Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar çok kötü deprem oldu 6.2 ve aşırı yapmur gök gürültüsü şimşek çakıyo bian hiç bitmicek sandım çok uzun sürdü 😢 karnımda çok sertleşti 😪 kızlar sizler nasılsınız
Bende çok kötüyüm inanılmaz kasıldım panikle bide kızıma koştum kolumu çarpmışım

Canım benim eşimin ailesi de iyidir o konuda. Beni de ararlar arada ama eşimle neredeyse her gün konuşurlar ve beni, bebekleri sorarlar. Bir sürü kıyafet falan almışlar. Hatta geçen içten içe kızdım da sonradan abartma istersen dedim kendi kendime. Bana fazla kıyafet almayın deyip durdu kayınvalidem ama kendisi ve görümcem ikisi birlikte benden çok kıyafet almışlar. İlk bebeklerim hep kendi beğendiğim şeyler olsun istiyorum. Ona biraz bozuldum açıkçası ama sonra dedim ki kendi ailem yapsa bunu nasıl da hoşuma giderdi. Maddi olarak da ne lazımsa söyleyin diyorlar sağolsun da ben bizim iki maaşımız varken onların tek maaşından bir şeyler talep etmeyi doğru bulmuyorum 🌸
Kız alsınlar işte nolcak sevinmelisin biz burda böyle bir ilgi ararken sizin ne güzel aileniz varmış (erkek tarafı) mutlu olun kuzum ya maşallah🥰🤩🧿🌸

Kızlar daha önce de şu süpürge ile çekileni yakın arkadaşım önermişti dedim ya bakın bu doktor da öneriyor. Galiba alacağım 🤣

Ay bizim hastanenin gebe okulunda çocuk doktoru kesinlikle önermedi. Burun, göz, kulak hep bağlantılı ve çekim gücü kuvvetli diye oralardaki gerekli sıvıları da çekiyor gibisinden bir şey söyledi

Kızlar çok kötü deprem oldu 6.2 ve aşırı yapmur gök gürültüsü şimşek çakıyo bian hiç bitmicek sandım çok uzun sürdü 😢 karnımda çok sertleşti 😪 kızlar sizler nasılsınız
Başım çok kötü ağrımaya başladı psikolojim hiç iyi değil artık 😕

Back
X