- 10 Haziran 2024
- 2.506
- 3.681
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.481
yapmaaaaa hahahahahaha ahiretliğim ya demee öyle30 kasım
Bugün çocukum şaşkın bir ağlayıp bir gülüyorum duygularım çok değişkenhahahahahah seni güldürdüysem ne mutlu bana kız bebişinde güldü demek bu
ya biz hamişler niye böyleyiz çok komik bir sürec aslındaBugün çocukum şaşkın bir ağlayıp bir gülüyorum duygularım çok değişken
Benim de eşim ikizler ben kova ama ben adamı evden çıkaramıyorum yürüyüş bile çok zor ve çok zorlanıyorum yükselenlerden mi acabaKuzum benim seçim hakkım olsa da yay isterdim yailk hamile kalınca araştırmıştım en iyi anlaşan 3 burç İkizler kova yay eşim ben oğlum. Eşimle ben doğaya aşığız, kamp çok severiz, ikimiz de özgürlüğümüze çok düşkün, çok meraklıyız. Ee beni tanıdınız araştırmayı çok severim, meraklıyım, sabırsızım. Yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Şehre yeni bir yer açılsın koşa koşa gider denetim vs. Yani tam bizlik evlat
Canım okumadım eski sayfaları doktorun mu dedi bebiş kilolumuNormal doğuramıcam galiba çok istiyordum
Kızzlar Hormonlardan mı bilmiyorum şu taşınma durumları bir aydır düzenimizi ve sinirlerimi bozdugu icin her türlü duyguyu cok uclarda yasıyorum bazen alınıyorum sonra diyorum ki birsey yokmuş bunda ama o evreye gelene kadar sinirden hüngür hüngür aglıyorum sinirler bosalınca bi güncelleme
geliyor sürekli sinir stres ya bu aylara göre hormonal bir durum mu yoksa ben mi hep uçlarda yaşıyorumhelp me
Psikolojik olarak bu haftalarda bence hepimiz böyleyizyorma kendini.
Afiyet bal şeker olsunbebem kokmasındaaz canım cekti yedim napıym
sağol canımmmAfiyet bal şeker olsun
Kuzum günlük ped bende kullanıyordum ama enfeksiyon yapıyormuş demişlerdi o yüzden bıraktım onu kullanmayı. Akıntım bazen daha az bazen daha fazla oluyor, Amniyon sıvısı çamaşırda iz bırakmazmış yani tamamen su gibi olurmuş seninki öyle mi izkalıyor muKızlar benim akıntım arttı biraz ve kaşıntıda var enfeksiyon olabilirmi?
pedimi hep değiştiriyorum her wc gittiğimde ve bu cok fazla diyor ch.gbt amniyon sıvısı olabilir diyor nediyor bu?
yaşıyan varmı?
kuzum bende pedten şüpheleniyordum ozaman bi bırakıym öyle deneyimKuzum günlük ped bende kullanıyordum ama enfeksiyon yapıyormuş demişlerdi o yüzden bıraktım onu kullanmayı. Akıntım bazen daha az bazen daha fazla oluyor, Amniyon sıvısı çamaşırda iz bırakmazmış yani tamamen su gibi olurmuş seninki öyle mi izkalıyor mu
Surekli uyku halimde oldugum icin gruba bayadir giremiyorum sukur iyiym ama baya yoruluyorm agirlastimBir ileri iki geriyiz canımiyiyiz ama grupça
Sen nasılsın, nerelerdeydin
Cnm ablamda sen gibi gunluk ped kullaniyordu enfeksyon oldu suan mantara dondu boyle bi surecte hic kullanma normal hayattada önermiyorlar kullanma akintiyi gecti artik su gibi akiyor akintisi dikktli olKızlar benim akıntım arttı biraz ve kaşıntıda var enfeksiyon olabilirmi?
pedimi hep değiştiriyorum her wc gittiğimde ve bu cok fazla diyor ch.gbt amniyon sıvısı olabilir diyor nediyor bu?
yaşıyan varmı?
ayy sağolun kızlar pedten süphe ediyordum zaten şimdi emin oldum, kesinlikle bırakıyorum ozamanCnm ablamda sen gibi gunluk ped kullaniyordu enfeksyon oldu suan mantara dondu boyle bi surecte hic kullanma normal hayattada önermiyorlar kullanma akintiyi gecti artik su gibi akiyor akintisi dikktli ol
Evet Takip yapıyorum tokluklar güdel bazen açlıklar yüksek gibi Geliyo aşırı da kötü beslenmedim aslında ya uydum genel olarak listeme sadece porsiyon fazla yemişimdir mesela bilemedimCanım biraz öyle olur gibi duruyor. Cok mu sekerli besleniyorsun. Seker takibi yapıyor musun
Yazın buraya daBenimde 28 haftalıkken 1500 gr dı şuan 31 hafta pazartesi randevum var bakalım kaç oldu acaba
Evet 2 hafta önden gidiyoruz dedi beslenmene dikkat etmelisin dedi ama çok zorCanım okumadım eski sayfaları doktorun mu dedi bebiş kilolumu
Bu yuzden ablam 1.5 aydir raporlu ise dahi gidemiyor pedi kullandikca akintisi artti gecenlerde bebgin suyu geldi sandi hastaneye gitti o derece islanmsti Aman dikktli olun cok gecmis olsun simdidenayy sağolun kızlar pedten süphe ediyordum zaten şimdi emin oldum, kesinlikle bırakıyorum ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?