- 10 Haziran 2024
- 1.579
- 1.888
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #4.921
Ben 10.haftadayim ve hala bitmedi8+4 canım. Artık azalmasını umuyorum bugünlerde ama hep daha da arttı. İnşallah biter artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10.haftadayim ve hala bitmedi8+4 canım. Artık azalmasını umuyorum bugünlerde ama hep daha da arttı. İnşallah biter artık![]()
merhaba memorial şişli ipek hanım 17 nisanda transfer oldum. tutundu şükür keseyi gördük ama dün lekelenme ağrılarım oldu. kahverengiŞişlide doktorunuz kimdi
Bende orda tedavi oldum hamileyim çok şükür şu an![]()
Belirtisi bilmiyorum sadece bel ağrım vardı başka bişey yoktu Diyarbakır bahçecide düşünüyorum en yakın il orası bizepgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.
boş gebelik belirtiniz nelerdi peki?
benim 3 kaybımda kalp atışı aşamasında kaybettim malesef o yüzden şimdi çok korkuyorum
of benimde bel ağrılarım varBelirtisi bilmiyorum sadece bel ağrım vardı başka bişey yoktu Diyarbakır bahçecide düşünüyorum en yakın il orası bize
Gaz sıkıntısı benim de yavaş yavaş azalıyor. Memeler de normale dönmek üzere. Ama midem kötü bu seferHadi inşaallah ben de tedirgin olmuştum başka bı belirtim olmaynca kendmi boşlukta hissettim sevindim sizin adınıza![]()
Ah canımBende çok kötü durumdayım kızlar bugün özellikle saydım 12 defa istifra ettim günümün yarısı banyodaydım. Oturup ağladım. Ne yesem kusuyorum yediğim şeyde ekmek arası peynir yada zeytinyarın sabah gidip rapor yazdırayım dedim 3 gün . İşte daha çok zorlanıyorum enerjim hiç yok mutsuzum , ağlamaktan gözlerim yanıyor burnum tıkandı bi yandan çok zorlanıyorum ben çok
Çok haklısın canım,hâla insanlara ne kadar değer vermem gerektiğini öğrenemedim://Terör ya, asla takma kafana canım teyzem ilk çocuğunu 35 ikinciyi 40 doğurdu gayette enerjik çok güzelde baktılar eşiyle, çocukları boy oldu şu an, karı kocanın yatak odası bebek sayısı kimseyi ilgilendirmez eğer maddi ve manevi olarak karşı tarafa bağlı değilseniz, patavatsız insanları hiç sevmiyorum, şimdi bir şey deyip olayı büyütüp kendini daha karnındaki bebekle strese sokma asla, ne içine atıyorsun karşındakine önce bir bak lafları ve kendisi senin için ne kadar önemli ki içine atasın ohoooo
Vallahi pişman oldum bende ama eşim aradı zaten aramada denmiyor,bundan sonra fazla fedakarlık yapmamaya çalışacağım inşallahValla ben de 37 yaşındayım, artık 40’lı yaşlar eskilerin 30’lu yaşları. Eskiden insanlar erkenden çoluk çocuğa karışıp yıpranıyormuş. şimdi öyle değil. Kıskançlığından bence ne diyeceğini şaşırmış. Ne olursa olsun sevindirici bir haberdir bebek haberi. Paylaşmazsınız siz de sürecinizi böyle sevincinize ortak olamayan insanlarla.
Estağfurullah doğru olabilir çünkü dediğin gibi çok saçmaydı ne yeri ne zamanı bebek haberinde bu mu konuşulurSaçma sapan konuşmalar ben bir kıskançlık algısı görüyorum kusura bakma canım
Ne varmış yaşında gayet gençsinYani aynen olduğu gibi anlattım ekleme çıkarma yapmadım inan vicdan yapmıştım acaba ben mi fesatlık yapıyorum falan diye ama bazı şeylerin yeri zamanı vardır ya bu çok zamansız bir laftı. Mesela çocuk doğar ben perperişan olurum hani dersin kolay değil bu yaşta bebek peşine koşmak falan.. ama şimdi ne alaka dua et hayırlı cümleler kur tebrik et kes kapat. Ne zorluğu sanki sana baktırcam dert ettin hepimiz ayrı şehirlerdeyiz cidden kırıldım yaoğlumda da unutamadığım şeyler vardı buda yara olarak kalacak bellli ki
Banada öyle geliyorGeçmiş olsun canım. Doktorunla iletişime geçtin mi ? Acaba niye her doktor randevusu sonra böyle oluyor. Olumsuz bir şey duyarım diye korkup kendini strese sokuyor olabilir misinbabylovee
Ay canım teşekkür ederim, hep birlikte inşallahNe varmış yaşında gayet gençsinbazısı güzellikten iyilikten nasiplenemiyor işte ona yazık. çirkin duygularla yaşamaya mahkum. Mutluluğunun keyfini çıkar
![]()
Sağlıkla kalp atımını duyarsınız inşallah öncekilerden bağımsız şuanki zamanda kalın onlar yaşandı bitti hakkınızda hayırlısı olsunpgt'li tüp bebekle denemeni öneririm iyi bir merkezde.
boş gebelik belirtiniz nelerdi peki?
benim 3 kaybımda kalp atışı aşamasında kaybettim malesef o yüzden şimdi çok korkuyorum
Ben de kıskançlık sezdim canım. Abartmıyorsun. Ama canını da sıkma bunu düşünüp çünkü aklı başında normal bir insan böyle konuşmaz aklı başında değilse de ciddiye alınacak bir yanı yoktur. Yeri gelince güzelce cevabını verirsin. Yaşında da hiçbir şey yok kendisi 39 40 yaşında çöktüyse bu onun problemi acısını başkasından çıkarmasınKızlar size bir şey dicem ya ben çok takıldım üzüldüm abartıyormuyum hormonların etkisi mi nedir bilemedim.
Dün ailelerimize söyledik anneler kardeşlerimiz falan önce ben ailemi aradım görüntülü hepsi hüngür hüngür ağladı sağlık iyilik dileklerinde bulundular kapattık
Sonra eşimin ailesini aradık görümceme ultrason resmini gösteriyoruz bir türlü inanmıyor yook canım bu oğlanın eskidir yok canım aaa çok şaşırdım tarihi gösterin falan dedi neyse sonra hayırlı olsun falan dedi.. sonra ekledi valla kolay gelsin kaç yaşındaydı esra 38 doğduğunda 39 40 yaşında bebeğe bakmak hiç kolay değil ben mutfaktaydım içim çok burkuldu.kendi kız kardeşide 37 de hamile kaldı alkış tuttular bu niye böyle ya gelin olunca niye işler değişiyorhaksız mıyım alınmakta kızlar
inşallahhhAy canım teşekkür ederim, hep birlikte inşallah![]()
Sıkmayacağım inşallah teşekkür ederim kızlar içim rahatladı bazen insan takıntılı mı oldum acaba diye kendine kızıyorBen de kıskançlık sezdim canım. Abartmıyorsun. Ama canını da sıkma bunu düşünüp çünkü aklı başında normal bir insan böyle konuşmaz aklı başında değilse de ciddiye alınacak bir yanı yoktur. Yeri gelince güzelce cevabını verirsin. Yaşında da hiçbir şey yok kendisi 39 40 yaşında çöktüyse bu onun problemi acısını başkasından çıkarmasın
Ay sorma şu zor trimester geçsinde emimin çok daha neşeli keyifli olacak burasıinşallahhhbak ne güzel şeyler daha yaşicaz heyecanlı heyecanlı
![]()
Bu süreçte kendimize ve bebeğimize odaklanıp dışarıya kulaklarımızı kapatmalıyız bence. Ağzı olan konuşuyor. Doğum sonrası da böyle olmaya devam edecek biz onları değiştiremeyeceğimiz için daha az muhatap olup mecbur görüştüğümüzde de laflarını dikkate almayacağız ben böyle çaresini bulmaya çalışıyorumSıkmayacağım inşallah teşekkür ederim kızlar içim rahatladı bazen insan takıntılı mı oldum acaba diye kendine kızıyorsağolun umarım umursamamayı öğreneceğim
![]()
Valla öyle canım asla da sana böyle şeyler empoze etmesine izin verme daha çok bakım yap süslen püslen gez eğlenAy sorma şu zor trimester geçsinde emimin çok daha neşeli keyifli olacak burası![]()
Leblebi al canım hem bastırıyor hem tok tutuyorKızlar mide bulantısı varken iştahsızlık olması gerekmez mi hem midem bulanıyor hem çok açım ama bir şey yiyemiyorum kahvaltı yapamadım içim almadı. Midemi bulandırmayacak ne yemem lazım açlığı bastırabilmek için