- 1 Aralık 2022
- 3.265
- 5.357
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #47.881
Günaydın kızlar, güzel bir hafta bizimle olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim جل جلاله razı olsun ayırt ediyor canım, iki gün boyunca düzenli baktılar, sancı olunca daha farklı hareket ediyor, toplanıp hızlıca vuruyorGeçmiş olsun canım ben de ağrı sızı hissetmiyorum ama bebek sık sık toplanıyor artık karnım da kasılıyor öyle olunca. Bakalım kontrolümde nst ye alırlarsa sancı çıkacak mı merak ediyorum. Bu haftalarda yalancı kasılmalar normal diyorlar acaba nst ye bağlıyken karında kasılma olunca onu sancı olarak mı ölçer yoksa cihaz ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyor mudur ki![]()
Rabbim جل جلاله razı olsun ayırt ediyor canım, iki gün boyunca düzenli baktılar, sancı olunca daha farklı hareket ediyor, toplanıp hızlıca vuruyor
Serum oyle bisey degil canim. Sadece sivi eksikliginden dolayi yalanci kasilmalar varsa onlari durdurmak icin. Gercek kasilmalarini etkileyecek bi ilac degil :)Allah Allah bizimkilerde öyle aslında bizdede çıkar belki ama serum taktirmicam ben ciksada sonra diğer sancimda gelmez diye korkuyorum çünkü
Rabbim جل جلاله razı olsun ayırt ediyor canım, iki gün boyunca düzenli baktılar, sancı olunca daha farklı hareket ediyor, toplanıp hızlıca vuruyor
Çok geçmiş olsunKızlar 34.hafta kontrole gittiğimde nst de düzenli sancılarım çıktı, tabi o zamana kadar sancı olduğunu anlamadım, çok şükür serumla düzene aldılar, iki gün hastanede kaldık, uzun süredir sancı gibiymiş anlamamışım, duanızda hatırlayın, hayırlı afiyetli olan vaktimizi bekleyelim![]()
Ay benimkide mesela çok hareket etti dün şimdi aklıma takıldıGeçmiş olsun canım ben de ağrı sızı hissetmiyorum ama bebek sık sık toplanıyor artık karnım da kasılıyor öyle olunca. Bakalım kontrolümde nst ye alırlarsa sancı çıkacak mı merak ediyorum. Bu haftalarda yalancı kasılmalar normal diyorlar acaba nst ye bağlıyken karında kasılma olunca onu sancı olarak mı ölçer yoksa cihaz ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyor mudur ki![]()
Nasıl oldun baby’siSağol canımİnşallah tekrar çıkmaz tuzu hiç kullanmamaya çalışıyorum işe yarar umarım
Aile saadetine zarar veriyorBu chatgpt de herseye karışır oldu![]()
Sığmadığındandır o ya geriniyor gibi bir harekette yapıyorlar bende farkediyorumAy benimkide mesela çok hareket etti dün şimdi aklıma takıldısol tarafıma toplanıp birden açılıyor sanki havuzda kuğu gösterisi yapıyor gibi
Teşekkür ederim canım belki de stresten uzun sürmüştür, kontrol diye gidip hastanede kalınca biraz daha zor olduGeçmiş olsun canım, serumla sancı duruyor arkadaşların da burada olmuştu, stres yapma o daha çok etkiliyor, çok şükür haftalarımız ilerledi bir daha olmaz inşallah![]()
Benimki de sancı çıktığında da çıkmadığında da bale boks her türlü hareketi yapıyorduAy benimkide mesela çok hareket etti dün şimdi aklıma takıldısol tarafıma toplanıp birden açılıyor sanki havuzda kuğu gösterisi yapıyor gibi
Sorun olmaz İnşaAllah canımToplanması ne demek acaba? ben de haftaya nst ye gireceğim ilk kez. Şu an 33.haftadayız bebeğin hareketlerini daha çok hissediyorum, normal olduğunu düşünmüştüm, 32.hafta kontrolünde bir sorun görünmemişti..
Karın sertleşmesi oluyor normalde hareket edince öyle olmuyorSorun olmaz İnşaAllah canım
İyiyim canım 2 gündür 12-8 le bütünleştikNasıl oldun baby’si
Çok sevindim canım sağlıkla vaktinde gelsin inşallahKontrolden geldim.sonunda serviks 2.6cm ölçüldü.surekli yatmam işe yaradı üç hafta sonundabu sefer de kabızlık başladı çocuk geldi gelecek diye korkuyorum doktor böyle giderse erken doğum ön görmüyorum dedi
![]()