- 8 Eylül 2021
- 1.932
- 2.961
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #46.201
Niye strese giriyorsun, sebebi neydikiBeni etiketlemeyin uzun süre, strese giriyorum
Canım kaydettim bu arada teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye strese giriyorsun, sebebi neydikiBeni etiketlemeyin uzun süre, strese giriyorum
Canım kaydettim bu arada teşekkür ederim![]()
Aa yazmadıSanırım benim de şu an 34 yazacak, sırf merakımdan yazıyorum şu an
Korkma yaa büyük güne yaklaşıyoruz kuzum çok heyecanlı![]()
Günde maksimum 2 tane avoya marka içiyorum bir tane magnezyum atıyorum sabah kalkıyorum sanki tüm gece dayak yemişim gibi heryerim dökülüyor resmen acı içinde kalkıyorum ellerim zaten hep şiş ayaklarımda artık şişiyor bu durum çok üzüyo beni ya bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim yatakta gece dönerken belim bile kütlüyorYani takviye kadar faydası var mıdır bilmiyorum ama ben günde 1 tane maden suyu içiyorum avoya marka magnezyumu en yüksek olan bu markaymış
ayy çok şükür ne güzel hiç rahatsızlığın olmamış, ishalikde havalardan dolayıdır kesin birde bulaşıcı bişey birazdaha dikkat et canım kendineŞu anda 33+6 olduk canım. Bugüne kadar şükür bir rahatsızlığım olmadı ama 2 gündür inanılmaz derece de ishal oluyorum![]()
Ayy bilmiyorum ama benimki hiç normal derece de değil. Dün acile gittim. Doktor boş serum dışında bir şey yapamayız gebelik haftanız ileride dedi. Boş serumu da vücudun kaybettiği sıvıyı geri kazandırmak amaçlı yapıyoruz dedi. Çarşamba günü kendi doktorumdan randevum var bakalım o ne diyecekİshal bende de var 2 gündür, idrar yolu enfeksiyonu için doktor monurol vermişti ondan mı acaba diye düşünüyordum ama bilemedim
Aşkı memnu adnan bey gibisin hiç bişeyden haberin yokNiye strese giriyorsun, sebebi neydiki![]()
Çok teşekkür ederim canım benimayy çok şükür ne güzel hiç rahatsızlığın olmamış, ishalikde havalardan dolayıdır kesin birde bulaşıcı bişey birazdaha dikkat et canım kendine![]()
hahahahaha geceden sonra yazıyor bazen canım biraz bekleSanırım benim de şu an 34 yazacak, sırf merakımdan yazıyorum şu an
Korkma yaa büyük güne yaklaşıyoruz kuzum çok heyecanlı![]()
senin ikiz bebişlerin var daha çok dikkat etmen gerekÇok teşekkür ederim canım beniminşallah bir an evvel geçer çünkü inanılmaz derece de hem sancı yapıyor hem de tuvaletten çıkamayacak dereceye geldim artık
34 te ne yazdığını merak ediyordum ama yukarıdahahahahaha geceden sonra yazıyor bazen canım biraz beklehemde nasıl heycanlı ayaklarım ödemlenmiş karıncalanıyor + bel ağrısı + göbeğimin altı ağrıyor
![]()
Ayy öyle gerçekten, biri beni aydınlatsınAşkı memnu adnan bey gibisin hiç bişeyden haberin yoko 25 sayfa okunmamış belli ki
kız böyle yazıyonuz benim içim kıpır kıpır oluyor gözüm doluyor34 te ne yazdığını merak ediyordum ama yukarıdamrvmsi01 de 34 müş okudum artık
İnanamıyorum gerçekten 34 çok ciddi bir hafta ya maşallah hepimizeBugün 31 de doğan prematüre bir bebek gördüm instada, karnımdakinin ondan daha büyük olmasını aklım almıyor, sanki hala minnacık gibi geliyor içimizdeki
![]()
Aydinlatmayacasanız tekrar tekrar etiketlerim bakınAyy öyle gerçekten, biri beni aydınlatsın![]()
Anlatılmaz yaşanır okuman lazım
Canım daha yeni sakinleşti ortalık, hiç girmeyelim o konulara
Almış mıydın aşko sen kanguru?45428706-atta bebek satıcılı seçili ürünlerde 50 TL ve üzerine %25 indirim
Ekimi atlattık mı tamamdır. Kasımda patır patır eleneceğizkız böyle yazıyonuz benim içim kıpır kıpır oluyor gözüm doluyorharbiden maşallah daha erken doğuran hiç olmadı grubumuzda birtane bile doğuran yok nazar deymesinnn
![]()