Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Geçmiş olsun canım ben de ağrı sızı hissetmiyorum ama bebek sık sık toplanıyor artık karnım da kasılıyor öyle olunca. Bakalım kontrolümde nst ye alırlarsa sancı çıkacak mı merak ediyorum. Bu haftalarda yalancı kasılmalar normal diyorlar acaba nst ye bağlıyken karında kasılma olunca onu sancı olarak mı ölçer yoksa cihaz ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyor mudur ki 🧐
Rabbim جل جلاله razı olsun ayırt ediyor canım, iki gün boyunca düzenli baktılar, sancı olunca daha farklı hareket ediyor, toplanıp hızlıca vuruyor

Rabbim جل جلاله razı olsun ayırt ediyor canım, iki gün boyunca düzenli baktılar, sancı olunca daha farklı hareket ediyor, toplanıp hızlıca vuruyor

Geçmiş olsun canım, serumla sancı duruyor arkadaşların da burada olmuştu, stres yapma o daha çok etkiliyor, çok şükür haftalarımız ilerledi bir daha olmaz inşallah 🙏

Bebegin kiyafetlerini düzenledim çekmecede.takim olarak mi koymaliyim bodyler, yelekler, tulumlar gibi kategori şeklinde mi ayirmaliyim karar veremedim.takim şeklinde ayirdim ama böyle cok düzenli durmadı gibi 😜 derdimiz bu olsun di mi☺️☺️

Allah Allah bizimkilerde öyle aslında bizdede çıkar belki ama serum taktirmicam ben ciksada sonra diğer sancimda gelmez diye korkuyorum çünkü
Serum oyle bisey degil canim. Sadece sivi eksikliginden dolayi yalanci kasilmalar varsa onlari durdurmak icin. Gercek kasilmalarini etkileyecek bi ilac degil :)

Toplanması ne demek acaba? ben de haftaya nst ye gireceğim ilk kez. Şu an 33.haftadayız bebeğin hareketlerini daha çok hissediyorum, normal olduğunu düşünmüştüm, 32.hafta kontrolünde bir sorun görünmemişti..

Kızlar 34.hafta kontrole gittiğimde nst de düzenli sancılarım çıktı, tabi o zamana kadar sancı olduğunu anlamadım, çok şükür serumla düzene aldılar, iki gün hastanede kaldık, uzun süredir sancı gibiymiş anlamamışım, duanızda hatırlayın, hayırlı afiyetli olan vaktimizi bekleyelim 🤲
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 iyi ki farketmişler önlem almışlar 🙏

Geçmiş olsun canım ben de ağrı sızı hissetmiyorum ama bebek sık sık toplanıyor artık karnım da kasılıyor öyle olunca. Bakalım kontrolümde nst ye alırlarsa sancı çıkacak mı merak ediyorum. Bu haftalarda yalancı kasılmalar normal diyorlar acaba nst ye bağlıyken karında kasılma olunca onu sancı olarak mı ölçer yoksa cihaz ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyor mudur ki 🧐
Ay benimkide mesela çok hareket etti dün şimdi aklıma takıldı 🥲🥲 sol tarafıma toplanıp birden açılıyor sanki havuzda kuğu gösterisi yapıyor gibi

Sağol bilgin için canım valla var ya insanın sancısı gelip doğurmak ne büyük bir nimetmis her gün yeni bişey insanın aklı kurcalaniyor 🫣😂
Serum oyle bisey degil canim. Sadece sivi eksikliginden dolayi yalanci kasilmalar varsa onlari durdurmak icin. Gercek kasilmalarini etkileyecek bi ilac degil :)
[/QUOTE]

Back
X