- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.061
Yaramaz çocuğu olması hadsiz insanlara çanak tutması anlamına gelmez çocuk değiliz hepimiz kaç yaşında aklı başında insanlarız . Ayrıca ben 7 aydır bu gruptayım 2 gün önce bu guruba yazmaya başlayan birisi gelmiş ve nerden baksanız 3-4 ay önce olan bir konuyu gündeme getirmiş ben buna sessiz kalmam. Kimin ne haddine bizim aramızda asla bunun tartışması bile geçmedi @babylovee geçti mi ? Sen söyle
Canım açıkçası ben de kendim bu temizliği yapacağıma inanmıyorumCanım ben de çok araştırarak ve kullanacağımdan emin bir şekilde pirantech aldım. Aslında karcher düşünüyordum ama öyle bir bütçe ayırmak istemedim. Ve sonuç, epeydir kullanmıyorumhamilelikle de alakalı olabilir, en basitine gidiyor elim açıkçası hiç teferruatlı şeylerle uğraşmıyorum genel olarak.
Ben en çok yer temizliğinde işime yarar, hijyenik olur diye almıştım. Çünkü aslında mop ve vileda gibi şeyler çok hijyenik değiller gibi geliyor, yerleri elle de silemeyeceğime göre..
Böyle düşünmüştüm, bir de pirantechin yer silmek için olan iki bezi var yanlış hatırlamıyorsam, ama eldeki mikrofiber bezlerini de kullanabiliyorsun o da güzel
Kötü bir yanı, hantal bir şey, yer kaplıyor. Hem su kaynattığın haznenin ince borusu var, hem elektrik kablosu var. Yani ölme eşeğim ölme şuan olsa almayı düşünmezdim herhalde
çok seveni de var, yani aslında beklentinle alakalı alıp almama kararı vermen bence.
Eğer arada derin temizlikte kullanırım diyorsan alabilirsin bence
Ama her gün açılacak bir şey değil bence ya. Sık sık açılacak bir şey de olmadı benim deneyimlediğim
Lütfen bana yazmayın çünkü siz benim muhatabım değilsiniz olamazsınız da . Saygısızlık başka bişey değil.
Yok bozmayın tabi canım herkes burda hamiş can taşıyor ne gerek var kalp kırmaya.Sevgili cherry ben gruba yazdığım gün babylove anlat ne biliyorsun hakkımızda ne düşünüyorsun gibi birşey dedi bende onun üzerine baştan beri takip ediyorum hatta şeninde böyle bişey olmuştu bi kişi hariç herkes hakkında iyi düşüncelere sahibim gibi birşey yazdım. Diğer grup üyelerinin ısrarla sormasına karşın ben isim vermedim ve ayıp olur dedim unutmak daha iyi dedim. Yani orda amacım olay büyütmek falan da değildi. Olay büyük bir olay değildi ben takıldım sadece dedim her türlü açıklamamı yaptım kimse de kimseye küsmedi. Hanımefendinin ayarlı tavrına karşı da güldüm ayıp birşey yaptığımı düşünmüyorum. Üslubumu bozmuyorum ilgili kişi karşı da
Canım önce bir sakin ol. Kimsenin kimseye çanak tuttuğu yok. Diğer konu senin ve bklmn arasında. AmaYaramaz çocuğu olması hadsiz insanlara çanak tutması anlamına gelmez çocuk değiliz hepimiz kaç yaşında aklı başında insanlarız . Ayrıca ben 7 aydır bu gruptayım 2 gün önce bu guruba yazmaya başlayan birisi gelmiş ve nerden baksanız 3-4 ay önce olan bir konuyu gündeme getirmiş ben buna sessiz kalmam. Kimin ne haddine bizim aramızda asla bunun tartışması bile geçmedi @babylovee geçti mi ? Sen söyle
Minnettar olurumLütfen bana yazmayın çünkü siz benim muhatabım değilsiniz olamazsınız da . Saygısızlık başka bişey değil.
Yani bukalemun ve senin aranda geçen konu ikinizi ilgilendirir bence. NeYaramaz çocuğu olması hadsiz insanlara çanak tutması anlamına gelmez çocuk değiliz hepimiz kaç yaşında aklı başında insanlarız . Ayrıca ben 7 aydır bu gruptayım 2 gün önce bu guruba yazmaya başlayan birisi gelmiş ve nerden baksanız 3-4 ay önce olan bir konuyu gündeme getirmiş ben buna sessiz kalmam. Kimin ne haddine bizim aramızda asla bunun tartışması bile geçmedi @babylovee geçti mi ? Sen söyle
Yaa tabi ekstra masraf hiç yapmak istemem, bir sürü para harcıyoruz devam da edeceğiz ama benim koltuk yıkamam da yok, o yüzden en kötü koltuk yıkamalı alırsam ayda yılda bir de olsa koltuklarım da temizlenirAy bebekle hiç kullanmamayda yılda bir çıkarırım derin temizlik için, ben aldığımda fiyatı uygundu o yüzden gözüme gelmedi pek eğer gözden çıkrabildiğin bir paraysa al kullanmasan bile üzülmezsin
Ablayı düzenli alıyorsan yem atsana, arkadaşlarım buharlı makinelerle temizlik yapıyorlar artık baya da memnunlar filan. O zaten kullanıp kullanmayacağını belli eder benceCanım açıkçası ben de kendim bu temizliği yapacağıma inanmıyorumHiç temizlik yapmam neredeyse, misafir gelecekse yapıyorum anca. Onun dışında yardımcı ablanın yaptığı kadar. Gene ona yaptırırım diye düşünerek alacaktım ama çok zahmetli ve o da kullanmazsa boşa gider dediğin gibi. Ama yer silmek için kullanışlıysa da çocuğum emekleyecek olduğunda falan içim rahat edebilir gibi, yerlerde sürünecekler yalayacaklar falan böyle düşündükçe de fenalık geliyor.
Pirantech olmasından rahatsız değilsin ama değil mi ? Karcher da olsaydı aynıydı senin için ?
Aksine şakaya vurup konuyu kapatmak istemiş aslında, kimse kırılmasın konu da uzamasın diye bence, yani bu çanak tutmak olmuyor zannımca
Sakin olalım canım ya konuyu büyütmeye gerek yok burda hepimiz birbirimizle sürecimizi paylaşıp gülüp eğleniyoruz
Şaka yaptığı mesajı demiyorum canım. Karşı taraftaki kişinin bana karşı lakayt mesajına gülme emojisi koyması beni üzdü açıkçası.Aksine şakaya vurup konuyu kapatmak istemiş aslında, kimse kırılmasın konu da uzamasın diye bence, yani bu çanak tutmak olmuyor zannımca
Sakinim kuzum saçma insanlarla uğraşacak yaşta değilim ben zaten.Sakin olalım canım ya konuyu büyütmeye gerek yok burda hepimiz birbirimizle sürecimizi paylaşıp gülüp eğleniyoruzböyle bir ortamda gerginlik yaratmayalım
Hoşbuldum evet okudum baya yalnız değilim gönül isterdi hepimiz sıkıntısız süreç yaşayalım ama olsun buna da şükür amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziHoşgeldiniz, ben de 33+2’yimşekerle ilgili öyküsü olan çok burda bildiğiniz gibi, kızlar yazacaktır mutlaka. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Canım sen lütfen konuya dahil olma seninle ilgili bişey yok ortadaOkuduğumu anlayabiliyorum teşekkür ederim tavsiyen için. Artık başkasının mesajına gülme emojisi koyarken izin mi almamız gerekiyor onu tam anlayamadım? Biz çoğu şeye gülüp geçiyoruz zaten ben burada büyütülecek bir şey göremiyorum bence sende büyütme ve kapansın konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?