Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ay kızlar ben göbekten tırnak kesemiyorum , kalıcı oje çıktıktan sonra evde kendim kestim birkaç kere ama artık yok, tekrar pediküre gitmek şart oldu
Canım ben de en son o kadar zorlandım ki ayak tırnaklarımı kesmekte 🤦🏻‍♀️ Geçen saçımı kestirmek için eve geldi kuaför ama pedikür işlerinde hijyenden emin olamıyorum o yüzden risk almak istemiyorum. Eşim ben yaparım diyor da ona da güvenemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağım 😬

Canım ben de en son o kadar zorlandım ki ayak tırnaklarımı kesmekte 🤦🏻‍♀️ Geçen saçımı kestirmek için eve geldi kuaför ama pedikür işlerinde hijyenden emin olamıyorum o yüzden risk almak istemiyorum. Eşim ben yaparım diyor da ona da güvenemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağım 😬
Canım benim gittiğim yerin tüm ürünleri tek kullanımlık mesela, böyle bir yer varsa gidebilirsin 🌸

Selam kızlar siteye pek giremiyorum dün gece uyuyamadık gaz sancımız başladı her emzirmeden sonra masaj yapıyordum ama işe yaramamış bugün oğlumun doktor kontrolü vardı 3400 doğmuştu ama 3270e düşmüş kilosu normal özellikle normal doğumda biraz daha fazla ödemli doğuyorlar 1 hafta 10 günlük olunca doğduğu kiloya ulaşır dedi şuan için mama takviyesine gerek yokmuş göbeğide 1-2 güne düşebilirmiş sünnet içinde 40ının çıkmasını tavsiye ederim ama siz bilirsiniz dedi 🫠
Ahh canım benim rabbim kolaylık versin bebişine ve sana🙂 maşallah sübhanallah🙂 ben diyordum grupta ilk ben doğururum heralde diye 🤣🤣🤣benide solladın 🤣 herşey güzel olsun inşallah 🙂

Aşkım steril ediyorlar iyi yerler malzemeleri

Kızlar daha önce de şu süpürge ile çekileni yakın arkadaşım önermişti dedim ya bakın bu doktor da öneriyor. Galiba alacağım 🤣

Kızlar son adet tarihine göre 31 hafta 4 günlük hamileyim ve devlet hastanesi ultrason sonuçları gebelik haftasıyla uyumlu çıkıyor .Özelde yapılan perinatoloji kontrolü ve diğer rutin kontrollerde doktorum geç döllenme olduğunu bugün itibari ile 30 haftalık gebe olduğumu ve bebeğin boy kilosunun bu haftayla uyumlu olduğunu söyledi .İkisi arasındaki bu fark beni biraz korkuttu bunu yaşayan oldu mu acaba normal mi ?

Aynennn 0 beklentim yeterki hayatıma müdahale etmesin..yani o kadar sınırlarımız olsun istiyorum ki nakite falan ihtiyacımız olduğunda dur ben babama söylerim diyorum ondan alıyoruz.çünkü garipler tek bir kuruş verince ne fark eder kızım bizim paramız sizin,sizin paranız bizim 😑😑😑 bu ev ha sizin ha bizim ne fark eder 🙄 her lafları bana batıyor istiyorum ki hep uzak hep mesafe ama yok bayılıyorlae iç içe olmaya.
Ha sizin ha bizim ne ya? Anne baba bizim paramız/evimiz sizin de sayılır diyebilir ama sizinki bizim diyemez yani dememeli. Kuruldum bak şimdi onlara 🤣

Kızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
Ben bitkisel bazlı boya ile boyadım saçımı 2 defa. Phyto marka. Kokusu yok denecek kadar az. Keratin bakım yaptırmadım yaptırmazdım da ama beyazlar moral bozucu oluyor. Doğumdan önce bir kez daha boyarım dediğim boya ile.

Aşkım yeter hastane çıkışı içindekiler, ekstraya gerek yok bencede, yıkayıp giydirirsin evde zaten derece yüksek olacağı için şapka kullanmayacaksın
Eldiven konusundada annen çok haklı, ilk günlerde giydiririm, sonra hemen tırnaklarını törpü yapıp açık bırakıcam, ayak ve el temas çok önemliymiş
Ya ben bunla ilgili bir doktor videosu görmüştüm, el ve ayak temas için önemli ama ısıyı kafadan kaybediyorlar, şapka takıyoruz demişti. İki üç tane varsa yeter bence, şapka çok kirlenen bir şey değil zaten difembahyaa difembahyaa

Ha sizin ha bizim ne ya? Anne baba bizim paramız/evimiz sizin de sayılır diyebilir ama sizinki bizim diyemez yani dememeli. Kuruldum bak şimdi onlara 🤣
Sorma sorma böyle boş beleş insanlar ve kv o kadar zekidir ki köylerinde hinlikleriyle bilinir herkes şakayla karışık laf eder .Yani hiç bir lafı öylesine değil hep hususi kurulmuş cümleler😑 türkiyede evlilik çok garip bir şey ya keşke eşleri birbirlerine bıraksalar bi salsalar:/

Sorma sorma böyle boş beleş insanlar ve kv o kadar zekidir ki köylerinde hinlikleriyle bilinir herkes şakayla karışık laf eder .Yani hiç bir lafı öylesine değil hep hususi kurulmuş cümleler😑 türkiyede evlilik çok garip bir şey ya keşke eşleri birbirlerine bıraksalar bi salsalar:/
Bunlara köylü kurnazı denir genelde. Böyle hinlikler yapıp anlaşılmıyormuş sanırlar, halbuki herkes her şeyi anlıyor da insanlar muhatap olmak istemiyor.

Bunlara köylü kurnazı denir genelde. Böyle hinlikler yapıp anlaşılmıyormuş sanırlar, halbuki herkes her şeyi anlıyor da insanlar muhatap olmak istemiyor.
Çok güzel dedin canım tam dediğin tabir ama işte karşılarında köylü kızı yok yinede ister istemez sabırla saygılı durmaya çalışıyorum

Kızlar deneyimli annelere sorum, puset olarak ne kullandınız? 0-1 yaş oluyor sanırım hem oto koltuk hem taşımak için puset olarak kullanılabiliyormuş. Fikirlerinizi çok merak ediyorumm😊
Bebek arabası aldıysan ona uyumlu bir anakucağı (puset) almanı tavsiye ederim. Ya da sonra alacaksan uyumlu marka olursa bebek arabasına takarsın. Hastaneden çıkış için puset yeterli, dediğin gibi hem taşımak için hem de oto koltuğu olarak kullanılıyor. Kemerle sabitliyorsun koltuğa. Ben maxi-cosi almıştım, bebek arabasına aparatla takılabiliyordu, yine onu kullanırım.

Back
X