- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.301
Daha çocuğumun odası yok ama bi duvar stickeri var

Güneş
çok beğenerek aldım

Güneş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2 buçukta :) inşallah güzel sonuçlar alırız mutlu ayrılırız biz deAa ne güzel tesadüfbenimki saat 10.00 da.
Çok teşekkür ederim.Doktorum bana 12 haftada bıraktırdı folbiolu. Decavit vermişti onu içemedim bugün söyledim onun yerine kolay içim olan ocean mummy aldım ben tavsiye ederim kolay içimi var kuru değil en azından hemde balık yağı da içeriyor eczacı elenetal yerine kolay içim olarak bunu önermişti ben memnun kaldım içinde folik asit de var
Medipol bahcelievler 9bin ikiz için galen lab Şişli 8500 ikiz icin,bht clinic 16bin,Atakent Acıbadem 13bin sorduklarimkizlar detayli ultrasonu nerede yaptıracaksınız ve fiyat bilgilerini biliyor musunuz istanbul avrupa yakası
Burda çoğu arkadaşta da görmüştüm adını doktorum da söyleyince güvendim hemde içimi kolay inşallah sende memnun kalırsınÇok teşekkür ederim.Bir bakayım ben de Ocean'a. Çook zorlandığım bir konu bu. Yaşlanmak nasip olursa ne yapacağım bilmem :) Doktor öyle bir şey yazmış ki Eczacı alternatifi yok dedi durdu. En azından vitaminsiz kalmayayım artık ne kadar içebilirsem.
Amin inşallahBenim de 2 buçukta :) inşallah güzel sonuçlar alırız mutlu ayrılırız biz de![]()
A bana da yakın orası medipolden daha uygunsa giderim bendeBende ona randevu aldım 8 kasım da 22+4 oluyorum. Sizin ne zaman randevunuz?
Canım bu arada ne zaman gideceksinCanım Doç. Dr. Sema Süzen Çaypınar Ataköy'de ona gideceğim hem yorumları çok güzel de arkadaşım gitti memnun ayrıldı.
Nakit 6.000 TL kredi kartı 6.500 TL
Şimdi gördümBenim de 8 Kasım'da aynı güne randevu almışız ben de 23 oluyorum o tarihte![]()
Tabiki sorarım hiç merak etme öğrenip yazarım sana canımŞimdi gördümsizden rica etsem doğum fiyatını da sorabilirmisiniz
Çok teşekkür ederim sanırım anlaşmalı old bi yer var sormusken ogrenirmisin ikizler için çünkü fiyatlar çok arttı uygun fiyata olursa doğum da belki onda olurTabiki sorarım hiç merak etme öğrenip yazarım sana canım![]()
Bana da yakin orası fiyati da gayet iyi geldi. 8 Kasım randevu dolu olduğu için mi verdiler yoksa siz mi talep etmiştiniz benim yarın 20+0 olacak. Doktorum da 22. Haftaya kadar al demisti ona göre randevu bulabilir miyim acaba?Tabiki sorarım hiç merak etme öğrenip yazarım sana canım![]()
Doktorum 1 - 15 kasım arası randevu almamı istedi, çalıştığım için hafta sonu gidebiliyorum sadece 8 Kasım müsaitliği vardı yoğun randevularu bu doktorun o yüzden o tarihe verdiler bana. Bence öncesinde alın son dakikaya bırakmayın.Bana da yakin orası fiyati da gayet iyi geldi. 8 Kasım randevu dolu olduğu için mi verdiler yoksa siz mi talep etmiştiniz benim yarın 20+0 olacak. Doktorum da 22. Haftaya kadar al demisti ona göre randevu bulabilir miyim acaba?
Ah aynı böyle güneş gibi doğsun evinize inşallah
Medipolde Reyhan Has var ondan mı aldınız randevuyuMedipol bahcelievler 9bin ikiz için galen lab Şişli 8500 ikiz icin,bht clinic 16bin,Atakent Acıbadem 13bin sorduklarim
8 kasımdan önce yok mu acaba yarın arayıp soracağım mutlakaDoktorum 1 - 15 kasım arası randevu almamı istedi, çalıştığım için hafta sonu gidebiliyorum sadece 8 Kasım müsaitliği vardı yoğun randevularu bu doktorun o yüzden o tarihe verdiler bana. Bence öncesinde alın son dakikaya bırakmayın.
Oyy sağlıkla gelsinler inşallahEki Görüntüle 3660958
Biz de az önce odanın bir duvarına duvar kağıdı almıştık onu yaptık ve ilk adım atıldı sağlıkla tamamlansın inşallah![]()