- 10 Haziran 2024
- 2.570
- 3.795
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #46.181
hahahahahaha vallaha yıkamadım dahaHala kıyafetleri yıkama sen![]()

1.Kasım yıkicam anlaşalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahaha vallaha yıkamadım dahaHala kıyafetleri yıkama sen![]()
Beypazarı soda magnezyum oranı yüksek diye biliyorum bende onu içiyorumBen onu hiç sevmedim ya çeşme suyu gibi tadı![]()
Tamamhahahahahaha vallaha yıkamadım daha
1.Kasım yıkicam anlaşalım![]()
bunu söylerken çok zor yürüyorum kiraz bacım
Sen şu bacaklarını bi üst üste at hele bakimbunu söylerken çok zor yürüyorum kiraz bacım![]()
Tadını bende sevmedim ama magnezyumu yüksek diye içiyomBen onu hiç sevmedim ya çeşme suyu gibi tadı![]()
korkayrummmmSen şu bacaklarını bi üst üste at hele bakim![]()
Kızım 10 15 günlükken elleri ve yüzü pul pul kurudu gibi oldu annem yeni bebek ,olur demişti, o zaman kullandim 4 ya da 5gün, minnacık sürdük geçti sonra tekrar sürmedik,mustelanın kremini yüz kremini almıştımKızlar ben bir tek yüz kremi almadım ondada kararsızım hemen kullanıyor muyuz avuç kadar yüzüne![]()
Ay hadi bakalımkorkayrummmm
denicem bebem uyusun![]()
yaparım zorla gerekirse hahahahahahAy hadi bakalım
Onu yapamayan 3 güne kucağına alıyormuş![]()
Doğumdan sonra da özellikle ilk zamanlar her emzirmede, emzirme öncesi ve sonrası , sütünüzden azcık sıkıp kahverengi kısmı sütünüzle islatirsaniz yara olmuyor, emzirme hemşiresi demişti ve gerçekten sadece 1 kez yara oldu o da ısırmaya başladığı zamanKremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum
Ben uzun zamandır osteocare kullanıyorum günde 2 tane, karnım değil ama bacaklarim çok kasılıyordu, geçti şükürKızlar kasılma yaşayan arkadaşlarım hangi magnezyumu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Beni etiketlemeyin uzun süre, strese giriyorum
Ben de böyleyim genelde, birden ter basıyor, sonra diniyor. Genel olarak basıyor yaniAyy ben menopozlu gibiyimbirden sıcak basıyor darlanıyorum, soğuk yer arıyorum kendime
Şu anda 33+6 olduk canım. Bugüne kadar şükür bir rahatsızlığım olmadı ama 2 gündür inanılmaz derece de ishal oluyorumbence çook tatlı isimler ve çok uyumlu
kızlar daha çok yazın sen kac haftalık oldun canım?
Hakkınızda hayırlısı nasılsa o şekilde olsun, İlk kızımda normal doğumu çok istiyordum, 41.Son haftalar gelmeden bişey deyip seçmek de pek mantıklı gelmiyor çünkü normal diye düşünüp istesekte bazen bebek yada annenin durumu elverişli olmuyor normalde olsa sezaryende olsa sonuç olarak doğum yapmış anne olmuş oluyoruz biri diğerinden daha kolay değil her bünye farklı sonuçta. Sadece istemsizce geriliyor ve korkuyorum zaman yaklaştıkça hani o an ne hissederim diye düşünüyorum bebekle ilk buluşma anımı falan hayal ediyorum yani hani böyle kucağına alıp kokusunu hissedince bütün acım geçecek biliyorum ama elimde değil iştemasajdı spordu bakcaz artık bişeyler yapcaz
![]()
İshal bende de var 2 gündür, idrar yolu enfeksiyonu için doktor monurol vermişti ondan mı acaba diye düşünüyordum ama bilemedimŞu anda 33+6 olduk canım. Bugüne kadar şükür bir rahatsızlığım olmadı ama 2 gündür inanılmaz derece de ishal oluyorum![]()
Sanırım benim de şu an 34 yazacak, sırf merakımdan yazıyorum şu anKızlar 1 gün sonra bende 34.haftalık yazcak
ben korkayrummmm![]()