Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Şimdi gidiyorum doktora canım ne oldu bilmiyorum ben daha kalp atışında duymamıştım. Ctesiydi randevum inanki kalbim ağzımda ama beni korkutan ağrılarım kasık ve bel ağrım ciddi derecede var dünden beri
Dün kahverengi lekelenmeydi daha sonra açık pembe ama baya yoğun oldu o kan rengide ve çok ağrılı çok korkuyorum kaybetmek istemiyorum 🥹
İnşallah korkulacak bişey yoktur, canınızı sıkmayın stres yapmayın lütfen. Güzel habelerinizi bekliyoruz çok geçmiş olsun 🤲🏻

Sağol canım teşekkür ederim, stres yapmamaya çalışıyorum. Aslında bir tanıdığım var, benim doktorumun hastası o da. Doktor ona numarasıni vermiş, o kişiden alıp arasam ayıp olur mu acaba? Çekiniyorum biraz.
İstersen mesaj at wp’tan falan, cevap vermek isterse verir zaten. Durumunu anlat, kendisinin daha önce yatış verdiğini vs. Eğer anlayışlı biriyse sıkıntı etmez.

Kuzum ilk bebeğini neden kaybettin bilmiyorum ama genelde yapılabilecek birşey olmuyor. Yani bir problem vardıysa belki perinatolog bunu tespit ederdi. Ama önleyebilir miydi emin değilim. Kendini suclamaman için diyorum. Büyük ihtimalle sonuç yine aynı olurdu. Sen geçmişi unut şimdi yeni doktorunla yeni bir yola çıktın. İnşallah herşey cooook güzel olacak bu kez 🥰🥰 Bir de dipnot büyük çoğunlumuz 10 dk bile sürmeyen muayenelere giriyoruz. Kimse endişe duymasın diye yazma gereği duydum. Doktorunuz işini biliyor kızlar kimse merak etmesin. Kolay değil o okulları kazanıp üstüne uzman olmak. Sadece bazısı daha sempatik bazısı daha itici😃 Ama sonuçta hepsi de aynı ilme vakıf ☺️
Allahim sağlık versin insallah bebegime upuzuun ömürlü olsun vaktinde 9ayini doldurup doğsun 🙏 hepimizinki inşallah..
Canim orasi öyle yani muayene bitecek neticede 1 saat bakacak degil benim demek istedigim bebegin boyu kalbi bilgisi verilip kaldiriliyordum. Ama ayni donem benimle muayene olan mayis anneleri grubunda mesela kizlar ne bilgiler paylasiyordu. Yok rahim agzi uzunlugu yok bebegin kalbinin ritmi vs aklima gelenler. Ben bunlarin hic birini dr.dan duymuyordum. Sadece dr.u sevdim diye devam ediyordum ama o isler oyle olmuyormus. Iyi bilen doktor olmasi önemliymiş gercekten.. yine bende devlete kontrole gidecegim mesela. Ama su anki doktoruma her soruyu sorabiliyorum ve cevap alabiliyorum onceki dr, bir sorun olsa ben soylerim diyordu. Bende hala kös kös gidiyordum... 🙄

İstersen mesaj at wp’tan falan, cevap vermek isterse verir zaten. Durumunu anlat, kendisinin daha önce yatış verdiğini vs. Eğer anlayışlı biriyse sıkıntı etmez.
Numarayı da aldım şu an. Gerçekten çekiniyorum ya. Aslında hastanede ilgili ve iyi bir doktor. Ama böyle numarasını vermemişken bulup taciz eder gibi ulaşmak doğru mu sizce?

Off bana kalsa her gün giderdim bende canım😂😂😂 bende 2 haftada bir takip istiyorum dedim dr tmm dedi 🥲🥲🥲 şu an kadın doğumla devam ediyorum ama oda baya detaycı hemen perinatologa yollayacam 12.haftada seni dedi, eğer riskli bir durum olursa perinatolog takip edecekmiş doğuma kadar, normal her şey yolundaysa gelişim falan yine kendi dr’la devam ederim, çünkü kadın çok içime siniyor 🥰
Yiaa kıyamam 🥲 bende oyle düşünüyorum varyaa her gun gitsem gorsem kalbini duysam oh ne guzel olurdu.. az daha büyüyünce evde usg cihazlari varya onlardan mi alsak napsak ajshah😁😁
Canim doktorundan memnunsan ne mutlu. Bende su anki doktorumdan memnunum. Normal kadin dogumcu degil tek fark bu,perinatolog. Kontrollerinde gerek duyulursa sende perinatolog ile devam edersin. Gerek duyulmazsa devam

Numarayı da aldım şu an. Gerçekten çekiniyorum ya. Aslında hastanede ilgili ve iyi bir doktor. Ama böyle numarasını vermemişken bulup taciz eder gibi ulaşmak doğru mu sizce?
Numarasini aldigim arkadasina rica etsen senin adına mesajini gönderse, sonra da doktora dese numaranizi paylasabilir miyim sizin hastaniz diye. Belki hem senin icin rahat eder hemde taciz gibi olmaz. Ah ince düşünceli olmak.. 🥲

Merhaba kizlar bende 3 gundur mide bulantisi basladi kusturmuyor ama kusturacak gibi oluyor normal mi hamileliktenmi yoksa folik asite basldim omu yapiyordur sizlerdede bulanti varmi

Numarasini aldigim arkadasina rica etsen senin adına mesajini gönderse, sonra da doktora dese numaranizi paylasabilir miyim sizin hastaniz diye. Belki hem senin icin rahat eder hemde taciz gibi olmaz. Ah ince düşünceli olmak.. 🥲
Çok geç artık, yazdım bile:) bak senin yazdığınız aklıma gelmemişti ya. Keşke daha önce görseydim yazdığını. Üstelik kızın adını da yazdım, numaranızı ondan aldım diye;)

Çok geç artık, yazdım bile:) bak senin yazdığınız aklıma gelmemişti ya. Keşke daha önce görseydim yazdığını. Üyelik kızın adını da yazdım, numaranızı ondan aldım diye;)
Olsun olsun birsey olmaz. Sonuçta hal hatir sormaya tanisalim demeye yazmadin ya. Dr.da anlayisla karşılayacaktır

Benim de aynı şekildeydi gerçi şuan mide yanmam başladı ama hiç bir ağrı sızı olmaması çok normal dedi doktorum ilerleyen haftalarda ağrıların geçmesini bekleriz zaten dedi o nedenle hiç tedirgin olmayın sağlıkla gelsin inşallah 🐣🧿
çok teşekkür ederim💙💙🧿 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız💙 ne zaman kontrolünüz acaba hazirana kadar beklemek çok zor gelecek size ne zamana verdiler acaba :)

Allahim sağlık versin insallah bebegime upuzuun ömürlü olsun vaktinde 9ayini doldurup doğsun 🙏 hepimizinki inşallah..
Canim orasi öyle yani muayene bitecek neticede 1 saat bakacak degil benim demek istedigim bebegin boyu kalbi bilgisi verilip kaldiriliyordum. Ama ayni donem benimle muayene olan mayis anneleri grubunda mesela kizlar ne bilgiler paylasiyordu. Yok rahim agzi uzunlugu yok bebegin kalbinin ritmi vs aklima gelenler. Ben bunlarin hic birini dr.dan duymuyordum. Sadece dr.u sevdim diye devam ediyordum ama o isler oyle olmuyormus. Iyi bilen doktor olmasi önemliymiş gercekten.. yine bende devlete kontrole gidecegim mesela. Ama su anki doktoruma her soruyu sorabiliyorum ve cevap alabiliyorum onceki dr, bir sorun olsa ben soylerim diyordu. Bende hala kös kös gidiyordum... 🙄
İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler🙏🏼Rahim ağzı uzunluğu ultrasonda belli oluyor. Bir problem olsa doktor hemen söyler zaten ve gerekeni yapardı diye düşünüyorum. Problem yoksa senin rahim ağzı uzunluğun iyiymiş demez ki bu da çok normal. Sen biraz sürece hakim olup herşeyi bileyim istiyorsun☺️ ben mesela şu an bebeğimin kalp atış hızını bilmiyorum. Bebeğim iyi mi dedim doktora. Süper dedi. Benim için yeterli bilgiydi🙈Kızımda da hiç sormadım kalbinin hızı kaç rahim agzi uzunlugum iyi mi diye ama inan ki her doktor bunlara bakıyor ve ultrasona iki dk bakması yeterli bunları görmesi için

çok teşekkür ederim💙💙🧿 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız💙 ne zaman kontrolünüz acaba hazirana kadar beklemek çok zor gelecek size ne zamana verdiler acaba :)
Aminnn teşekkür ederim 💕🤲🏻 Ben önümüzdeki cumartesi günü tahlillerimi vericem kalp atışından sonra istedi tahlilleri normalde de öyle mi istiyor bilmiyorum ama sonrasında heralde ayda bir olacakmış konroller. Evet uzun bir süre gerçekten insan sabredemiyor, evde usg cihazı olsa da sürekli izlesek 😂

İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler🙏🏼Rahim ağzı uzunluğu ultrasonda belli oluyor. Bir problem olsa doktor hemen söyler zaten ve gerekeni yapardı diye düşünüyorum. Problem yoksa senin rahim ağzı uzunluğun iyiymiş demez ki bu da çok normal. Sen biraz sürece hakim olup herşeyi bileyim istiyorsun☺️ ben mesela şu an bebeğimin kalp atış hızını bilmiyorum. Bebeğim iyi mi dedim doktora. Süper dedi. Benim için yeterli bilgiydi🙈Kızımda da hiç sormadım kalbinin hızı kaç rahim agzi uzunlugum iyi mi diye ama inan ki her doktor bunlara bakıyor ve ultrasona iki dk bakması yeterli bunları görmesi için
Aslinda bende bu kadar detay bilmiyordum, o donemki anneler topicinde bu bilgileri doktorlari veriyordu hep. Bende onlardan duymustum. Aslinda ben bu konuda dr.un yetersiz oldugunu düşünüyorum. Çünkü ben son gittigimde bebegin hali hic iyi görünmüyordu kanama alani gördü, bana igne vurdu eve git dinlen dedi ve 1 saat sonra olanlar oldu..Yani inan ki o an devlet hastanesinde olsaydim yüzde 100 beni yatirmislardi. Çünkü düşük tehlikesi vardı.. yani burda herseyi acikca yazamiyorum haliyle ama malesef ki doktorun bilgileri ve yonlendirmeleri eksik olunca seni neyin bekledigini bilemiyorsun. Dedigin dogru sonucu degistiremezdik belki yine ama en azindan ne oldu neden oldu neler oluyor veya olacak öğrenebilirdik... cok yaralı kalbim .. ama Allahimdan geldi başım üstüne dedim acımı yaşadım devam ettim hayatima bir sekilde.
Simdi inşallah bu hamileligim saglikla gecer saglikla kavusuruz yavrumuza. Allahım vakti zamani geldiginde 9 ayı doldugunda saglikla kucagimiza aldirsin inşallah 🙏

Merhaba kizlar bende 3 gundur mide bulantisi basladi kusturmuyor ama kusturacak gibi oluyor normal mi hamileliktenmi yoksa folik asite basldim omu yapiyordur sizlerdede bulanti varmi
Aramıza hos geldin bebişim 😕 öyle başlıyor sonra kök söktürüyor. Ay inşallah öyle olmaz senin. Allah düşmanıma vermesin derler ya öyle bi dert resmen🤦🏼‍♀️folik asit bulantı yapmaz da bu kahverengi multivitamin şeklinde olanlardan alıyorsan mideden ara ara balık tadı gibi kokusu geliyor sanki. İçinde balık yağı formunda bişey var sanırım çok tiksiniyorum ondan ben 😕

Aminnn teşekkür ederim 💕🤲🏻 Ben önümüzdeki cumartesi günü tahlillerimi vericem kalp atışından sonra istedi tahlilleri normalde de öyle mi istiyor bilmiyorum ama sonrasında heralde ayda bir olacakmış konroller. Evet uzun bir süre gerçekten insan sabredemiyor, evde usg cihazı olsa da sürekli izlesek 😂
benden tahlil istemedi canım kalp atışını geçen hafta pazartesi duyduk sonra tahlil falan istemedi hangi tahlilleri istedi bilgin var mı acaba

Back
X