• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar emzirme yastığı olarak ben de bundan aldım. Tamamen tek renk olduğu için 😅
Az önce geldi beğendim. Ne çok sert ne çok yumuşak. Emzirmeden çok tummy time içşn almak istedim açıkçası o yüzden sert ve yüksek olsun istemiyordum zaten iyi oldu. Başka renkleri de var 👍🏻

Eklentiler

• 1000038420.webp
    1000038420.webp
    58 KB · Görüntüleme: 36
Mücadeleye devam bebeğim ne olsun 🤣 bende Salı günü kontroldeydim. 1 hafta sonra yükseltelim dozu dedi 😑 dün sabah açlığım açlığım 110 tokluğum 199 çıktı görünce bayılacaktım 🤪 bugünde açlığım 91 çıktı 🤷‍♀️ kafayı yemek üzereyim yani. Hem sonuçlar hemde yiyememek son dönemde beni çok yıprattı sanırım hamilelik boyunca yüklenmeyen hormonlar şimdi iş başında 😩 bütün hayatım yatak odasında yatakta geçiyor şuan, bişey görmeyeyim canım istemesin diye 🙈 ben hala 8 kullanıyorum. Eğer 10 yapalım derse haftaya gel şunu 12 yapalım ben bikaç bişey yiyeyim dicem 🤣🤣🤣 gerçi arada şekerim yokmuş gibi fütursuzca davrandığım da olmuyor değil ama 🙈 sana gün falan verdi mi bu arada
Ay bazen bu şeker seviyeleri çıldırıyor bende anlamıyorum inan ki 🤦🏻‍♀️ benimde dün iste açlık yuksekti. Kahvalti sonrasi da tokluk yüksekti. Bize ben 4 kez vuruyorum igneyi.
Gece benimde 8 su an dozum. Bakalim bu kontrolde biraz daha artirmaz umarım ki. Bide insan dogum sonrasi vucudun alismasindan cekiniyor.
Seninde epey yuksek çıkmış 😂 napcaz biz ya...
Dedigin gibi bende canim birsey cekmesin diye iste sadece yiyecegim ögüne odaklaniyorum. Yoksa neler neler istiyor da yiyemiyorum..
Kıyamam yaa takma kafana kuzum. Bunu yiyemiyorum hersey yasak bu nee diye düşünmeye baslarsan cok huzursuz mutsuz hissedersin kendini. Ama bebisim icin hersey dersen. Azcikta gecici oldugunu kabul edersen biraz daha güzel olur hersey🙏
Arada kacamaklar olur bise olmaz😂

Günaydın kızlar 🤗

annabelica annabelica güzel haberlerle gel canım😍 ben de yarın doktorumu arayacağım, gelmişse ve gel derse gideceğim kontrole çok özledim 🥲

babylovee babylovee canım araban hayırlı olsun🥰 Güle güle kullansın oğluşun 😇

Sunsun9 Sunsun9 canım ben de Lansinoh var elektrikli olan 🌷

sirinm sirinm canım izin işini ben sordum alabilirsin dediler sorun olmuyormul ama güven alamadım riske girmemek için iznimi diğer yıla bırakacağım, 32’ de ki durumuma göre çalışır/çalışamaz raporu alacağım 😍
Canım benim teşekkür ederiz aminnn 🙏 oğluşumla drift yapcaz arabamizla 😍
Hepimiz sağlıkla kullanalim aldığımız tüm eşyaları 🙏🙏

Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Kapsız emzirme atletlerinin göğüs kısmında ayrıca bir parça var ya hani göğsün etrafını şerit şeklinde sarıyor ama meme ucu kısmı açık kalıyor. Onun amacı ne Allah aşkına ya. Benim istediğim askısının açılır olmasıydı sadece. O kısım beni çok rahatsız etti. Kesip çıkarsam mı diye düşündüm ama sonra dedim ki bir amacı vardır belki

Canm midenden rahatsizsin sanırım geçmiş olsun. Ben de 11haftalik hamileyim ekşi dokunuyor diye yemoyodum ama şimdi ekşi olmayan şeyleri yiyemiyorum desem yeridir o yüzden çok rahatsız oldum. Bana karbonatlı su çok iyi geliyor. 1cay bardağı suya 1çay kaşığı karbonat ekliyorum. Doktoruma danıştım istediğin kadar kullanabilirsin dedi. Siz de danışın istersiniz ilaçtan daha iyi olduğunu düşünüyorum
Canım çok teşekkür ederim ne kadar düşüncelisin yazmışsın 😍🙏
Bir dönem yaşadım sıkıntı ama simdilik biraz daha rahatım arada yine oluyor ama dayanilmayacak gibi olmadigi icin çözüm aramiyorsum acikcasi ama aklimda olsun yeniden yasarsam doktoruma sorup kullanırım 😍

Kizlar kulak enfeksiyonu ve idrar enfeksyonu kaynakli antibiyotik basladik korkuyorum bebegime sakincasi olur diye
Canım antibiyotik kullanman gerekiyorsa mecburen kullanacaksin ne yazik ki.
Sıkma canını.
Bende bugün 6.gündeyim antibiyotik kullanıyorum.
Doktorun biliyor degil mi kullandigin antibiyotik ismini falan ?

Kapsız emzirme atletlerinin göğüs kısmında ayrıca bir parça var ya hani göğsün etrafını şerit şeklinde sarıyor ama meme ucu kısmı açık kalıyor. Onun amacı ne Allah aşkına ya. Benim istediğim askısının açılır olmasıydı sadece. O kısım beni çok rahatsız etti. Kesip çıkarsam mı diye düşündüm ama sonra dedim ki bir amacı vardır belki
Ahhsha😂 senin tahammülsüzlük peki😂😂

Sütyenlerdede var o emzirme olanlarda 🤣😂 ama amaç nedir bilmirim

babylovee babylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii 🫠 hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko 🤩 bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala ☺️

Cherry Mom Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap 🥰

annabelica annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş 💕

babylovee babylovee U ugurluceyli benim normal çıkan şekerim Beyazyasemin Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.

suuuduru68 suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye 🩵 göbüşün hakikaten çok büyümüş 😍 Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda

sirinm sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin

mamavera mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?

I incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?

Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorum 🥰 kasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.

Back
X