iş başında
bütün hayatım yatak odasında yatakta geçiyor şuan, bişey görmeyeyim canım istemesin diye
ben hala 8 kullanıyorum. Eğer 10 yapalım derse haftaya gel şunu 12 yapalım ben bikaç bişey yiyeyim dicem
gerçi arada şekerim yokmuş gibi fütursuzca davrandığım da olmuyor değil ama
sana gün falan verdi mi bu arada
Aşko sen yine 2 bebeyle iyisin ben 3 bin adımdan sonra yohumHaftada 3-4 gün çıkmaya çalışıyoruz ama max 5bin adım oluyor. Belim ağrıyor artık
Canım benim teşekkür ederiz aminnnGünaydın kızlar
annabelica güzel haberlerle gel canım
ben de yarın doktorumu arayacağım, gelmişse ve gel derse gideceğim kontrole çok özledim
babylovee canım araban hayırlı olsun
Güle güle kullansın oğluşun
Sunsun9 canım ben de Lansinoh var elektrikli olan
sirinm canım izin işini ben sordum alabilirsin dediler sorun olmuyormul ama güven alamadım riske girmemek için iznimi diğer yıla bırakacağım, 32’ de ki durumuma göre çalışır/çalışamaz raporu alacağım
![]()
Canım çok teşekkür ederim ne kadar düşüncelisin yazmışsınCanm midenden rahatsizsin sanırım geçmiş olsun. Ben de 11haftalik hamileyim ekşi dokunuyor diye yemoyodum ama şimdi ekşi olmayan şeyleri yiyemiyorum desem yeridir o yüzden çok rahatsız oldum. Bana karbonatlı su çok iyi geliyor. 1cay bardağı suya 1çay kaşığı karbonat ekliyorum. Doktoruma danıştım istediğin kadar kullanabilirsin dedi. Siz de danışın istersiniz ilaçtan daha iyi olduğunu düşünüyorum
Bende en son pamuk battaniyelerinden aldım gerçekten dediğin gibi yumuşacık
Canım antibiyotik kullanman gerekiyorsa mecburen kullanacaksin ne yazik ki.Kizlar kulak enfeksiyonu ve idrar enfeksyonu kaynakli antibiyotik basladik korkuyorum bebegime sakincasi olur diye
Sağol kuzum
AhhshaKızlar bir şey sormak istiyorum.
Kapsız emzirme atletlerinin göğüs kısmında ayrıca bir parça var ya hani göğsün etrafını şerit şeklinde sarıyor ama meme ucu kısmı açık kalıyor. Onun amacı ne Allah aşkına ya. Benim istediğim askısının açılır olmasıydı sadece. O kısım beni çok rahatsız etti. Kesip çıkarsam mı diye düşündüm ama sonra dedim ki bir amacı vardır belki
Sütyenlerdede var o emzirme olanlardaKızlar bir şey sormak istiyorum.
Kapsız emzirme atletlerinin göğüs kısmında ayrıca bir parça var ya hani göğsün etrafını şerit şeklinde sarıyor ama meme ucu kısmı açık kalıyor. Onun amacı ne Allah aşkına ya. Benim istediğim askısının açılır olmasıydı sadece. O kısım beni çok rahatsız etti. Kesip çıkarsam mı diye düşündüm ama sonra dedim ki bir amacı vardır belki
Oldum olası sıkıya gelemem zaten de hamilelik de iyice beter ettiAhhshasenin tahammülsüzlük peki
![]()
Acaba süt akmasın diye göğüs pedi koyma yeri mi orasıSütyenlerdede var o emzirme olanlardaama amaç nedir bilmirim
Ben bunu giyersem otursam kalkamam kalksam oturumam malım meydanda olurKızlar ben gecelik düşünmüyorum ama şunu arkadaşım tavsiye etmişti isterseniz bakabilirsiniz son 30 günün en düşük fiyatıymış bir de;
![]()
MANGO Düğmeli ribana kumaş gecelik - Fiyatı, Yorumları
MANGO Düğmeli ribana kumaş gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl