- 18 Ekim 2022
- 2.390
- 3.288
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #48.061
Sonraki bebelerde hepsini alın siz yapın diyeceksinKanka yıkamaya güvenmeyeceğimi biliyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonraki bebelerde hepsini alın siz yapın diyeceksinKanka yıkamaya güvenmeyeceğimi biliyorlar![]()
Hahaha kesinnSonraki bebelerde hepsini alın siz yapın diyeceksin![]()
Bebeyle beraber veriyormuşumSonraki bebelerde hepsini alın siz yapın diyeceksin![]()
evet yaDeprem olmuş kızlar herkes iyi mi İstanbul’dan hissedildi. Sanırım Ege’de
İzmirde çok hissettik 6.1 miş sındırgıdaDeprem olmuş kızlar herkes iyi mi İstanbul’dan hissedildi. Sanırım Ege’de
Canim sakin olmaya calisKızlar çok kötü deprem oldu 6.2 ve aşırı yapmur gök gürültüsü şimşek çakıyo bian hiç bitmicek sandım çok uzun sürdükarnımda çok sertleşti
kızlar sizler nasılsınız
Bende çok kötüyüm inanılmaz kasıldım panikle bide kızıma koştum kolumu çarpmışımKızlar çok kötü deprem oldu 6.2 ve aşırı yapmur gök gürültüsü şimşek çakıyo bian hiç bitmicek sandım çok uzun sürdükarnımda çok sertleşti
kızlar sizler nasılsınız
Cok gecmis olsunBende çok kötüyüm inanılmaz kasıldım panikle bide kızıma koştum kolumu çarpmışım
Manisa fena sallandı sıkıntılıydı yani şu an toplandık dışardayızDeprem olmuş kızlar herkes iyi mi İstanbul’dan hissedildi. Sanırım Ege’de
Kız alsınlar işte nolcak sevinmelisin biz burda böyle bir ilgi ararken sizin ne güzel aileniz varmış (erkek tarafı) mutlu olun kuzum ya maşallahCanım benim eşimin ailesi de iyidir o konuda. Beni de ararlar arada ama eşimle neredeyse her gün konuşurlar ve beni, bebekleri sorarlar. Bir sürü kıyafet falan almışlar. Hatta geçen içten içe kızdım da sonradan abartma istersen dedim kendi kendime. Bana fazla kıyafet almayın deyip durdu kayınvalidem ama kendisi ve görümcem ikisi birlikte benden çok kıyafet almışlar. İlk bebeklerim hep kendi beğendiğim şeyler olsun istiyorum. Ona biraz bozuldum açıkçası ama sonra dedim ki kendi ailem yapsa bunu nasıl da hoşuma giderdi. Maddi olarak da ne lazımsa söyleyin diyorlar sağolsun da ben bizim iki maaşımız varken onların tek maaşından bir şeyler talep etmeyi doğru bulmuyorum![]()
Evet canım balıkesirdeyim çok uzun sürdü geçenkinden daha kötüydü sındırgıdaki tüm boş evlerde yıkılmış inşallah kimseye bişeu olmamıştırCanim sakin olmaya calissen balikesirde miydin cok gecmis olsun, bol su ic lutfen
![]()
Kızlar daha önce de şu süpürge ile çekileni yakın arkadaşım önermişti dedim ya bakın bu doktor da öneriyor. Galiba alacağım![]()
Başım çok kötü ağrımaya başladı psikolojim hiç iyi değil artıkKızlar çok kötü deprem oldu 6.2 ve aşırı yapmur gök gürültüsü şimşek çakıyo bian hiç bitmicek sandım çok uzun sürdükarnımda çok sertleşti
kızlar sizler nasılsınız