- 23 Ekim 2024
- 6.528
- 11.012
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #45.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus kız onların yarısı lilabio zıbın yarısı hm çıtçıtlı body
Hala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Gecmiş olsun canım, kacıncı haftasın? Neden yatırdılar hastaneye?Hala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Dualarımız senle canım lütfen sakin ol hastanede mutlaka durumu kontrol altına almışlardır sen yeter ki sakin ol dinlenHala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Canım benim dualarımız seninle olabildiğince sakin kal bu şekilde sancısı durdurulan çok kişi oldu diğer gruplarda da sen stres yapmaHala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Canım benim Allahim yardimcin olsun. Bebegin daha uzun uzun zamanlar dursun karnında.Hala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Kuzum herşey yolunda gidecek korkma. Grubumuzun enerjisi güzel. Bir tane çok acı kaybımız oldu ama onun dışında herşey yolunda. Senin için de hepimiz en güzel dualarımızı gönderiyoruz. Bebeğin dayanacak biliyorumHala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Geçmiş olsun canım bebişin sağlıkla zamanında doğsun inşallahHala aynı durumdayıö iki doz ciğer geliştirici magnezyum yüklemesi yapıldı bugün kan sulandırıcı başladılar seruö iğne ilaç devam ediyor hastanede yatıyorum dua edin bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün
Canım benim gercekten duygulanıyoruz bunları düşününceAy kızlar şaka gibi ya temmuz annelerini takip ediyordum ağustos eylül ekim kasım hepsini takip ediyordum şuan Kasım ve aralık kaldı hepsini eledim ay çok heyecan bastı şuanben 28 leri de göreceğimi düşünmüyordum çok korkutmuştu doktorlar ama çok çok şükür 29 bile oldum
herşeye rağmen gerçekten kendi etrafımdan çok siz destek oldunuz hamilelik ne tuhaf şey şu satırları yazarken gözlerim doldu neler yaşadık hangimizin canı sıkılmışsa teselli verdik tek bir arkadaşımıza iyi gelemedik inşallah oda kendini toplamıştır hayırlı sağlıklı evlat nasip eder ona da
iyi ki varsınızzz
![]()
Canim dinlenince gecmedi mi ?Ay sabahtan beri sol tarafında belimde bir ağrı var niye acaba geçmiyor da![]()
Çok şükür çokCanım benim gercekten duygulanıyoruz bunları düşününce
Şükürler olsun ki bugünlere geldik.
Evlatlarımız da saglikla büyüyüp vakti gelince dogup büyüyecek
Burda birbirimize destek olmak herseyden kıymetli gercekten. Cogumuz cevremizdeki anlayissizlarla ugrasmak istemedigimiz icin kabugumuza cekiliyorken burda herseyi paylasiyoruz
Canım benim hersey yolunda dimiiiii![]()
Çok ayakta mı kaldın kuzumAy sabahtan beri sol tarafında belimde bir ağrı var niye acaba geçmiyor da![]()
Aynen kuzum gelisimi guzel olsun da kilosunu da tamamlar zamanla bebislerimizÇok şükür çokkilosu hariç herşey yolunda haftaya çarşamba bakıcaz kilo almış mı ne durumda diye sağlığında sorun olmasın yavaş kilo alsın kabulüm
İnşallah kızlardan da güzel haberler alırız da birlikte kasıma geçeriz![]()
Evetttt inşallahAynen kuzum gelisimi guzel olsun da kilosunu da tamamlar zamanla bebislerimiz
Amin canım hep birlikte Kasım ayina gecelim de Kasım sonuna dogru en erken dogumlar baslasa yine iyi durumdayiz diyebiliriz![]()
Sag ol canım, insallah hepimiz.
6 Aralık diyorum sana. Kasım olmazAynen kuzum gelisimi guzel olsun da kilosunu da tamamlar zamanla bebislerimiz
Amin canım hep birlikte Kasım ayina gecelim de Kasım sonuna dogru en erken dogumlar baslasa yine iyi durumdayiz diyebiliriz![]()