Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar hastane çıkışı seti yaptırmadıysanız ablamın sayfası var çok güzel isimli setler yapıyor bakmak isterseniz sayfa ismini paylaşırım :) Yeni başladığı için diğer sayfalara göre uyguna yapıyor

fitil ve antibiyotik kullanmama rağmen akıntı devam ediyor bende ya yani koku falan yok ama yoğun bi akıntı var doktorda kasımın ilk haftası çağırmıştı ama erken mi giymeliyim sizce hanımlar
Artık kafam da karıştı yani napsam diye

rengi önemli kuzum, çoğumuz da akıntı mevcut çünkü

Kızlar beni kıran da bu zaten. Evet kardeşimin bebeği büyük ve zaten ihtiyaç halinde aynı şehirde yaşadığı kayınvalidesi ya da görümcesine bırakıyor. Onlar da yardımcı oluyor ama ne kız kardeşim ne de annem bşz bşr şekilde hallederiz senln daha çok ihtiyacın var demiyor. Hatta annem iyi bari kaynanan geliyor yalnız kalmamış olursun dedi bana.Bu arada kardeşimin ameliyat günü belli. Boşluk olursa öne çektirmeye çalışacağız dedi sadece. Her şeyi geçtim ameliyata 15günden fazla var ve annem yarın kardeşimin yanına geçiyor. Dese ki senin tehlikeli zamanların aniden hastaneye gidip geliyorsun ben şimdi geleyim yanına kardeşinin ameliyat zamanı bir hafta falan kayınvalidenle idare edersiniz ben gidip gelirim ama yok. Dediği sadece Allah büyük belki ameliyat günü öne alınır belki senin doğumun geçe kalır...
Neyse çok şükür eşim sen merak etme biz her şeyi hallederiz ben sana çok yardımcı olurum deyip beni rahatlatıyor. Yıllık izninden de var daha bir aya yakın bizimle olur diye umuyorum. Gerekirse biraz sonra günlük yarım gün gelecek yardımcı da ayarlarız diye konuştuk. Kayınvalidemle de gerekli sınırları çizdim mi her şey tamamdır. En tehlikeli zamanlara girdik artık stres yapıp bebeklerimi tehlikeye atamam. Annelik böyle bir şey demek ki hepimiz çok güçlüyüz. Ne kadar pozitif düşünürsem süreç o kadar kolay geçer inşallah

Kızlar kilo konuşulmuş ben de 66 ile başladığım bu yolculuğa 78ile devam ediyorum ve benim de bu aralar kilo alımım azaldı gibi. Zaten iştahım da azaldı hele sabahları kahvaltı yapmak çok zor geliyor. Heralde bebekler büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve insanın canı bir şey yemek istemiyor

Canım bu bende de var son bir aydır falan. Doktorum normal karşılıyor ve ben bu süreçte idrar tahlili ve kültür verdim ikisi de temiz çıktı
Ya benim idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı daha haftanın başında fitil ve antibiyotik kullandığım için artık bitmiştir enfeksiyon diye düşünüyorum

Canım benim en beğendiğim sincap kitap oldu. Birçok çeşit var çünkü özellikle yenidoğanda minik çocuk üniversitesi serisi, büyük genel kültür serisi, ilk dokun hisset serisi, oynar gözler hepsi çok güzel.
Yükselen zeka da güzel ama genelde 6+ için. Ben bu yazdıklarından 1 tane seçsem net sincap kitabı seçerdim

Allahım benim kızda bana biraz baskı yapsa keşke iştahım çok açık:/
Kilo alımın 2 çocuk için bence harika canım

Fitil akıntı yapıyor diyordu sanki kızlar ondan olabilir mi acaba

Boşver onlar sinir bozucu
Bence de normal olan hamilelikte kilo almaktır... Bız gıbı alınır
ben kiloyu dert etmiyorum hamileliğimin tadını cıkarıyorum vallah sende öyle yap verilir illaki
Ben oğlumda da 16 kılo aldım... 10 kılo verdım gerısı kaldı, hedef hepsını kızımda vermekbende aynı oyleyım canım... Benım canım her gördüğümü istiyor iştahım da hayli açık

tuzu azaltmaya çalışıp, limonlu su içsen bol bol belki düzenler canım. İnş çıkmaz bir daha, geçmiş olsun

Aşkım ben hışırtılı kitap almadım sen sincaptan mı aldın?

Yani bembeyaz şeffaf diyemem hafif sarımtrak nasıl tarif edeceğimi de bilemedim biraz iğrenç oldu ama
Bende de enfeksiyon gecmesine rağmen akıntı devam ediyor. Bazen beyaz bazen Sarımtırak. Doktorun enfeksiyonun olduğunu biliyorsa zaten fitil de kullandıysan tedavi amaçlı..bir dahaki gittiğinde akıntının devam ettiğini söyle bir kontrol etsin

O zaman kontrol zamanını bekleyeyim ya ekstra bir şey olmazsa istirahate devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…