- 9 Mayıs 2020
- 723
- 549
- 103
- 32
- Konu Sahibi annabelica
- #4.901
AminnMerhaba, benim de azaldı, karnım gazdan patlayacak gibi oluyordu şükür artık daha normal geçirebiliyorum günüdarısı tüm hamişlerin başına
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnMerhaba, benim de azaldı, karnım gazdan patlayacak gibi oluyordu şükür artık daha normal geçirebiliyorum günüdarısı tüm hamişlerin başına
![]()
merhaba canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsinBende kaybettim.canim betam 54 bin olmasi gerekirken 10 bime dusurmus bu 2. Kaybim oluyor ya tup bebekti benim neden anlamiyorum
İnşallah bence büyük ihtimalle duyarsın canımMaşallah, ben de yarın akşam gideceğim kalp atışı, darısı başıma inşallah duyarım, 6+6 olacağım yarın![]()
İnşallah bence büyük ihtimalle duyarsın canımvideoya almayı unutma
![]()
Valla ben de 37 yaşındayım, artık 40’lı yaşlar eskilerin 30’lu yaşları. Eskiden insanlar erkenden çoluk çocuğa karışıp yıpranıyormuş. şimdi öyle değil. Kıskançlığından bence ne diyeceğini şaşırmış. Ne olursa olsun sevindirici bir haberdir bebek haberi. Paylaşmazsınız siz de sürecinizi böyle sevincinize ortak olamayan insanlarla.Kızlar size bir şey dicem ya ben çok takıldım üzüldüm abartıyormuyum hormonların etkisi mi nedir bilemedim.
Dün ailelerimize söyledik anneler kardeşlerimiz falan önce ben ailemi aradım görüntülü hepsi hüngür hüngür ağladı sağlık iyilik dileklerinde bulundular kapattık
Sonra eşimin ailesini aradık görümceme ultrason resmini gösteriyoruz bir türlü inanmıyor yook canım bu oğlanın eskidir yok canım aaa çok şaşırdım tarihi gösterin falan dedi neyse sonra hayırlı olsun falan dedi.. sonra ekledi valla kolay gelsin kaç yaşındaydı esra 38 doğduğunda 39 40 yaşında bebeğe bakmak hiç kolay değil ben mutfaktaydım içim çok burkuldu.kendi kız kardeşide 37 de hamile kaldı alkış tuttular bu niye böyle ya gelin olunca niye işler değişiyorhaksız mıyım alınmakta kızlar
Benimde oldu canım. 2 gündür doktor yatacaksın dedi fitil atıyormusun oda kılcal damar çatlaması yapabiliyomuş doktor panik olma sadece yat dinlen dedi. Parlak kırmızı kan olunca sıkıntıymış. Ama yinede insanın içi rahat etmiyor çok iyi anlıyorumKizlar benimde yine bi lekelenmem oldu ya.. yani o kadar elim yüreğimde oluyorum ki anlatamamwc de peceteye gelen ufak bi pıhtı ve devaminda yine lekelenme seklinde geldi az önce. Ateş basiyor bi anda bu korkular ne zaman geçecek
gerçekten su an yattim ama cok tedirgin yattim...
merhaba bende aynı durumdayım 3 gebelikten de kalp atışı alınamadı ve küretaj oldum. daha sonra y şeklinde uterus çok dar dendi yücel karaman a histerokospi oldum ameliyet iyi geçtik şükür şişli memorail de tüp bebek yaptırdım haftaya kalp atışı randevum var dün yine kahverengi lekelenmem oldu kalbim ağzımda yine mi aynı şey olacak diye.Yaptık tüm genetik testleri de herşey normal canım gebelik kayıplarımı ilk 4 sene içinde yaşadım son iki senedir gebe kalamadım gitmezmişim en son rahim filminde t rahim çıktı bir sene önce geçen sene şubat ayında bir Profesör de histeroskopi oldum hatta kendisi de tüp bebek uzmanıydı bana sen tüp bebek hastası değilsin ameliyattan sonra dene olur dedi düşüklerin sebebini t rahim olarak gördü kendisi bir sene oldu deniyoruz olmadı her ay yumurtlama da görüyorum geçen aylarda iki defada çatlatma iğnesi de denedim olmadı yani yaşımda 34 yazın 35 olacak Oyüzden tüp yapalım dedik ki onunda garantisi yok tüm hormon değerim çok iyi amh 3 çıkmıştı en son nebilim ama olmuyor eşiminde değerleri iyi
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın ilk tüp bebekte mi tuttu genetikli mi yaptırdınız? Birde kaç embriyonuz oluştu amh kaçtı ? Çok soru sordum amamerhaba bende aynı durumdayım 3 gebelikten de kalp atışı alınamadı ve küretaj oldum. daha sonra y şeklinde uterus çok dar dendi yücel karaman a histerokospi oldum ameliyet iyi geçtik şükür şişli memorail de tüp bebek yaptırdım haftaya kalp atışı randevum var dün yine kahverengi lekelenmem oldu kalbim ağzımda yine mi aynı şey olacak diye.
daha önce başka biyerde yaptırdım ama tutmadı,memorial de ilk denemem evet pgtli. amh 1.80 di hiç bi zaman yumurta ve sperm sorunumuz olmadı,Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın ilk tüp bebekte mi tuttu genetikli mi yaptırdınız? Birde kaç embriyonuz oluştu amh kaçtı ? Çok soru sordum ama![]()
Merhaba benimde bugun netleşti o yüzden yazmak istedim ilk çocuğum 27 yaşındayımBebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
@mrvmsi01 kese, kalp atışı ve beklenen doğum tarihi
@lunariaaa yaş, kese ve beklenen doğum tarihi
@asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
@mevsimbahar18 kese
@cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
@Senosi kese ve kalp atışı
@Dogabesmez kese ve kalp atışı
@himadays kalp atışı
@Lovely35 kese ve kalp atışı
@pembe kurklu kese ve kalp atışı
@Zeynobenn kese ve kalp atışı
@Ezmu0810 yaş ve kaçıncı çocuk
@kumsal007 kese
@nsakbra beklenen doğum tarihi
@maalesef 31 yaş ve kaçıncı çocuk
Temmuzda başlayacağız benimde amh 3.06 idi eşimin değerleri de normal yaptırırsam genetikli isteyecem 5 düşüğüm var hiç kalp atışı almadık sebeb t rahim dendi bir sene önce bir tüp bebek profesörü olan doktorda oldum ameliyatı tüp bebek hastası değilsin dene olur dedi ama ameliyattan sonra bir sene geçti olmadı yaşımda 34 daha fazla beklemeyelim dedik yaza tüp ama korkuyorum tutmaz diye dedaha önce başka biyerde yaptırdım ama tutmadı,memorial de ilk denemem evet pgtli. amh 1.80 di hiç bi zaman yumurta ve sperm sorunumuz olmadı,
pgtli 3 embriyom daha var yaptırmadığımız da 4 tane ama onlarda 5aa kaliteli.
tek sorun rahim dar olduğu için doku yoğun bebekler gelişmiyor dendi birde küretajlardan mı yoksa rahmimim genel yapısı itibariyle mi bilmiyorum rahmimi kalınlaştırmakta öyle kolay olmadı 9 mm kalınlıkla transfer loldum tutundu şükür inşallah sağlıkla devam eder. yani benim sorunum malesef rahim.
embriyo için bir kaç denediğinizde kaliteli olan mutlaka bulanacaktır diye düşünüyorum ama rahim malesef bitane.
inşallah allah rahmimize sağlık versinde sıkıca tutunup büyüsün bebeklerimiz.
tüp bebek denemekten korkma kendine çok fazla stres yüklediğin için hatta bence hemen başla.
Evet inşallah bende bir an önce 2 trimester gelsin istiyorum çökmüş vaziyet yetteyim sürekli baş agrısı halsizlik iştahsızlık koku hassasiyeti offSagol canim teşekkür ederim geçer gider de bir daha olmaz inşallah.. her defasinda kalbim ağzımda atıyor resmen o stresle anlatamam.. insallah Allahim saglikla kolaylikla bebegimi kucagimiza aldırır
Hebuz dun muayene oldum bir sıkıntı yok dedi. Insallah devami gelmez de bende rahat nefes alırıminşallah geçsin su ilk 3 4 ayımız belki 2.trimester biraz daha normal gecer
![]()
Sanki grupta bebegi en önde giden seninki takvim dogruysaMerhaba, benim de azaldı, karnım gazdan patlayacak gibi oluyordu şükür artık daha normal geçirebiliyorum günüdarısı tüm hamişlerin başına
![]()
Saçma sapan konuşmalar ben bir kıskançlık algısı görüyorum kusura bakma canımKızlar size bir şey dicem ya ben çok takıldım üzüldüm abartıyormuyum hormonların etkisi mi nedir bilemedim.
Dün ailelerimize söyledik anneler kardeşlerimiz falan önce ben ailemi aradım görüntülü hepsi hüngür hüngür ağladı sağlık iyilik dileklerinde bulundular kapattık
Sonra eşimin ailesini aradık görümceme ultrason resmini gösteriyoruz bir türlü inanmıyor yook canım bu oğlanın eskidir yok canım aaa çok şaşırdım tarihi gösterin falan dedi neyse sonra hayırlı olsun falan dedi.. sonra ekledi valla kolay gelsin kaç yaşındaydı esra 38 doğduğunda 39 40 yaşında bebeğe bakmak hiç kolay değil ben mutfaktaydım içim çok burkuldu.kendi kız kardeşide 37 de hamile kaldı alkış tuttular bu niye böyle ya gelin olunca niye işler değişiyorhaksız mıyım alınmakta kızlar
hiç korkma tutmazsa bir daha dene vazgeçme düşüklerin nasıl oluyor rahime yerleşiyor mu ?Temmuzda başlayacağız benimde amh 3.06 idi eşimin değerleri de normal yaptırırsam genetikli isteyecem 5 düşüğüm var hiç kalp atışı almadık sebeb t rahim dendi bir sene önce bir tüp bebek profesörü olan doktorda oldum ameliyatı tüp bebek hastası değilsin dene olur dedi ama ameliyattan sonra bir sene geçti olmadı yaşımda 34 daha fazla beklemeyelim dedik yaza tüp ama korkuyorum tutmaz diye de
3 tanesi kimyasaldı bir tanesi boş gebelikti kese vardı bebek yoktu ilki de kendiliğinden düştü parça şeklinde yani ilkinde 850 gibi bir değerle öğrendim on gün sonra kanamayla bir parça düşmüştü artık kimyasal desem değildi neydi anlamadımhiç korkma tutmazsa bir daha dene vazgeçme düşüklerin nasıl oluyor rahime yerleşiyor mu ?
pgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.3 tanesi kimyasaldı bir tanesi boş gebelikti kese vardı bebek yoktu ilki de kendiliğinden düştü parça şeklinde yani ilkinde 850 gibi bir değerle öğrendim on gün sonra kanamayla bir parça düşmüştü artık kimyasal desem değildi neydi anlamadım
Şişlide doktorunuz kimdipgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.
boş gebelik belirtiniz nelerdi peki?
benim 3 kaybımda kalp atışı aşamasında kaybettim malesef o yüzden şimdi çok korkuyorum