Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kıyafet alışverişi yapacağım da yeni doğan ne kadar almalıyım 3 aylık mı almalıyım? Çok bir şey de almak istemiyorum. Neyden ne kadar almalıyız
Ben 5 takım kadar yenidoğan aldım 3-4 tane de 1-3 ay aldım canım. Daha almayı düşünmüyorum bebeğin doğum kilo ve boyuna göre alacağım.

Şimdi ne desem bilmiyorum canım kasılma sana tuhaf geldiyse üzerine düş bence doktoruna git.e şansın sorma şansın yokmu kasilmam fazla desen
Bana normal gibi geliyor canım öyle sancım falan yok sadece gaz sıkışması oluyor arada. Daha önce doğum sancısı yaşamadığımız için ayırt edemem diye tedirginim

Doktor kasılmam olduğunu söyledim diye progestan fitil verdi çok saçma değil mi bu haftalarda kullanılıyor mu ki ? Nst ye de 34 te başlıyorlarmış burdaki devlet hastanesinde. Usgde bir sıkıntı çıkmadı haftasıyla uyumlu. Kalp atışı dinletmedi bile cihaz da o kadar kötüydü ki hiçbir şey anlamadım muayene olmasam sadece rapor alsam daha iyiydi boşuna kafam karıştı 🥲
Kasılman varsa erken doğum ihtimaline karşı vermiştir. Ben de kullanıyorum 36. Haftaya kadar kullandırabiliyorlar böyle durumlarda. Progestanın bir zararı yok zaten

Bana normal gibi geliyor canım öyle sancım falan yok sadece gaz sıkışması oluyor arada. Daha önce doğum sancısı yaşamadığımız için ayırt edemem diye tedirginim
Canım ben yaşadığım için nasıl desem ayırt ediliyor yani zaten şiddetli başlıyor aralıklı oluyor somra Aralık sıklaşınca doğum oluyor yani öyle olsa farkediyor insan ama artık hissetmedim sancı varmış diyenlerde var nst de çıkıyor dediğin gibi onu bilemiyorum işte 🫣

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kıyafet alışverişi yapacağım da yeni doğan ne kadar almalıyım 3 aylık mı almalıyım? Çok bir şey de almak istemiyorum. Neyden ne kadar almalıyız
Yenidoğanı tecrübeli anneler çok almayın dediler ama bebeğin boyu kilosunada bağlı değişiyor, herkes karışık aldı bence

Kızlar günaydın, yazılanları okuyamadım, depremi hissettim ve korktum çok, kendimi kastığımdan mı nedir bilmiyorum gece karnım taş kesildi sancım vardı gibi hissettim, gün içinde de eğer tekrarlarsa doktoruma gideceğim, normalde haftaya kontrolüm, Allah korusun hisseden herkese geçmiş olsun @aylemakk ve annabelica annabelica sizin için çok üzüldüm gerçekten, biz böyle korktuysak siz kimbilir ne kadar korktunuz
Canım benim çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir

Selam kızlar bugün randevum vardı 33+4 günlüğüm bı kaç gündür ara ara sancım oluyordu Dr soyledim nst ye bağladılar biraz sancım çıktı alttan baktı ebe açıklık yok Serum taktılar serumun bitmesini bekliyorum bittikten sonra tekrar nstye bağlicaklar inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Selam kızlar bugün randevum vardı 33+4 günlüğüm bı kaç gündür ara ara sancım oluyordu Dr soyledim nst ye bağladılar biraz sancım çıktı alttan baktı ebe açıklık yok Serum taktılar serumun bitmesini bekliyorum bittikten sonra tekrar nstye bağlicaklar inşallah bi sıkıntı çıkmaz
İnş geçer canım serumdan sonra 🙏

Gecmiş olsun canım inşallah gecer haberdar et bizide🙁

Back
X