Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kaç cm sizinki bana o kadar uyarı yapmadı onemsemedi sadece boyutuna dikkat edeceğiz dedi

2.70 cm dedi sanırım, bu boyutta istemeyiz dedi, hatta sordu ağrın olmuyor mu, aslında oluyordu hatta eşime diyordum, ben son zamanlarda toplantı vs dolayısıyla çok topuklu ayakkabı giymiştim, topuklu ayakkabıdan dolayı sanıyordum, meğerse kist ağrı yapıyormuş işte

Bebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mı 💕💕 listenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim 😘😘
@milan24 kalp atışı
@mrvmsi01 kese, kalp atışı ve beklenen doğum tarihi
@lunariaaa yaş, kese ve beklenen doğum tarihi
@asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
mevsimbahar18 mevsimbahar18 kese
cezerye_ cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
@Senosi kese ve kalp atışı
@Dogabesmez kese ve kalp atışı
H himadays kalp atışı
@Lovely35 kese ve kalp atışı
@pembe kurklu kese ve kalp atışı
@Zeynobenn kese ve kalp atışı
@Ezmu0810 yaş ve kaçıncı çocuk
K kumsal007 kese
@nsakbra beklenen doğum tarihi
P Pembepapatyaa yaş ve kaçıncı çocuk
Kese 5+0 canım

sincan koru yu çok duyuyorum ben de hayırlısı olsun hakkımızda, Nezaket hoca paket için 70 bin istedi, güven veya memoarial hastanesinde yatış içinde 35 bin dedi toplam 95 bin gibi oluyor senin nasıl ücretler ?
Koruda 40 bin doğum paketi canım fotoğraf çekimi eklenirse 43 bin. Fiyst uygun olunca insan tereddüt ediyor şüpheleniyor ama çevremde de doğum yapanlar var yorumlarıda iyi o yüzden tercih sebebim.ufak bir hastane tabi bi memorial değil ama yeterli olacak gibi bakalım bebek yoğun bakımı var sgk kapsamında falan bunlar avantaj. Hepimiz için en hayırlsı olsun inşallah 🥰🥰

Bilemedim ki, ben de oğlum da çok güzelleşmiştim hatta hiç makyaj yapmıyordum, ay gibi cildim vardı, saçlarım gürleşmişti, bunda da kel kalacağım sanırım, o kadar çok saçım döküldü ki ama hiçbir şey yiyemiyorum, vitamin alamıyorum bu sebep oluyor bence 😔 şükrediyorum ama mucizem benimle, sabırlı olmam lazım
kız aynı aynı saclarım dökülüyor okadar cok ve oğlumda günde bir veya iki tel dökülürdü çok gürdü😏

Canım hamıle olunca vücudun ihtiyacı attıyor. O yüzden tsh artıyor. Bende normalde hafta içi 100 hafta sonu 125 kullanıyordum. Hamıle olduğumu 4. Haftada ogrendım ve tsh 19 idi. T4 1 lerde bırseydı. Dr tsh ilacın vücuda yetersız olduğunu bıldırır. Bebeği etkileyen t4 dedı. İçiniz rahat olsun dedı. Bende guvendım mecburen. Şuan hafta içi 125 hafta sonu 150 kullanıyorum. Hemen arts ıyı olmaz dedı. Senın degerın asırı yüksek değil. Canını sıkma 20 gün sonra tekrar kan verır bakarsın ona göre tekrar gıdersın. Rabbım korktuklarımızdan uzak eylesin
Benim doktorum da T4 ün hiç bir önemi yok Tsh önemli dedi. Hangisine inanalım şimdi

2.70 cm dedi sanırım, bu boyutta istemeyiz dedi, hatta sordu ağrın olmuyor mu, aslında oluyordu hatta eşime diyordum, ben son zamanlarda toplantı vs dolayısıyla çok topuklu ayakkabı giymiştim, topuklu ayakkabıdan dolayı sanıyordum, meğerse kist ağrı yapıyormuş işte
Hadi ya benim üç cm dedi . Büyümesine bakaacgiz dedi hiç onemsemedi anlmadim.agri çok değil belli etmiyor yani

Biz anneler her badirenin üstesinden geliriz bu günlerde geride kalcak merak etme canım aynı senin gibi bulantılarla gecen bir gün🌸 kaç haftalıksın seninki yazmıyor canım?
8+4 canım. Artık azalmasını umuyorum bugünlerde ama hep daha da arttı. İnşallah biter artık 😢

Vajinal ultrasonda görülmeyip 7+3 de karın ultrasononun da mı görüldü. Ben 6+3 deyim. İki ultrasonda da görülmedi. Son adetimin ilk günü 27 mart. Kese gelişiyor ama yolk ve bebek yok. Endişeliyim.
Hayır ben ilk defa 7+3 te gittim o zaman görüldü karından baktı Vajinal kabul etmedim

Ben de öyleyim, çok üzgün hissediyorum ve sürekli ağlıyorum, çaresizlik içindeyim diyorum, yüzümü sivilceler bastı 2 kilo vermişim 😢
Bende senin gibiyim canım çalışıyorum hafta sonunu bekledim dinlenicem güzel geçicek diye kusmaktan helak oldum ağlayarak geçirdim ilaçlarda dediğin gibi fayda etmiyor bana prilam dışında onzyd diye bitane daha verdi ama kusman 6 7 kere olduğunda al dedi almadım onuda hiç😞

Koruda 40 bin doğum paketi canım fotoğraf çekimi eklenirse 43 bin. Fiyst uygun olunca insan tereddüt ediyor şüpheleniyor ama çevremde de doğum yapanlar var yorumlarıda iyi o yüzden tercih sebebim.ufak bir hastane tabi bi memorial değil ama yeterli olacak gibi bakalım bebek yoğun bakımı var sgk kapsamında falan bunlar avantaj. Hepimiz için en hayırlsı olsun inşallah 🥰🥰
Sincan koru mu canim bu bahsettigin koru ? 40 bine dogum paketi mi var gercekten cok sasirdim. Cukurambardaki koru 65 bin 75 bin dedi bana fiyat olarak. Ve sanırım en uygun fiyatti benim aldığım fiyatlar arasında.
Vallahi kaç katını ödeyeceğim ben simdi doğum paketime bir bakınca 😄 baya uygunmus sizin dogum paketi 😍

Back
X