Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Aramıza hos geldin bebişim 😕 öyle başlıyor sonra kök söktürüyor. Ay inşallah öyle olmaz senin. Allah düşmanıma vermesin derler ya öyle bi dert resmen🤦🏼‍♀️folik asit bulantı yapmaz da bu kahverengi multivitamin şeklinde olanlardan alıyorsan mideden ara ara balık tadı gibi kokusu geliyor sanki. İçinde balık yağı formunda bişey var sanırım çok tiksiniyorum ondan ben 😕
Yok ilactan koku vs yok ama 3 gundur midem bulaniyor kusmuyorm ve mide bulantisindan agliyorum artk normaldir degilmi cidden suan annelerimizi oyle iyi anliyorum ki annelik cok zor gercekten 🥲

Aslinda bende bu kadar detay bilmiyordum, o donemki anneler topicinde bu bilgileri doktorlari veriyordu hep. Bende onlardan duymustum. Aslinda ben bu konuda dr.un yetersiz oldugunu düşünüyorum. Çünkü ben son gittigimde bebegin hali hic iyi görünmüyordu kanama alani gördü, bana igne vurdu eve git dinlen dedi ve 1 saat sonra olanlar oldu..Yani inan ki o an devlet hastanesinde olsaydim yüzde 100 beni yatirmislardi. Çünkü düşük tehlikesi vardı.. yani burda herseyi acikca yazamiyorum haliyle ama malesef ki doktorun bilgileri ve yonlendirmeleri eksik olunca seni neyin bekledigini bilemiyorsun. Dedigin dogru sonucu degistiremezdik belki yine ama en azindan ne oldu neden oldu neler oluyor veya olacak öğrenebilirdik... cok yaralı kalbim .. ama Allahimdan geldi başım üstüne dedim acımı yaşadım devam ettim hayatima bir sekilde.
Simdi inşallah bu hamileligim saglikla gecer saglikla kavusuruz yavrumuza. Allahım vakti zamani geldiginde 9 ayı doldugunda saglikla kucagimiza aldirsin inşallah 🙏
Geçmişe takılma canım keşkeler çok yıpratıyor insanı. Bu bebeğin öyle bir merhem olacak ki yaralı kalbine. Geçmişteki flu bir anı olarak kalacak artık yaşadıkların 🙏🏼♥️

Yok ilactan koku vs yok ama 3 gundur midem bulaniyor kusmuyorm ve mide bulantisindan agliyorum artk normaldir degilmi cidden suan annelerimizi oyle iyi anliyorum ki annelik cok zor gercekten 🥲
Ya o zaman senin ciddi ciddi başlamış bulantın. Keşke olmasaydı kuzum Allah yardımcın olsun 🙏🏼♥️

Geçmişe takılma canım keşkeler çok yıpratıyor insanı. Bu bebeğin öyle bir merhem olacak ki yaralı kalbine. Geçmişteki flu bir anı olarak kalacak artık yaşadıkların 🙏🏼♥️
Ben herseyi unutmaya hazırım.. hersey yolunda gitsin inşallah bebegimizi sağlıkla kucagimiza alalim 🙏
Hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize gerisi önemli degil..🌸

Insallah canim. Bizle de paylas gelismeleri
Doktor hiç ilgilenmedi ya. Kendimi hatırlatmak için bir sürü ayrıntı verdim. Yarın poliklinikteyim gelin USG yapalım, ya da çok ağrınız varsa acile gidin yazmış.
Aslında şu an ağrım azaldı, akıntı da uzandığım için mi bilmiyorum, şu an yok gibi. Yarın ki kontrolü mü beklesem acaba?

Doktor hiç ilgilenmedi ya. Kendimi hatırlatmak için bir sürü ayrıntı verdim. Yarın poliklinikteyim gelin USG yapalım, ya da çok ağrınız varsa acile gidin yazmış.
Aslında şu an ağrım azaldı, akıntı da uzandığım için mi bilmiyorum, şu an yok gibi. Yarın ki kontrolü mü beklesem acaba?
Bacim sen dahaiyi bilirsin ama riske atma acile git en azindan bi sorun varsa ki insallah yoktur knlem alinir yarinda muayneye gidersin birsey kaybetmessin bence

Bacim sen dahaiyi bilirsin ama riske atma acile git en azindan bi sorun varsa ki insallah yoktur knlem alinir yarinda muayneye gidersin birsey kaybetmessin bence
Haklısın canım, inşallah önemli bir şey yoktur. Gitmek iyi olacak galiba.
Maalesef eşim de dahil aile üyelerinin hepsi bir yerlere dağıldı, en azından birinin gelmesini bekliyorum.

Size çok açıklama yapmak istememiş olabilir doktorunuz kafanızı karıştırmamak için, çünkü ikili testi normal kadın doğum dr yapıyor, perinatolog daha detaylı bir izlenim yapıyor, ve iki test karıştırılıyor, benim dr böyle bir açıklama yaptı bana. İkili testte kan testi ve ense kalınlığı ölçülüyor sadece, perinatolog ek olarak yapısal anomali varmı ve organ gelişimi nasıl diye daha detaylı bakıyorlar
Evet ben de bunu yaptıracağım , testler zaten sadece oran veriyor .

Canım benim o kadar çok kadın var ki kanamayla gebelik geçiren. Şu an hicbisey belli değil. Sakın yıpratma kendini. Dualarımız seninle ♥️🙏🏼
Ben burada duaların gücüne o kadar inanıyorum ki birbirimize dokunuyoruz Allah dualarımızı kabul ediyor inanıyorum vallahi bak.Başka bi başlıkta dış gebelik teşhisi koyan hatta yatılı yapılan biri o gün kesesini gördü dualar sayesinde ben biliyorum. Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Nasıl bi his nasıl bi stres nasıl bi acı biz biliyoruz ve kalpten dua ediyoruz. Ben çok şükür ki o lekelenme ve ağrılarla bugün gittiğimde kesenin büyüdüğü yolk sac oluştuğunu hatta içerisinde bebeğimin kalbinin attığını bile gördüm dinletmedi ama gördüm herşey yolunda bazılarının böyle lekelenmeli oluyor ctesi de dinlersin inşallah Allah’ın izniyle gümbür gümbür dedi. Allahım sen çok büyüksün sen can verirsen sen nasip edersen olmayacak bişey yok🙏🏻 kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim herkesi sağlıkla sıhhatle kavuştursun. 🥹🙏🏻

Back
X