Bu sana kalmış canım, diyorsan ki ben erkenden her şeyi öğrenmek istiyorum yaptırabilirsin yahut başka türlü kararlar vermek istersen. Ben 5. ayda detaylı ultrason yaptırmak istiyorum, ikili test yaptırmayacağım; ilk gebeliğimde de saptanan oğlumun rahatsızlığı 11. Haftada öğrendim ve 11. Haftadan 33. Haftaya kadar 2 haftada bir perinatoloji kontrolüne gitmek zorunda kaldım, araştırma hastanesine sevk etmişlerdi bir de, çok zor şeyler yaşadım, ayrıca konsey de oluyordu ve 2 haftada 3 güne çıkıyordu kontrol, velhasıl-ı kelam nihayetinde anne karnında hiçbir müdahale edilmiyor ama kesinlikle detaylı ultrason çok mühim, çünkü doğum yapacağım hastaneyi ona göre seçmiştim, eğer bilmeseydim sorun olurdu, eve gelip başka şeyler yaşayabilirdik Allah korusun, herkese saygı duyuyorum, yaptırmak isteyen olabilir, yaptırmak istemeyen de olabilir

Şimdi ki aklım olsa, 2 haftada bir kontrole gidip kendimi strese sokmazdım, kolestazı da stres ve sıkıntıdan geçirdiğime inanıyorum. Olacak olan oluyor, takdir ve çaba kıymetli, Allah her şeyi bizim irademize bağlı kılmış. Takdir-i ilahi deyip de köşeye de çekilemezsin. Bu sebeple detaylı ultrason yaptıracağım, doğum sonrası beni neler bekliyor görmek için