Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
haddi sizden öğrenmeyeceğim.

Canım açıkçası ben de kendim bu temizliği yapacağıma inanmıyorum Hiç temizlik yapmam neredeyse, misafir gelecekse yapıyorum anca. Onun dışında yardımcı ablanın yaptığı kadar. Gene ona yaptırırım diye düşünerek alacaktım ama çok zahmetli ve o da kullanmazsa boşa gider dediğin gibi. Ama yer silmek için kullanışlıysa da çocuğum emekleyecek olduğunda falan içim rahat edebilir gibi, yerlerde sürünecekler yalayacaklar falan böyle düşündükçe de fenalık geliyor.

Pirantech olmasından rahatsız değilsin ama değil mi ? Karcher da olsaydı aynıydı senin için ?

Yok bozmayın tabi canım herkes burda hamiş can taşıyor ne gerek var kalp kırmaya.

Canım önce bir sakin ol. Kimsenin kimseye çanak tuttuğu yok. Diğer konu senin ve bklmn arasında. Ama sepide nin yaptığı bir espriye alınıp bu kadar büyütmeye de gerek yok. Herkes onun niyetini ve tavrını biliyor.

difembahyaa geçmiş olsun canım sarımsak denedin mi? Bir de o kanırta kanırta fırçalamayı benim dişçim önermişti. Koca karı bilgisinden çıktı o benim için

Kızlar ya magnezyum düzenli kullanıyordum ama elimdeki magosit bitti. Bugün midem çok kötüydü, istifra ettim kaç ay sonra. Midem de yoruldu bence. Tansiyonum düştü filan acayip sersemdim gün boyu Şimdi nöbetçi eczaneden almayı düşünüyorum ama temiz içerikli, içinde sadece magnezyum olan bir şey istiyorum.
Bu özel takviyelerin içi karman çorman, ne aldığım belli değil gibi geliyor.
Yine devletin karşıladığını mı alsam kafamda deli sorular

Yani bukalemun ve senin aranda geçen konu ikinizi ilgilendirir bence. Ne sepide 'yi ne annabelica 'yı. Hepimiz belli bir yaşa gelmişiz gerçekten sepide hakkında bu dediğin hoş olmadı bence de. Sonuçta dediğin gibi 7 aydır buradayız, hepimiz onu da tanıyoruz. Kaldı ki konu büyümesin diye esprili konuştu

Yaa tabi ekstra masraf hiç yapmak istemem, bir sürü para harcıyoruz devam da edeceğiz ama benim koltuk yıkamam da yok, o yüzden en kötü koltuk yıkamalı alırsam ayda yılda bir de olsa koltuklarım da temizlenir çocuğum azıcık bile babasına çekmiş ise evi alt üst edecektir zaten koltuklarım da açık renk

Ablayı düzenli alıyorsan yem atsana, arkadaşlarım buharlı makinelerle temizlik yapıyorlar artık baya da memnunlar filan. O zaten kullanıp kullanmayacağını belli eder bence
Evet evet benim için karcher pirantech fark etmiyor ben o suyun kaynamasını bekleme işinden filan genel olarak buharlı temizleme mantığından sıkıldım.. fakat bu durum değişedebilir… insan yıllarca giymediği kıyafeti birden giymeye başlayabiliyor

Pamlok sirinm yazışmaları tekrar okuyun isterseniz. Benim sepide ile bi sorunum yok karşı tarafın yazdığı o lakayt mesajına gülme emojisi koydu sepide şaşırdım evet çünkü gülecek bişey yok komik olan şey ne dedim bende.

Aksine şakaya vurup konuyu kapatmak istemiş aslında, kimse kırılmasın konu da uzamasın diye bence, yani bu çanak tutmak olmuyor zannımca

Ayrıca annabelica etiketleme sebebim buranın admini o. Bilmesi ve okuması gerektiğini düşünüyorum. 3-4 ay önce geçen bi yazışmayı üstelik bizim aramızda bi sorun olmamışken bu konuyu gündeme getirip huzursuzluk yaratmaya gerek yok.

Sakin olalım canım ya konuyu büyütmeye gerek yok burda hepimiz birbirimizle sürecimizi paylaşıp gülüp eğleniyoruz böyle bir ortamda gerginlik yaratmayalım

Aksine şakaya vurup konuyu kapatmak istemiş aslında, kimse kırılmasın konu da uzamasın diye bence, yani bu çanak tutmak olmuyor zannımca
Şaka yaptığı mesajı demiyorum canım. Karşı taraftaki kişinin bana karşı lakayt mesajına gülme emojisi koyması beni üzdü açıkçası.

Sakin olalım canım ya konuyu büyütmeye gerek yok burda hepimiz birbirimizle sürecimizi paylaşıp gülüp eğleniyoruz böyle bir ortamda gerginlik yaratmayalım
Sakinim kuzum saçma insanlarla uğraşacak yaşta değilim ben zaten.

Okuduğumu anlayabiliyorum teşekkür ederim tavsiyen için. Artık başkasının mesajına gülme emojisi koyarken izin mi almamız gerekiyor onu tam anlayamadım? Biz çoğu şeye gülüp geçiyoruz zaten ben burada büyütülecek bir şey göremiyorum bence sende büyütme ve kapansın konu

Hoşgeldiniz, ben de 33+2’yim şekerle ilgili öyküsü olan çok burda bildiğiniz gibi, kızlar yazacaktır mutlaka. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Hoşbuldum evet okudum baya yalnız değilim gönül isterdi hepimiz sıkıntısız süreç yaşayalım ama olsun buna da şükür amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Hanımefendi sizin gibi atarlı mı konuşayım? O an kalabalık bi ortamdaydım ve uzun uzadıya yazamadım hayırdırlı falan konuşmanız komiğime gitti noluyoruz dedim. Ben isminizi geçirmemişim başkalarını da polemiğe çekip durmayın. Konu kapandı. Daha uzatıyorsunuz. İsminiz geçmiş olsa anlayacağım.

Canım sen lütfen konuya dahil olma seninle ilgili bişey yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…