• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
I incim1 canım sen naptın hic haber vermedin son durumlarin ne oldu ?
Hala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün

Ay kızlar şaka gibi ya temmuz annelerini takip ediyordum ağustos eylül ekim kasım hepsini takip ediyordum şuan Kasım ve aralık kaldı hepsini eledim ay çok heyecan bastı şuan 😅😅 ben 28 leri de göreceğimi düşünmüyordum çok korkutmuştu doktorlar ama çok çok şükür 29 bile oldum 🐣 herşeye rağmen gerçekten kendi etrafımdan çok siz destek oldunuz hamilelik ne tuhaf şey şu satırları yazarken gözlerim doldu neler yaşadık hangimizin canı sıkılmışsa teselli verdik tek bir arkadaşımıza iyi gelemedik inşallah oda kendini toplamıştır hayırlı sağlıklı evlat nasip eder ona da ❤️‍🩹 iyi ki varsınızzz 🌹❤️

Hala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Gecmiş olsun canım, kacıncı haftasın? Neden yatırdılar hastaneye?
Bende de serviks yetmezliği var diye yatıyorum, enfeksiyon da çıktı.düm ve bugun bana da ciger geliştirici kortizon yapıldı. İnşallah bebekler birazcık daha durabilirler.gecmiş olsun

Dualarımız senle canım lütfen sakin ol hastanede mutlaka durumu kontrol altına almışlardır sen yeter ki sakin ol dinlen

Canım benim dualarımız seninle olabildiğince sakin kal bu şekilde sancısı durdurulan çok kişi oldu diğer gruplarda da sen stres yapma 🙏🏻

Canım benim Allahim yardimcin olsun. Bebegin daha uzun uzun zamanlar dursun karnında.
Yazsaydin ya bize niye yazmiyorsun destek oluruz sana.
Ne diyorlar peki

Kuzum herşey yolunda gidecek korkma. Grubumuzun enerjisi güzel. Bir tane çok acı kaybımız oldu ama onun dışında herşey yolunda. Senin için de hepimiz en güzel dualarımızı gönderiyoruz. Bebeğin dayanacak biliyorum❤️❤️ Bir de senin ablan 32. Haftada doğum yapmıştı sanki başka bir başlıkta okumuştum yanlış mı hatırlıyorum

Geçmiş olsun canım bebişin sağlıkla zamanında doğsun inşallah 🫂

Ay kızlar şaka gibi ya temmuz annelerini takip ediyordum ağustos eylül ekim kasım hepsini takip ediyordum şuan Kasım ve aralık kaldı hepsini eledim ay çok heyecan bastı şuan 😅😅 ben 28 leri de göreceğimi düşünmüyordum çok korkutmuştu doktorlar ama çok çok şükür 29 bile oldum 🐣 herşeye rağmen gerçekten kendi etrafımdan çok siz destek oldunuz hamilelik ne tuhaf şey şu satırları yazarken gözlerim doldu neler yaşadık hangimizin canı sıkılmışsa teselli verdik tek bir arkadaşımıza iyi gelemedik inşallah oda kendini toplamıştır hayırlı sağlıklı evlat nasip eder ona da ❤️‍🩹 iyi ki varsınızzz 🌹❤️
Canım benim gercekten duygulanıyoruz bunları düşününce 🥲
Şükürler olsun ki bugünlere geldik.
Evlatlarımız da saglikla büyüyüp vakti gelince dogup büyüyecek 🙏
Burda birbirimize destek olmak herseyden kıymetli gercekten. Cogumuz cevremizdeki anlayissizlarla ugrasmak istemedigimiz icin kabugumuza cekiliyorken burda herseyi paylasiyoruz🥲🙏
Canım benim hersey yolunda dimiiiii😍😍

Canım benim gercekten duygulanıyoruz bunları düşününce 🥲
Şükürler olsun ki bugünlere geldik.
Evlatlarımız da saglikla büyüyüp vakti gelince dogup büyüyecek 🙏
Burda birbirimize destek olmak herseyden kıymetli gercekten. Cogumuz cevremizdeki anlayissizlarla ugrasmak istemedigimiz icin kabugumuza cekiliyorken burda herseyi paylasiyoruz🥲🙏
Canım benim hersey yolunda dimiiiii😍😍
Çok şükür çok 🙏kilosu hariç herşey yolunda haftaya çarşamba bakıcaz kilo almış mı ne durumda diye sağlığında sorun olmasın yavaş kilo alsın kabulüm 🤲🏻
İnşallah kızlardan da güzel haberler alırız da birlikte kasıma geçeriz ❤️‍🩹

Çok şükür çok 🙏kilosu hariç herşey yolunda haftaya çarşamba bakıcaz kilo almış mı ne durumda diye sağlığında sorun olmasın yavaş kilo alsın kabulüm 🤲🏻
İnşallah kızlardan da güzel haberler alırız da birlikte kasıma geçeriz ❤️‍🩹
Aynen kuzum gelisimi guzel olsun da kilosunu da tamamlar zamanla bebislerimiz 🙏
Amin canım hep birlikte Kasım ayina gecelim de Kasım sonuna dogru en erken dogumlar baslasa yine iyi durumdayiz diyebiliriz 😍

Aynen kuzum gelisimi guzel olsun da kilosunu da tamamlar zamanla bebislerimiz 🙏
Amin canım hep birlikte Kasım ayina gecelim de Kasım sonuna dogru en erken dogumlar baslasa yine iyi durumdayiz diyebiliriz 😍
Evetttt inşallah 🙏 senin hangi gündü kontrolün inşallah güzel kilo almıştır sağlığı ve dikişlerin güzel durumdadır inşallah güzel haberlerle gelesin 😍😍

Dayanın kızlar I incim1 mamavera mamavera inş vaktinde alacaksınız kucağınıza, dualarım sizinle 🙏 aylemakk aylemakk sana da geçmiş olsun, inş sancılar kaybolur sağlıkla evine gidersin 🙏
Sag ol canım, insallah hepimiz.
30.haftaya kadar her sey yolundaydi.saglik olsun,bakalım ilk fireyi kim verecek, fire derken iyi fareler sağlıklı ve guclu

Back
X