Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim de eşim ikizler ben kova ama ben adamı evden çıkaramıyorum yürüyüş bile çok zor ve çok zorlanıyorum yükselenlerden mi acaba

Kızzlar Hormonlardan mı bilmiyorum şu taşınma durumları bir aydır düzenimizi ve sinirlerimi bozdugu icin her türlü duyguyu cok uclarda yasıyorum bazen alınıyorum sonra diyorum ki birsey yokmuş bunda ama o evreye gelene kadar sinirden hüngür hüngür aglıyorum sinirler bosalınca bi güncelleme
geliyor sürekli sinir stres ya bu aylara göre hormonal bir durum mu yoksa ben mi hep uçlarda yaşıyorum help me

Psikolojik olarak bu haftalarda bence hepimiz böyleyiz yorma kendini.

Kızlar benim akıntım arttı biraz ve kaşıntıda var enfeksiyon olabilirmi?
pedimi hep değiştiriyorum her wc gittiğimde ve bu cok fazla diyor ch.gbt amniyon sıvısı olabilir diyor nediyor bu?
yaşıyan varmı?

Eklentiler

• IMG_2693.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 16
pedimi hep değiştiriyorum her wc gittiğimde ve bu cok fazla diyor ch.gbt amniyon sıvısı olabilir diyor nediyor bu?
yaşıyan varmı?
Kuzum günlük ped bende kullanıyordum ama enfeksiyon yapıyormuş demişlerdi o yüzden bıraktım onu kullanmayı. Akıntım bazen daha az bazen daha fazla oluyor, Amniyon sıvısı çamaşırda iz bırakmazmış yani tamamen su gibi olurmuş seninki öyle mi izkalıyor mu

kuzum bende pedten şüpheleniyordum ozaman bi bırakıym öyle deneyim
benim akıntım hergün aynı seviyede artık.
iz kalıyor canom biraz çok olmasada
ozaman endişeye gerek yok birde pedsiz yaşama devam ediym

yaşıyan varmı?
Cnm ablamda sen gibi gunluk ped kullaniyordu enfeksyon oldu suan mantara dondu boyle bi surecte hic kullanma normal hayattada önermiyorlar kullanma akintiyi gecti artik su gibi akiyor akintisi dikktli ol

Cnm ablamda sen gibi gunluk ped kullaniyordu enfeksyon oldu suan mantara dondu boyle bi surecte hic kullanma normal hayattada önermiyorlar kullanma akintiyi gecti artik su gibi akiyor akintisi dikktli ol
ayy sağolun kızlar pedten süphe ediyordum zaten şimdi emin oldum, kesinlikle bırakıyorum ozaman

Canım biraz öyle olur gibi duruyor. Cok mu sekerli besleniyorsun. Seker takibi yapıyor musun
Evet Takip yapıyorum tokluklar güdel bazen açlıklar yüksek gibi Geliyo aşırı da kötü beslenmedim aslında ya uydum genel olarak listeme sadece porsiyon fazla yemişimdir mesela bilemedim

ayy sağolun kızlar pedten süphe ediyordum zaten şimdi emin oldum, kesinlikle bırakıyorum ozaman
Bu yuzden ablam 1.5 aydir raporlu ise dahi gidemiyor pedi kullandikca akintisi artti gecenlerde bebgin suyu geldi sandi hastaneye gitti o derece islanmsti Aman dikktli olun cok gecmis olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…