- 14 Nisan 2025
- 219
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.841
Merhaba tekrar tekrar şeker kontrolü yaptırıyor musunuz pekiSelamEvet 26 27 haftaları arasında şeker yüklemesi yaptırdım açlık 97 di çıkmıştı 1.saat tokluk 185 çıkmıştı 2.saat tokluk iyi gelmişti ama 2 değer referans aralığının üstünde çıkınca teşhisi koyuyorlar biliyorsunuz bana 75 mg şeker yüklemesi yapıldı aslında açlık tokluk sınırın çok az üzerindeydi belki o yüzden 32 ye kadar hep açlık tokluklarımı diyetle korudum ama gel görki bi anda hormonlardan kaynaklı diyette işe yaramadı insülüne başladık ama iyikide başladık annelik anne karnında başlar derlerdi de inanmazdım hep bebeğim için ne gerekiyorsa onu yapıyordum tatlı delisi ben kaçamak bile yapmadım çevremdekiler bi kaşıktan bi çataldan bir şey olmaz demesine rağmen pes etmedim istiklarli bir şekilde gittim dalgalanma olmasın diye umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Sağol canımtuzu azaltmaya çalışıp, limonlu su içsen bol bol belki düzenler canım. İnş çıkmaz bir daha, geçmiş olsun
Muz üstüne tahin yapmaya gidiyorumKızlar kimse masterchef izlemesin ahsj bugünkü bölüm biraz tehlikeli
Ben şampuanını aldımKızlar ecowell şanbuanı ve losyonu nasıl sizce
Tamamdır cnm ozamnBen şampuanını aldım
Artık çok geçKızlar kimse masterchef izlemesin ahsj bugünkü bölüm biraz tehlikeli
Ahh beeeArtık çok geç
Su gibi seffafsa dikkat etmek ve haber vermek gerekiyor diye biliyorum. Renkli olması da enfeksiyon habercisi oldugu için önemli ama enfeksiyon olduğu tanısı da konmuş zaten. Için nasıl rahat edecekse kuzumO zaman kontrol zamanını bekleyeyim ya ekstra bir şey olmazsa istirahate devam edeyim
Kesin kocanın isteğidirAhh beeeneyse bende kocamın isteğiyle sipariş vermiştim zaten
Benim de sarı akıntım var canım, idrar tahlili ve kültürü temiz çıktıYa benim idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı daha haftanın başında fitil ve antibiyotik kullandığım için artık bitmiştir enfeksiyon diye düşünüyorum
Kız cidden öyleKesin kocanın isteğidir
Ben de bitter çikolata ile körelttim nefsimi
paylaş canım bakıymCanım eğer yaptırmadıysan ablam diğer sayfalara göre çok uygun fiyatlı yapıyor instagram sayfasını paylaşırım istersen :)
ohoo ben oğlumda 25kg aldım kızBence denormal olan hamilelikte kilo almaktır... Bız gıbı alınır
Ben oğlumda da 16 kılo aldım... 10 kılo verdım gerısı kaldı, hedef hepsını kızımda vermekbende aynı oyleyım canım... Benım canım her gördüğümü istiyor iştahım da hayli açık
kız ye gitsin yaa dikkat et az yeter ne olcak canımız cekiyorsa yicez mecburAy en güzeli ya ben su içsem midem yanıyor reflüm azıyor gaviscon en yakın arkadaşım oldu hayaller hayatlar resmen o kadar istiyorum ki tıka basa yemek sürekli açım
Merhaba evet evde parmak ölçümü yapıyorum hergün ve not alıyorum insüline başlamıştık çok şükür şu an biraz kontrol altına aldık gibi ama biraz daha zamanı var tam etki etmesi içinMerhaba tekrar tekrar şeker kontrolü yaptırıyor musunuz peki
Bebeğim midem izin verse yicem zaten kiloyu kim takar hahahahakız ye gitsin yaa dikkat et az yeter ne olcak canımız cekiyorsa yicez mecbur
Ben de 34+4 ben de korkuyorum neler yaşayacağızKızlar 1 gün sonra bende 34.haftalık yazcak
ben korkayrummmm
Ben de yıkamadım henüz hiçbirşey yapasım gelmiyor içimdenHala kıyafetleri yıkama sen
puredesigntasarim sayfanın adıpaylaş canım bakıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?