• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Adalat/nidilat vb ilaçlar sancıyı durdurmakta ilk başvurulan ilaçlar ve genelde güzel sonuç verir canım, çıkmaz inşallah sanki merak etme, stres yapma lütfen 🙏

6 Aralık diyorum sana. Kasım olmaz 🤣🤣
Ayyy dogru 6 Aralik tarihini nasıl unuturum. Benim en erken tarihim 6 Aralıktı dimiiii😍😍😅😅
Ayyy amin aminnn Aralık ayını görelim oglusumla ayni bedendeee aminn😍 sonra saglikla dogsun da onu mıncıklaya mıncıklaya seviyimmm🙏🥲😍

Kızlar tahini sade mi tüketiyorsunuz pekmezle mi? Eşime sipariş vereyim de hastanede kaldığım sürece günlük birkaç Kaşık muzla yiyeyim bari
babylovee babylovee görse bi de pekmez mi diyorsun der🙈🙊
Ben artik senin tatlı yemeyecegine olan inancımı kaybettim😂😂
Muzu dilimle üzerine dök yeee.
Hem meyve hem tatli ihtiyacini karşılar 😅 beni artık ya dinle yada ben sana tavsiye vermeyecegim😂😂

Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Canım hadi güzel haberler ver sabahta. Taburcu olup evine gittigini yaz bize de 🙏
Sanci çıkmamış şükür gözün aydın 🙏

Back
X