Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Sincan koru mu canim bu bahsettigin koru ? 40 bine dogum paketi mi var gercekten cok sasirdim. Cukurambardaki koru 65 bin 75 bin dedi bana fiyat olarak. Ve sanırım en uygun fiyatti benim aldığım fiyatlar arasında.
Vallahi kaç katını ödeyeceğim ben simdi doğum paketime bir bakınca 😄 baya uygunmus sizin dogum paketi 😍
Aynen canım sincan koru banada uygun geldi valla evimde çok uzak değil o yüzden güzel bir seçenek oldu :)

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar🌸🌸🌸 Çok bulantılardayım yine. Ağlamak istiyorum artık. Biraz zor bir anneler günü oluyor benim için. Sizlerde durumlar nasıl. Hızlıca okudum yazdıklarınızı ama yazamadım hiç 😢
Geçmiş olsun canım galiba bende virüs kapmışım bir iyi bir kötü oluyorum üstümde bir halsizlik var beni öldrck artık bu akşam yataga baglı kaldım kalıp serum bile almaya gidiyorum bende aglıyor um psikolojik olarak ta çökkünüm zaten panik ve anksiyete de var bende umarım sizde bir an önce o bulantı ları atlatırsınız 😓

Bilemedim ki, ben de oğlum da çok güzelleşmiştim hatta hiç makyaj yapmıyordum, ay gibi cildim vardı, saçlarım gürleşmişti, bunda da kel kalacağım sanırım, o kadar çok saçım döküldü ki ama hiçbir şey yiyemiyorum, vitamin alamıyorum bu sebep oluyor bence 😔 şükrediyorum ama mucizem benimle, sabırlı olmam lazım
Geçmiş olsun çok üzüldüm bende hastayım canım benim ama benimki virüs artık aglıyorum

Bende çok kötü durumdayım kızlar bugün özellikle saydım 12 defa istifra ettim günümün yarısı banyodaydım. Oturup ağladım. Ne yesem kusuyorum yediğim şeyde ekmek arası peynir yada zeytin :( yarın sabah gidip rapor yazdırayım dedim 3 gün . İşte daha çok zorlanıyorum enerjim hiç yok mutsuzum , ağlamaktan gözlerim yanıyor burnum tıkandı bi yandan çok zorlanıyorum ben çok

Bende çok kötü durumdayım kızlar bugün özellikle saydım 12 defa istifra ettim günümün yarısı banyodaydım. Oturup ağladım. Ne yesem kusuyorum yediğim şeyde ekmek arası peynir yada zeytin :( yarın sabah gidip rapor yazdırayım dedim 3 gün . İşte daha çok zorlanıyorum enerjim hiç yok mutsuzum , ağlamaktan gözlerim yanıyor burnum tıkandı bi yandan çok zorlanıyorum ben çok
Geçmiş olsun grubta ne çok rahatsız olan varmış bulantılar artmış ama olsun hepsi unutulck inşallah sabredin dayanın 🙏

Geçmiş olsun grubta ne çok rahatsız olan varmış bulantılar artmış ama olsun hepsi unutulck inşallah sabredin dayanın 🙏
Çok teşekkür ederim Sizede geçmiş olsun. Allah’ın gücüne gidiyor mu diye de düşünmüyor değilim ama ne yapayım halim kalmadı gerçekten ben çok zorlanıyorum artık boğazlarım yanıyor inşallah unuturuz zaman geçer

Kizlar benimde yine bi lekelenmem oldu ya.. yani o kadar elim yüreğimde oluyorum ki anlatamam😞😞 wc de peceteye gelen ufak bi pıhtı ve devaminda yine lekelenme seklinde geldi az önce. Ateş basiyor bi anda bu korkular ne zaman geçecek 😞 gerçekten su an yattim ama cok tedirgin yattim...

Çok teşekkür ederim Sizede geçmiş olsun. Allah’ın gücüne gidiyor mu diye de düşünmüyor değilim ama ne yapayım halim kalmadı gerçekten ben çok zorlanıyorum artık boğazlarım yanıyor inşallah unuturuz zaman geçer
Seni anlıyorum canım zaten hamileğin güzel yanları dışında en kötü yanı şuan yaşadıgın durum ilaç dışında biraz leblebi çubuk kreker zencefilli limonlu su dene bunlarda iyi gelir belki iki defa tahin yemege çalış elmaya ekleyip tabi sen dicek sin benim hiç iştahım nasıl yiyeyim ama aç kaldıkça daha kötü oluyor dahada

Kizlar benimde yine bi lekelenmem oldu ya.. yani o kadar elim yüreğimde oluyorum ki anlatamam😞😞 wc de peceteye gelen ufak bi pıhtı ve devaminda yine lekelenme seklinde geldi az önce. Ateş basiyor bi anda bu korkular ne zaman geçecek 😞 gerçekten su an yattim ama cok tedirgin yattim...
Geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım bu durumu tedirgin olmakta haklısın doktorun numarası varsa iletişime geç bence ama sık dayan 3 4 hafta sonra risk en aza inecek bebegin büyüyücek kıpır kıpır inşallah hep olumlu düşün

Geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım bu durumu tedirgin olmakta haklısın doktorun numarası varsa iletişime geç bence ama sık dayan 3 4 hafta sonra risk en aza inecek bebegin büyüyücek kıpır kıpır inşallah hep olumlu düşün
Sagol canim teşekkür ederim geçer gider de bir daha olmaz inşallah.. her defasinda kalbim ağzımda atıyor resmen o stresle anlatamam.. insallah Allahim saglikla kolaylikla bebegimi kucagimiza aldırır 🙏
Hebuz dun muayene oldum bir sıkıntı yok dedi. Insallah devami gelmez de bende rahat nefes alırım 😞 inşallah geçsin su ilk 3 4 ayımız belki 2.trimester biraz daha normal gecer 🙏

Bende senin gibiyim canım çalışıyorum hafta sonunu bekledim dinlenicem güzel geçicek diye kusmaktan helak oldum ağlayarak geçirdim ilaçlarda dediğin gibi fayda etmiyor bana prilam dışında onzyd diye bitane daha verdi ama kusman 6 7 kere olduğunda al dedi almadım onuda hiç😞

İyi olacağız inşallah canım, şu haftalar bir geçse 🙏🏻

Hay Allah ya, canım bu kadar kusmaya serum takmaları lazım, vücudun sıvı dengesi bozuldu doktora gitmelisin bence, çok geçmiş olsun, ben de öyleyim ve elden hiçbir şey gelmiyor maalesef ki 😢

Canım artık bencede izin alıp serum taktırmalısın vücudun bi dengelenmesi lazım çok geçmşş olsun :(

Bazılarında gebelikler böyle oluyor herhalde lekelenme doğuma kadar sürebiliyor ve onlar genelde kız oluyor 🥰🥰 korkma diyeceğim biliyorum korkacaksın telaşlanmamak elimizde değil biliyorum ama seninki böyle böyle devam edecek gibi geliyor bana biraz sakin karşılamaya bak yıpratma kendini 😘

annabelica annabelica canım senide dün okudum yazamadım çok geçmş olsun sanada sabır diliyorum bolca

:anneadayı:Merhaba herkese 10+3 haftalık gebeyim bende 😍sormak istediğim bir şey var bulantılarım ve göğüs hassasiyetim önemli ölçüde azaldı 1-2 gündür sizce normal mi böyle yaşayan var mı aranızda?
Merhaba, benim de azaldı, karnım gazdan patlayacak gibi oluyordu şükür artık daha normal geçirebiliyorum günü :KK45: darısı tüm hamişlerin başına :anneadayı:

Merhaba herkese 10+3 haftalık gebeyim bende 😍sormak istediğim bir şey var bulantılarım ve göğüs hassasiyetim önemli ölçüde azaldı 1-2 gündür sizce normal mi böyle yaşayan var mı aranızda?

Merhaba, bulantılar ileri li haftalarda azalıyor diyorlar, normal bence canım, en yoğun 6-7-8. Haftalar zaten, darısı bizlerin başına inşallah, senin adına sevindim 💐

Korkma desek de korkmamak elde değil canım haklısın, sakince karşılamaya çalış, benim bir arkadaşım 6 ay hep kanaması oldu, öyle leke falanda değil, sorunsuz doğum yaptı, endişelenme canım 🙏🏻🌸

Benim var canım, hatta bu yüzden bugün acile gittim. Kahverengi ama çoğaldı bugün, bir de belim çok ağrıyınca korktum.
Görünürde bir sorun yok ama bebek haftasına göre çok küçük dedi acildeki doktor. Çok üzüldüm inşallah toparlar ya. 😔
merhaba durumunuz nedir ? benimde bel ağrım ve kahverengi lekelenmelerim oldu dün
bugün yine ara ara ağrım var ama lekelenme yok şükür

Back
X