- 2 Eylül 2025
- 163
- 165
- 18
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.821
Canım eğer yaptırmadıysan ablam diğer sayfalara göre çok uygun fiyatlı yapıyor instagram sayfasını paylaşırım istersen :)çook güzellersen nerden yaptırdın balım?
fitil ve antibiyotik kullanmama rağmen akıntı devam ediyor bende yayani koku falan yok ama yoğun bi akıntı var doktorda kasımın ilk haftası çağırmıştı ama erken mi giymeliyim sizce hanımlar
Artık kafam da karıştı yani napsam diye
Canım ilk bebekte kimsenin dokunmasını bile istemiyorsun ki ben bilirim kafasında olan Kv yorucu olabilir psikolojik olarak haklısın. Bebeklerin bakımını sen ve eşin üstlen, o yemek temizlik vs gibi ek işleri yapsın. Gece ben bakarım diye senle aynı odada uyumasın mesela. Senle eşin girin odaya kapıyı kapatın sabaha kadar bir uyur bir uyanık olacaksınız zaten. Baş edemediğiniz durumlarda yardım isteyin. Baştan biraz sınır çizersen daha rahat edersin diye düşünüyorum. Bir de lohusalık biraz deli kafası oluyor, daha rahat söyleyebilirsin isteklerini ve beklentilerini. Eğer rahatsız olmazsan da bırak yardım edebildiği kadar etsinler. Sakın geri çevirme yardımları. Annene de aşk olsun, yani senin şu sebepten ağladığını görüp teselli etmek ya da açıklamak için aramıyorlarsa gerçekten üzüldüm. Madem öyle sen de Kv den gelecek yardımları çevirme lütfen. İçini ferah tut, her şeyi halledebilecek güçtesin, kendin bile şaşıracaksın.
Beyazyasemin yani annenin yaptığına üzüldüm, kardeşinin eşinin ailesi yardım edemese bile kardeşinin bebeği büyük eşi tek başına bile bakabilir hem kardeşine hem de çocuğa. Bide dahası hani ameliyat olur okey, insan şey der en uç nokta aynı gün o ameliyat oldu sen doğum yaptın onda bile 1-2 gün kardeşinin yanında kalır hemen gelirim senin yanına. Anlatabildim mi. Şuan ne ameliyat günü belli ne doğum günü belli oeşinen böyle söylemesine şaşırdım ve üzüldüm. Ama sıkma canını sen bebitolarına odaklan, bak korkmuşsun da bu hafta, böyle şeylere canının sıkılması hiçbişeye benzemiyo. Bakımlarından endişe etme Allah dağına göre kar yağdırır, sen üstesinden gelebileceksin ki sana iki kat mucize verdi Doğumuna bebitolarına odaklan sadece.
Kızlar beni kıran da bu zaten. Evet kardeşimin bebeği büyük ve zaten ihtiyaç halinde aynı şehirde yaşadığı kayınvalidesi ya da görümcesine bırakıyor. Onlar da yardımcı oluyor ama ne kız kardeşim ne de annem bşz bşr şekilde hallederiz senln daha çok ihtiyacın var demiyor. Hatta annem iyi bari kaynanan geliyor yalnız kalmamış olursun dedi bana.Bu arada kardeşimin ameliyat günü belli. Boşluk olursa öne çektirmeye çalışacağız dedi sadece. Her şeyi geçtim ameliyata 15günden fazla var ve annem yarın kardeşimin yanına geçiyor. Dese ki senin tehlikeli zamanların aniden hastaneye gidip geliyorsun ben şimdi geleyim yanına kardeşinin ameliyat zamanı bir hafta falan kayınvalidenle idare edersiniz ben gidip gelirim ama yok. Dediği sadece Allah büyük belki ameliyat günü öne alınır belki senin doğumun geçe kalır...Kuzum hiçbişey bebeklerinin sağlığından daha önemli değil. Annene kırılmakta çok haklısın. Kafaya takma diyemiyorum çünkü ne kadar düşünmeyeyim desen de bu konu kafanı meşgul edecek belli ki. Ama kendi kendine gayet de çocuklarını büyütebileceksin. Biliyorum çok zor geçecek bikaç senen. Tek bebek bile çok zor. Ama bu hediyeden sana iki tane verildiyse demek ki bununla baş edebilecek kadar güçlüsün. Biraz akışına bırak şimdiden kendini endişelerle yıpratma
Yani bembeyaz şeffaf diyemem hafif sarımtrak nasıl tarif edeceğimi de bilemedim biraz iğrenç oldu amarengi önemli kuzum, çoğumuz da akıntı mevcut çünkü
Canım bu bende de var son bir aydır falan. Doktorum normal karşılıyor ve ben bu süreçte idrar tahlili ve kültür verdim ikisi de temiz çıktıYani bembeyaz şeffaf diyemem hafif sarımtrak nasıl tarif edeceğimi de bilemedim biraz iğrenç oldu ama
Ya benim idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı daha haftanın başında fitil ve antibiyotik kullandığım için artık bitmiştir enfeksiyon diye düşünüyorumCanım bu bende de var son bir aydır falan. Doktorum normal karşılıyor ve ben bu süreçte idrar tahlili ve kültür verdim ikisi de temiz çıktı
Canım benim en beğendiğim sincap kitap oldu. Birçok çeşit var çünkü özellikle yenidoğanda minik çocuk üniversitesi serisi, büyük genel kültür serisi, ilk dokun hisset serisi, oynar gözler hepsi çok güzel.33+3 üm bugün 6.5-7 kilo aldım. 10-11 kilo ile biter hamilelik gibime geliyo
Ben de son 2-3 gündür reflüden ölüyordum. Sabah 5te yanmayla uyanıp uyuyamadım. Aşırı az sütün tadını kırıcak kahve ile sıcak süt içtim ve farkettim ki sıcak süt mide yanmasına aşırı iyi geliyo
sirinm senin bu konudaki donanımına çok inanıyorum o yüzden sana sormak istedim özellikle. Kitap konusunu daha önce de sormuştum aslında ama haklısın gerçekten derya deniz peki yayın olarak ne önerirsin
Yükselen zeka
Sincap kitap
Neobebek
Cocuk akademi
Mucit panda
Tandem
İş bankası
Ykb
Tubıtak gibi gibi gibii hangileri iyidir gerçekten
Allahım benim kızda bana biraz baskı yapsa keşke iştahım çok açık:/Kızlar kilo konuşulmuş ben de 66 ile başladığım bu yolculuğa 78ile devam ediyorum ve benim de bu aralar kilo alımım azaldı gibi. Zaten iştahım da azaldı hele sabahları kahvaltı yapmak çok zor geliyor. Heralde bebekler büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve insanın canı bir şey yemek istemiyor
Fitil akıntı yapıyor diyordu sanki kızlar ondan olabilir mi acabafitil ve antibiyotik kullanmama rağmen akıntı devam ediyor bende yayani koku falan yok ama yoğun bi akıntı var doktorda kasımın ilk haftası çağırmıştı ama erken mi giymeliyim sizce hanımlar
Artık kafam da karıştı yani napsam diye
Bence deBoşver onlar sinir bozucu
Ben oğlumda da 16 kılo aldım... 10 kılo verdım gerısı kaldı, hedef hepsını kızımda vermekben kiloyu dert etmiyorum hamileliğimin tadını cıkarıyorum vallahsende öyle yap verilir illaki
tuzu azaltmaya çalışıp, limonlu su içsen bol bol belki düzenler canım. İnş çıkmaz bir daha, geçmiş olsunCanım ellerim ayaklarım her zamanki gibi orta düzeyse şiş herhangi farklı bi durum yok yani bende anlamadım kaldı 12-8 de stabil hiç düşmedi en son daha yeni idrar verdim temiz çıktı çözemedim bi türlü
Ben tatlıya düştüm son zamanlarda, ondan oluyo bence. Aklımdan sürekli tatlı çeşitleri geçiyorAllahım benim kızda bana biraz baskı yapsa keşke iştahım çok açık:/
Kilo alımın 2 çocuk için bence harika canım
Yani bembeyaz şeffaf diyemem hafif sarımtrak nasıl tarif edeceğimi de bilemedim biraz iğrenç oldu ama
Aşkım ben hışırtılı kitap almadım sen sincaptan mı aldın?Canım benim en beğendiğim sincap kitap oldu. Birçok çeşit var çünkü özellikle yenidoğanda minik çocuk üniversitesi serisi, büyük genel kültür serisi, ilk dokun hisset serisi, oynar gözler hepsi çok güzel.
Yükselen zeka da güzel ama genelde 6+ için. Ben bu yazdıklarından 1 tane seçsem net sincap kitabı seçerdim
Bende de enfeksiyon gecmesine rağmen akıntı devam ediyor. Bazen beyaz bazen Sarımtırak. Doktorun enfeksiyonun olduğunu biliyorsa zaten fitil de kullandıysan tedavi amaçlı..bir dahaki gittiğinde akıntının devam ettiğini söyle bir kontrol etsinYani bembeyaz şeffaf diyemem hafif sarımtrak nasıl tarif edeceğimi de bilemedim biraz iğrenç oldu ama
O zaman kontrol zamanını bekleyeyim ya ekstra bir şey olmazsa istirahate devam edeyimBende de enfeksiyon gecmesine rağmen akıntı devam ediyor. Bazen beyaz bazen Sarımtırak. Doktorun enfeksiyonun olduğunu biliyorsa zaten fitil de kullandıysan tedavi amaçlı..bir dahaki gittiğinde akıntının devam ettiğini söyle bir kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?