• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Daha çocuğumun odası yok ama bi duvar stickeri var🥹😀
Güneş 💛 çok beğenerek aldım

4AEACB68-73DF-48B6-AFFC-25C99AB9DC50.webp

Doktorum bana 12 haftada bıraktırdı folbiolu. Decavit vermişti onu içemedim bugün söyledim onun yerine kolay içim olan ocean mummy aldım ben tavsiye ederim kolay içimi var kuru değil en azından hemde balık yağı da içeriyor eczacı elenetal yerine kolay içim olarak bunu önermişti ben memnun kaldım içinde folik asit de var
Çok teşekkür ederim. :KK200: Bir bakayım ben de Ocean'a. Çook zorlandığım bir konu bu. Yaşlanmak nasip olursa ne yapacağım bilmem :) Doktor öyle bir şey yazmış ki Eczacı alternatifi yok dedi durdu. En azından vitaminsiz kalmayayım artık ne kadar içebilirsem.

Çok teşekkür ederim. :KK200: Bir bakayım ben de Ocean'a. Çook zorlandığım bir konu bu. Yaşlanmak nasip olursa ne yapacağım bilmem :) Doktor öyle bir şey yazmış ki Eczacı alternatifi yok dedi durdu. En azından vitaminsiz kalmayayım artık ne kadar içebilirsem.
Burda çoğu arkadaşta da görmüştüm adını doktorum da söyleyince güvendim hemde içimi kolay inşallah sende memnun kalırsın🥰 zorla değiştirdim yani içemiyorum dedim bana kır iç diyor dedim ikiye bölerek bile artık midem almıyor 4 ay oldu artık suyla içerken çıkarıyorum afedersin 😂 çok şükür değiştirdim

Kızlar herkese iyi akşamlar bugün 19+2 oldum ve. 4 gündür hissetmeye başladım ilk hissettiğimde gece uyumadan önceydi,şimdi gün içinde de aynı şekilde hissediyorum tekmeleri muhtemelen. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok güzel duygular.💝🧿

Tabiki sorarım hiç merak etme öğrenip yazarım sana canım 😍
Bana da yakin orası fiyati da gayet iyi geldi. 8 Kasım randevu dolu olduğu için mi verdiler yoksa siz mi talep etmiştiniz benim yarın 20+0 olacak. Doktorum da 22. Haftaya kadar al demisti ona göre randevu bulabilir miyim acaba?

Bana da yakin orası fiyati da gayet iyi geldi. 8 Kasım randevu dolu olduğu için mi verdiler yoksa siz mi talep etmiştiniz benim yarın 20+0 olacak. Doktorum da 22. Haftaya kadar al demisti ona göre randevu bulabilir miyim acaba?
Doktorum 1 - 15 kasım arası randevu almamı istedi, çalıştığım için hafta sonu gidebiliyorum sadece 8 Kasım müsaitliği vardı yoğun randevularu bu doktorun o yüzden o tarihe verdiler bana. Bence öncesinde alın son dakikaya bırakmayın.

Merhaba hanımlar. Bir sorum olacak. Ne sıklıkla kan tahlili istiyor doktorunuz acaba? Ben ilk 11 hafta özelde takipliydim ve gebeliğin başında baya kapsamlı olarak baktılar değerlerime. Sonra lökosit yüksek çıkınca 3 hafta sonra falan tekrarlandı tahlil. Şimdi şehir hastanesindeyim ama henüz tahliller yenilenmedi. Bende şekerden enfeksiyondan falan korkuyorum biraz. Bu hafta endokrinolojiye gideceğim ama merak ediyorum sizin doktorlar bakıyor mu şekere tsh falan düzenli aralıklarla?

Doktorum 1 - 15 kasım arası randevu almamı istedi, çalıştığım için hafta sonu gidebiliyorum sadece 8 Kasım müsaitliği vardı yoğun randevularu bu doktorun o yüzden o tarihe verdiler bana. Bence öncesinde alın son dakikaya bırakmayın.
8 kasımdan önce yok mu acaba yarın arayıp soracağım mutlaka :(

Back
X